Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
mozda frizerka zna?
By Paris
Frizerka iz komsiluka. Sad cu za koji dan da odem da se sisnem .:trep:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by tramp
mozda frizerka zna?
Ne praktikujem je i ne radim sa klijentima koji nose takav vid frizure ,a uz to sisam samo zene,za to sam se specijalizovala i ponekog muskarca propustim kroz makaze :)
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by ParisH.
Frizerka iz komsiluka. Sad cu za koji dan da odem da se sisnem . :trep:
Mislis da te sisnu,neces to moci sama :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
pa i zene nose te frizure?
Korisnikov avatar
By m..
Pa ne bash... Ma to je ona klasicna dizelaska frizura, svaki loklani maloletni delinkvent koji je zeleo da ga zovu Rambo je morao da je ima, onako prosto je default uz air max 2 i kappa trenerku. Ono kratko sa obrijanim zulufima...
Korisnikov avatar
By m..
Uh, hebote googlam vec 20 min i ne mogu da nadjem tarzanku...
Ok nesto najblize: Treci s desna u drugom redu - zarasla tarzanka, prvi s leva u prvom redu - bilo bi tarzanka da nije stavio gel...
Slika
Korisnikov avatar
By Skituljko
E sad mi bash nista nije jasno!!! Imala sam i tarzanku, doduse modifikovanu i sad imam pa ajd' da kazem ciroki na glavi, opet nesto izmenjen/prilagodjen mojim fix idejama, al' ja nista slicno ne vidim na ovoj fotki gore! Mozda se u mom selu to drugacije zove?! :rool: Moze neko preciznije objasnjenje sta je sta?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by m..
Uh, hebote googlam vec 20 min i ne mogu da nadjem tarzanku...
Ok nesto najblize: Treci s desna u drugom redu - zarasla tarzanka, prvi s leva u prvom redu - bilo bi tarzanka da nije stavio gel...
Zar nije taj centralni sa mindjushom utarzanisan?
Kako se to cudo zove ako ne tarzanka?

(m.. sta rade to oni, slushaju himnu?)
Korisnikov avatar
By m..
Je i on, ali nije bas klasicno, nema ono pozadi, mada zulufi stoje...

Nemam pojma, to su navijaci nekog kluba iz Stare Pazove, valjda, covece, nigde na netu nema kvalitete fotke dizelasa.. ne znam kako je to moguce?
Korisnikov avatar
By m..
tebe sigurno ne mashinicom...
Korisnikov avatar
By bi_cute
Sisa me jedan nevidjeno dobar tip u Sremskoj Mitrovici,koji je na zalost STR8.Nevidjeno dobro izgleda...plave oci...pune usne...visok...ma bruka dobar tip!!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Pazi se da te ne osisa onako istinski :venchanje: :hvala:
Korisnikov avatar
By Dina
Dugo se sisam kod jedne frizerke, otprilike jednom mesecno. Kosa mi je bila sasvim kratka a sada sam je pustila caaak ispod usiju, pa mi i nije potrebno vise toliko cesto sisanje ali moram zbog farbanja. Mada me je nesto uhvatilo da nakon mnogo godina vratim prirodnu boju kose, pa mozda i proredim malo odlaske... Samo cu to morati obazrivo da saopstim mojoj frizerki... ;)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Trenutno pushtam kosu ali kad hocu moj kosi paz onda odem do jednog Igora (hvala Bogu iza cjoshka)koji je skroz alternativa/underground/cool lik i totalno kapira shta hocu...
Zadovoljna :)

:lukavi:
By Çâðê_DUP
Temelji moga zivota su, izmedju ostalih,
moja frizerka, kozmeticarka, stomatolog
(takodje zena) i ginekolog. To je proverena
ekipa, koju ne menjam.
Frizerka je tu clan vec tacno 10 godina!
(Da, dobice poklon od mene. :D )
Mislim da mi je bitnija od nekih delova
rodbine- najiskrenije! Na svakih mesec dana
odlazim na redovno skracenje krajeva, a
nesto duze sisanje, zarad odrzavanja forme
frizure, se desava kada ona proceni da je
potrebno.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Srecica, u poslednje vreme... :love:
Korisnikov avatar
By Rakunica
Ranije sam davala sestri da experimentiše. Sada samo učeni frizeri... i to ću morati da obavim što pre moguće. :lolusha:
Korisnikov avatar
By Myself
Prijatelj.
Najbolji je frizer na svetu (mom). :love:
Kada sam imala kratku kosu - jednom u 3 nedelje.
U poslednje vreme - jednom u 3 meseca, ali se farbam svake 3 nedelje. Zeza me genetika. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=314724#p314724]Marvin napisao:[/url]Moj jos neoutovani frizer (njemu samom mislim) sa roze vizitkama i salonom.
Uvek kako on hoce, a svaki put hoce drugacije. Mada obicno se sve svede na opstu neravnost. Rupa ovde, rupa tamo, ponegde i viri. Nikako da odlucim mora li to tako ili covek bas nije vesht. Ali trudi se, svaki put po 40ak minuta... i tek sto pere kosu lepo...

No, bice da cu ga napustiti i shishace me bilo ko ko ima mashinicu.
majko sveta!!! :shok2:
(najmanje) 7 godina me ta budala šišala!!! :zid:

ove godina sam promenio, fantastična devojka, em se lepo ispričamo, em kafu popijemo, em me tako lepo šiša da svi prokomentarišu i hoće da ih vodim kod nje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!