Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By sashaaa
eee,to ti je najbolji studio. poslednjih 4 god samo tamo idem i stalno ssam zadovoljna. a najbolji je aliksandar,i za zene i za muskarce
Originally posted by biotherm
Da li je neko bio u Aleksandar team? Kakvi su frizeri, koji je dobar? Kako se krecu cene?
Drugi frizerski saloni sa dobrim frizerima?
:leviathan:
By Spiridon
Idi kod Kaprisa, on ti je extra.
Korisnikov avatar
By m..
Ja odem do kupatila sa makazama u ruci... Jeste sad ce neka chavka ili tetka da me modeluje po njegovom/njenom shvatanju mene na osnovu 3 pogleda, ma chao. Svaki put sam izasla iz salona placuci, radije bih da se solo unakazim (deshava se u pms-u) nego da dam nekom pare da me napravi na nesto sto nisam. Nemam toliko poverenja u tudje ukuse - sorry.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by m..
Ja odem do kupatila sa makazama u ruci... Jeste sad ce neka chavka ili tetka da me modeluje po njegovom/njenom shvatanju mene na osnovu 3 pogleda, ma chao. Svaki put sam izasla iz salona placuci, radije bih da se solo unakazim (deshava se u pms-u) nego da dam nekom pare da me napravi na nesto sto nisam. Nemam toliko poverenja u tudje ukuse - sorry.

e da to!
ja ne smem vise da idem kod frizera bas iz razloga da mi ne sjebu nesto....jos imam afro koji je inace tezak za odrzavanje.....verujem da 90% ljudi ovde to ni ne zna da sredi kako treba(mislim na skracivanje krajeva i oblikovanje) tako da sredjujem sam svoju kosu.....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa kad vam ne valjaju frizeri.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by m..

Tako je!!!!!!!!!!!!!! (a ja sam mislila da sam ja jedina koja tako radi i razmislja...) :spin:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Martinique
Moze li mi neko preporuciti dobrog frizera u Beogradu, imam duzu kosu, ali bih da nabacim neku frizuru nakon duzeg vremena, nije bitno je li gay, str8, ili je u pitanju zena, samo da zna svoj posao.
Imam isti problem. S tim sto bih ja hteo nekog da me savetuje koja bi mi frizura najbolje pristajala a da ne udjem u katalog izlozba ikebane.

Unicut, Milka, tip kod starog merkatora koji je radio u Londonu, hiper-skupi Aleksandar,... jos nesto?
Korisnikov avatar
By VANGEL
MISLIM DA SI DELIMICNO UPRAVU!ALI SAMO DELIMICNO!!!!

INFORMISI SE MALO BOLJE!!!!
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Sasha Ambo Ars je vrhunski frizer. Kaprisha zajebi u startu... O Panjkovicu ne zelim ni da razgovaram. U frizerskom svetu se nabolje zna ko je kakav...
Korisnikov avatar
By maribia
Mladić u Merkatoru super šiša. Zaboravih kako se zove... i mladić i salon. Ali, i dalje super šiša!
Korisnikov avatar
By noxnoces69
e wako ljudi da budem iskren,panjkovic-diplomirana budala koja sere ne zna ni sam sta je slagao u zadnjih pet minuta,samo ako se iole razumete pogledajte nadogradnju ene popov ili frizure pojedinih zvezda granda,pravi frizer na to samo moze da zaplace,iskreno jeste da su u aleksandar teamu jake cene ali ljudi znaju svoj posao,na redken se nemojte loziti samo imaju cene verujte,znaci ako volite lude frizure idite u aleksandar team a ako ste za nesto klasicnije idiite kod shobote....definitivno najbolji....a shto se ns tice steva in ubedljivo...jbg ne mozes imati savrsenu frizuru,a da nista ne ulozis....kod ovih cete lepo platiti ali sigurno i izaci zadovoljni....Frizer

There is no pleasure without pain.............
Korisnikov avatar
By Torry
ma i ja u poslednje vreme, makazice pa pravac pred ogledalo ali bih ipak nekog dobrg frizera, da mi preporuci da li cu ovu dlaku ovamo ili onaj suntavi deo ostaviti ili seci, ili.....

al da bude neki gay frizer :B
By Loverboy
Ja se sisam kod Taubnera (www.uhstaubner.com) i on je neuporedivo bolji od svih nasih frizera. Osim sto ima dva salona (Dragan (glavni frizer) radi u onom u Majke Jevrosime) radi razne editorijale za casopise, ali ne za ona sranja poput "Blic ZeMske" i "Grand revije" nego za one kvalitetnije. Mozda je malo skuplji, ali je definitivno najbolji.
*savet: sisajte se kod Dragana, jeste da je skuplje kad on sisa, ali vredi.
**savet br.2: Ako se farbate, spremite se na iznenadjenje kada budete trebali da platite (moja mama se sisala i farbala kod njega, ima kratku kosu, i ispalo joj je oko 8000.
P.S.: Nije se desilo da odem tamo a da ne vidim nekog celbrity-a. (Upoznao sam Seku Aleksic kod njega) .:alexis:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam ja jednog sa foruma, i osim moje frizerke, samo bih njemu dala da me osisa...:D
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ja generalno muku muchim sa frizerima i kosom...
Svaki haircut ili zamisao frizure koju sam hteo da ostvarim mi je bila nedostizna zbog losheg kvaliteta kose tako da sad jednostavno odem bez ocekivanja i oshisham se na kratko ili do glave :(
Posle kad poraste malo,fazoniram nekim gelom i imam mozda nekih nedelju-dve "frizuru" i posle vec moram da shisham ponovo :sigh:
Korisnikov avatar
By Momo
Ranije sam isao u M&M salon u Prote Mateje, nisu skupi a lepo rade pos'o :)

A onda sam video mashinicu u Tempu za 450 dinara i resio da promenim frizera tj frizerku. Moja zena me prvi put "izujedala" malko , cisto dok se ispraksovala, al da vidis kako sad shisha... bez greske...

Inace, moja drugarica je isla kod svih tih renomiranih frizera i svaki put se vracala placuci. Najvise je plakala posle Boba (onaj u Dobracinoj ulici).
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Sanguine
Ja generalno muku muchim sa frizerima i kosom...
Svaki haircut ili zamisao frizure koju sam hteo da ostvarim mi je bila nedostizna zbog losheg kvaliteta kose tako da sad jednostavno odem bez ocekivanja i oshisham se na kratko ili do glave :(
Posle kad poraste malo,fazoniram nekim gelom i imam mozda nekih nedelju-dve "frizuru" i posle vec moram da shisham ponovo :sigh:

isto
nikad nemam zuzu
a da posetjujem skuplje shisharke ne isplati se
obzirom da idem svakih 8 dana
:lukavi:
By Swanheart
izmenjala gomilu frizera
a onda prosle godine krenem kod sadashnjeg frizera kod obozavam i na pamet mi ne pada da ga menjam
:kosa:
Korisnikov avatar
By DfromOz
Ambo Ars, Sasa, vec 10-tak godina
Osim sto smo primarno prijatelji, on je jedina osoba kojoj prepustim svoju kosu, kada god boravim tu :giggle:
Korisnikov avatar
By HPLC
...UHS Taubner...dan ranije zvrcnete da vas Nenad shishne...ima smisla davati novac ako imate malko duzu kosu od koje se moze praviti frizura i koja se mora makazama shishati.

Ako imate kratku kosu, ta moze kod nekog Nidze Kasapina, kao da je bitno ko ce proci masinicom kroz kosu... :dancingfever:
By biotherm
A koliko je musko sisanje kod Dragana? (mislim na UHS Taubner)

:apprentice:
By Loverboy
Kod dragana 1200. Mada sada je otvorio jos dva salona pa ne znam u kom je. idi na njihov sajt, tamo ti pisu njihovi telefoni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!