Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Ranije sam se bazirala na crnoj boji, ali od kada sam usla u trend, oblacim se u boje koje su aktuelne u datoj modnoj sezoni.
Korisnikov avatar
By juliet
Nosim iskljucivo crno... (Pogled u orman.) Sve osim texas farmerica mi je crno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uživam da biram i kombinujem ode?u, ?esto po pola sata pravim kombinaciju. bitno mi je da se slože boje i materijali i da to na kraju daje neki utisak na posmatra?a. :trep: iako pazim ?ak i na boju ?arapa (što mnogi zanemare), kod ku?e sam uglavnom u trenerici, tj. "apa-drapa". :D
Korisnikov avatar
By ok_decko
U principu, kod mene sve zavisi od raspolozenja. Nemam trip da satima biram sta cu da obucem, nekako slozim kombinaciju u glavi, izvucem to sto sam naumio da obucem, bez nekih vecih premisljanja:cekam:
Naravno, uvek gledam da to sto obucem bude uskladjeno, ili u najmanju ruku pristojno, sto se desava samo kada sam izuzetno neraspolozen.
Korisnikov avatar
By Tweety
all in all, najvise volim crvenu, mada mi i sve ostale lepo stoje :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Sve mi boje odlicno stoje :zastava: I svaku mogu da nosim....ali ipak, najcesce boje u mom ormaru su MASLINASTO ZELENA :love: :love: :love: narandzasta........crna........izbledelo siva, tamno siva........ma.......MASLINASTO ZELENAAAAAAAAAAAAA :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne stoje mi sve boje, normalno.
Pazim i ne pazim, biram i ne biram. Volim bez i brno, sada se tripujem sa nekim ljubicanstvenim kombinacijama. Nije mi vise bitno.
By жњ
ja sam totalno u fazonu "sve mi boje lepo stoje" :smug:

generalno furam drecavije tonove, toliko volim da je veselo i sareno da ponekad licim na neki grafit iz bloka! leti obozavam da se uvucem i totalno u belo i to toliko belo da me zovu "doktorka" :giggle: , dok se na jesen malo ugasim sa zemljanim tonovima i nevidljivo se spajam sa okolinom vec u skladu sa listopadnim raspolozenjem.

a gde mi je sad ona bela majica? :misli:
Korisnikov avatar
By HARP
Uvek mora biti skladno i savrseno uklopljeno, pa i ako se napadno obucem, opet mora biti stilizovano :D
By жњ
Originally posted by FireGox
Uvek mora biti skladno i savrseno uklopljeno, pa i ako se napadno obucem, opet mora biti stilizovano :D

pa u tome je i umece nosenja sharolikih boja. mnogi se pocigane i sa svega dve boje :giggle:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by ok_decko
nekako slozim kombinaciju u glavi, izvucem to sto sam naumio da obucem, bez nekih vecih premisljanja:cekam:

takodje.
ali mi se onda neretko desava da smislim savrsenu kombinaciju, otvorim orman i skontam da sam tu majicu, ili farmerke bash juche bacila na pranje/da mi je majica prljava...
posto se to desava u ranim jutarnjim casovima, kada mi je neophodna brzina da bih stigla na vreme gde god, propisno popizdim, i bilo sta da navucem na sebe mi izgleda glupo/debilno itd.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Oziris
Da li volite da "otkacite" kad je boja garderobe u pitanju? Da li ste tip koji na sebe strpa sve moguce boje ili striktno vodite racuna sta oblacite i sa cime se to slaze? Da li ste mozda "suprotnost", u smislu da nikada ne nosite "zive" boje i da nikada na sebi nemate garderobu u vise od dve boje?
MOLIM! Striktno se vodi računa o tome. Mada mi se detalji ponekad ne uklapaju uz ostalu main odeći. :blush:

Sve zavisi od raspoloženja, ali se ugl. trudim da to liči na nešto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!