Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by High Maintenance
levi's je daleko od prvog mesta....bio mozda pre 20-30 god. a sada ga je,kao sto neko rece, jaka konkurencija UNISTILA.
Originally posted by bambolaValjda da, to su one sa nesto visim strukom. Mozda nije do toga da imaju veliko dupe i kukove, mozda sam ja gradjena kao bojler, pa kad matchujem struk, dupe po defaultu zvrji prazno.
da li uopste govorimo o istom modelu...jel moguce da se izmenio tokom godina?! 501 su jedino i mogli da nose oni sa malim dupencima i uskim kukovima-na svakom drugom je stajao uzasno.Ja govorim o originalnom modelu,nastalom krajem osamdesetih...ne one kopije koje se prodaju kod nas u Depou...Zato uvek i trazim drugaricama koje su u inostranstvu da mi ga salju.
Originally posted by MarsLevis je toliko uzasno precijenjen tamo u Evropi, dok ovdje u Americi je skoro nista!
Nekad voleo, sada ne.
Moj otac ima svoj iz '70ih godina, u odlicnom stanju.
Moj od pre 4 godine donesen iz USA se raspao.
507 kupljen u Stklancu pre 2 god. mi je super
Sve u svemu-nosim, ali ne jedino tu jednu marku.
"Rad sa Marsovim dupetom je bilo neverovatno iskustvo."
(Steven Spielberg, reditelj)
http://www.toptenlinks.com/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!