Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By donquijote
Zara je apsolutni treš. To u Španiji nosi svaka šišarka
By Gost
Je, ali majica u Zari košta 300 din,
a kod Gaji?-a je (doma?a marka ode?e za
teretanu i fitnes) identi?an kroj 700.
Tako da se isplati biti šišarka.
Korisnikov avatar
By HARP
Fuck the Zara by in other shops
Korisnikov avatar
By Zoe
Nije mi jasno, imali smo temu o Zari jos prosle godine, i sve sam pretrazila u "Modi" i "trznom centru" i nema... :wtf:

Otvaram opet, nema druge. Ako se volsebno pojavi, molim moderatore da spoje.

Dakle, pricali smo o Zari, mnogima se dopada, ja samo zelim da kazem, sada....nakon godinu dana (ako ne i vise?!), da je moj ormar pun garderobe upravo iz Zare.

Pritom moram da napomenem da sam ja vrlo teska i zahtevna - ne pratim modu, bezim od trendova, mrzim da licim na nekoga..... :bljak: ali nekako, kad god sam isla u shopping, ispostavilo se da bas u Zari pronadjem nesto super (biram dobre materijale, prijatne boje, klasicne dezene...).
Dugo sam nastavila da obilazim i druge radnje, ali evo, vec X vremena se uopste vise i ne trudim - pravo odem do Zare, i uvek, ali uvek mi se nesto svidi - makar neka majicica, ako ne nadjem ono sto sam trazila...
Uspevam da ostanem originalna uprkos tome sto gomila ljudi kupuje tamo zato sto kombinujem i oblacim stavri onako kako oni to ne cine. :icequeen:

Cak sam i dete pocela potpuno da odevam tamo, jer mi se uvek nesto i decije svidja........ I can`t help it :neznam:

E, jedino muski deo mi se ne dopada uopste, ali uopste :neto:

Sta vi mislite o Zari?

(Ju,sad kad vidim sta sam napisala ispada stvarno da sve kupujem tamo, ali.....kupujem, jebi ga! :sigh: )
Korisnikov avatar
By M M and I
U pravu si...zenska garderoba iz Zara-e jos i nekako...ali zato je muska uglavnom sranje...zato tamo retko zalazim iako skoro svakodnevno prolazim pored njihove robne kuce...
By Sixto
Muska je izguzvana, nesasivena dobro, deluje kao second hand!
Kravate kao da su svercovane u gacama preko granice u kakvom su stanju! A o odelima da ne govorim, ono je uvreda takoreci! Al dobro mozda je za nekog mladog ko moze da prodje apa-drapa, al za nekoga ko nosi odela i potrebna su mu Zara treba da bude van liste soping mesta!
Korisnikov avatar
By Delete
Imam mozda 2-3 majice i to je sve sto sam kupila tamo. Ja prosto nemam srece da odem kad imaju nesto kvalitetno, dok moje drugarice uvek odnekud iskopaju da kupe sebi bas nesto sto bi se i meni svidelo.
Korisnikov avatar
By Khons
pa ja se u mushkoj zari snabdevam farmerkama.
dodushe, ubola sam mozda 3 modela koja mi se dopadaju i koja mi stoje (jer, kao i Zoe, izuzetno sam zahtevna) ali buduci da u drugim radnjama ni to nisam nashla, zari dajem plus
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sto se mene tice za casual varijantu kojoj sam sklon poslednjih godinu-dve Zara rocks :rock:

U zenskom odeljenju sam bio samo jednom i ne znam kakva je situacija ali u muskom uvek nesto nadjem.
Pre par dana bash kupih u Zari belu jaknu za sadasnje prelazno vreme 100 % pamuk- kvalitetan materijal stoji kao salivena i sve me pitaju:OMG gde si kupio tu jaknu? :D
Takodje imam dvoje njihovih pantalona/ farmerki koje su mi odlicne + jednu klasicnu kosulju za posao koja je isto 100% pamuk i kvalitetna je.

U Merkatoru sam bio 3-4 puta od otvaranja i nisam nista kupio dok u Bazzaru u Zari i Mexxu uvek nadjem nesto cool .

Inace Zara je zadnjih godina postala jedan od najpopularnijih brendova u Evropi.
Oni navodno prave ankete po celoj Evropi po svojim prodavnicama ispitujuci potencijalne musterije sta bi voleli da nose i na osnovu toga prave svoju garderobu-tu lezi tajna nihovog uspeha.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Sama filozofija Zare je kopirane raznih modnih marki i prilagoditi je kupcima koji ne mogu da prisuste dizajnirane brandove. Tako da moze se naci sve i svasta u Zari od Chloe , Balenciaga, Prada, Armani, Chanel.. tako da svako na zenskom odeljenju moze da pronadje sta mu prijama mada je kavlitet diksutabilan tj ok je za cenu koju se nudi ali po nekim opstim standardima i nije neki. Dok muski deo je jako los pogotovu kad su krojevi u pitanju tj strikani deo moze i da prodje ali odela (uzasna ramena), pantalone, jakne su bas lose uradjeni tj uvek ima neka greska u kroju, tako da bas retko kome dobro stoji.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa jbg mi normalni ljudi koji ne mozemo sebi priustiti komade odece koje kostaju po 500-1000 eura moramo kupovati u prodavnicama opstenarodnih brendova poput Zare a kvalitet u Zari je mislim dobar u odnosu na cenu koja je osrednja :marinac:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pa iskreno ja nemam nista protiv Zare tj njenog zenskog dela dok muski kao sto rekoh je los tu je iskreno H&M bolji.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by pazzaz
ali odela (uzasna ramena), pantalone, jakne su bas lose uradjeni tj uvek ima neka greska u kroju, tako da bas retko kome dobro stoji.

Jao da...primetio sam da su ramena na sakoima i jaknama u Zara-i zaista lose radjena. Nije mi jasno kako to jos nisu uvideli i popravili...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz
Pa iskreno ja nemam nista protiv Zare tj njenog zenskog dela dok muski kao sto rekoh je los tu je iskreno H&M bolji.
Da.H & M nisu losi ali nisu jos otvorili svoje prodavnice u majci Srbiji :D .
Mislim da su najavili svoj pohod na nase trziste od 2008 god.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
H&M kod nas od 2008.? :bouncy:

To bi stvarno bilo :wow:

Nego, kakvi su vasi utisci Zara vs. Terranova?
By High Maintenance
Muska linija je ocajna.Ne samo po kvalitetu nego i po tome sto je potpuno nezanimljiva.

Devojke mogu da prodju mnogo bolje kupujuci u Zari,mogu da deluju koliko-toliko atraktivno za mali novac...Kvalitet je otprilike i srazmeran ceni,ali za taj novac i ne verujem da mogu naci nesto bolje.Posebno kada se uzme u obzir ponuda u BGD.
Korisnikov avatar
By erkondisn
stvarno ne znam sto svi tu svrsavaju na H&M :drama:

a sto se tice Zare, nista specijalno, prekonzervativno (muski dio jelte, u zenski ni ne virim), ponekad se nesto nadje, a ja imam i drazih robnih marki :yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by KissQueen

Nego, kakvi su vasi utisci Zara vs. Terranova?
Po meni se to dvoje ne moze bas nesto porediti.
Zara spada u kategoriju osrednjih robnih marki po kvalitetu i ceni a Teranova spada u grupu nisko kvalitetnih jeftinih robnih marki.
Meni ja garderoba u Teranovi vise za po kuci :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn
stvarno ne znam sto svi tu svrsavaju na H&M :drama:

a sto se tice Zare, nista specijalno, prekonzervativno (muski dio jelte, u zenski ni ne virim), ponekad se nesto nadje, a ja imam i drazih robnih marki :yes:
Mozda zato sto H & M ima dobre reklamne kampanje.
A meni trenutno odgovara malo konzervativniji izgled abog posla pa mi Zarin casual look potpuno odgovara :hvala:
Korisnikov avatar
By one of the people
interesantna posmatranja!

na zenskom odelenju ne znam kakva je odeca, neprijatno mi da izvlacim haljine i da me prodavacica pita koju velicinu trazim, a na muskom delu kupim po nesto po nekad.
dosta nosim club monaco, buffalo, stockhomme, fcuk i zara kao sto je neko gore pomenuo na jeftin nacin kopira skupe stvari. kanadska marka koja radi isto je Le Chateau i cene su im mozda i malo nize.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Lakiboy_ns
meni ni to... reklo bi se : štraca :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn
meni ni to... reklo bi se : štraca :lol:
Zar straca ne znaci kurva na dalmatinskom :lol:
Zar nije zena Olivera Dragojevica tako nazvala (SHTRACA) bivsu ljubavnicu svoga supruga pa se sad njih dve sude oko toga :lol:
Ne pitaj otkud to sve znam :D
Korisnikov avatar
By Myself
Zara je ocaj!
Ista velicina tri modela pantalona i svaka je razlicita. Majce - rukavi nedovoljno dugi, tako da ispada kao da su skupila od pranja (samo rukavi - 'ostatak' je ok).
Jedino sto mozes da vidis pola gay NS scene svaki dan tamo, naravno, na muskom odeljenju, sto kao osoblja, sto kao kupaca.
O kvalitetu da ne pricam. Za siroke narodne mase.
Zaobici.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Uff al volimo da pljujemo sve zivo ovde kao da ste svi odrasli sa Versace cuclama u ustima i nosili baby Dior dok ste kakili u gace :lol:

Da nisu dosli Zara, Mexx, Springfield i ostali strani brendovi gde bi ste se oblacili? U kineskom trznom centru i u Yumku? :alexis:

Please :vezan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
darling, moraćeš da poradiš na svojim veštinama pretraživanja foruma. :)

nisam još uvek ništa kupio tamo. slažem se sa svim kritikama iznešenim ovde na račun muške garderobe u Zari, s tim što bih ja to mogao da generalizujem na opštu ponudu muške garderobe u Beogradu i Novom Sadu. ja hronično ništa ne mogu da nađem za sebe da mi se dopada već više od dve godine. i lagano postajem očajan. :no:

tako da, Lakiboy_ns, što se mene tiče, mogu slobodno da zatvore sve te svoje prodavnice.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sto se mene tice samo nek ih otvaraju.
Em je veci izbor.
Em je gay parada u svakom od tih trendy butika :D
+ treba znati izabrati sta ti dobro stoji i uklopiti pojedine delove garderobe-nije sve u prodavnicama treba imati i licnog stila i ukusa pa znati shopingovati prave stvari :sudija:
:zastava:
By Sixto
Darling pa postoji jos nesto izmedju Armanija i Zare zar ne?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Postoji. :D

Avangardia.
Tommy Hilfiger.
Kenvelo.
Tom Tailor.
Benetton.
Esprit.
TFY.
Diesel.
Replay.
Ali malo je malo....treba jos bre-bre.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije sve u prodavnicama treba imati i licnog stila i ukusa pa znati shopingovati prave stvari :sudija:
pa baš zbog toga i imam problem.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Uff al volimo da pljujemo sve zivo ovde kao da ste svi odrasli sa Versace cuclama u ustima i nosili baby Dior dok ste kakili u gace :lol:

Da nisu dosli Zara, Mexx, Springfield i ostali strani brendovi gde bi ste se oblacili? U kineskom trznom centru i u Yumku? :alexis:

Please :vezan:
Vidi, Italijani!
Nisu Italijani, to su Prvomajci!

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!