Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by pazzaz
ali odela (uzasna ramena), pantalone, jakne su bas lose uradjeni tj uvek ima neka greska u kroju, tako da bas retko kome dobro stoji.
Originally posted by pazzazDa.H & M nisu losi ali nisu jos otvorili svoje prodavnice u majci Srbiji
Pa iskreno ja nemam nista protiv Zare tj njenog zenskog dela dok muski kao sto rekoh je los tu je iskreno H&M bolji.
Originally posted by KissQueenPo meni se to dvoje ne moze bas nesto porediti.
Nego, kakvi su vasi utisci Zara vs. Terranova?
Originally posted by erkondisnMozda zato sto H & M ima dobre reklamne kampanje.
stvarno ne znam sto svi tu svrsavaju na H&M![]()
a sto se tice Zare, nista specijalno, prekonzervativno (muski dio jelte, u zenski ni ne virim), ponekad se nesto nadje, a ja imam i drazih robnih marki![]()
Originally posted by erkondisnZar straca ne znaci kurva na dalmatinskomOriginally posted by Lakiboy_nsmeni ni to... reklo bi se : štraca
Meni ja garderoba u Teranovi vise za po kuci![]()
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsVidi, Italijani!
Uff al volimo da pljujemo sve zivo ovde kao da ste svi odrasli sa Versace cuclama u ustima i nosili baby Dior dok ste kakili u gace![]()
Da nisu dosli Zara, Mexx, Springfield i ostali strani brendovi gde bi ste se oblacili? U kineskom trznom centru i u Yumku?![]()
Please![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!