Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

AllStars iliti Starke

In
62
89%
Out
8
11%
By dukkehjem
obozavam starke i skejterke... medjutim, u oba slucaja se ispostavilo da su nezgodne za duze setnje itd., a ja po ceo dan na nogama...
tako da sad na zalost nosim rbk, nike...
al jesu legendarne i mnogo ih volim, a cuvam starke stare svoje :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
da ne valjaju, ne bi toliko dugo trajale. mislim, kao brend :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Volem starke k'o leba da jem :D

Nosio sam ih do pre jedno god, god i po dana a potom uzeo neki Osiris.. Ovog leta sam im se vratio... ovo je model koji momentalno imam...

Slika

Slika

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nosila u gimnaziji

sad vise ne bih nosila (ima udobnije obuce)

a nisu ni in ni out, nego legendarne patike
By loreenche
uvek, uvek, uvek...

ATMOF, odoh da kupim jedan par! :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa da su dobre patike - nisu.

ali ih mnogo volim, i skoro uvek imam jedan par
By str00ja
Uvek posedujem jedan par pored ostale obuce, i po pravilu najcesce visim u njemu. Ne setam nikad dugo u komadu, pa nikad nisam osetio neku neudobnost, naprotiv, uvek su mi bivale lagane.

Mislim da je nemoguce definisati da li su in ili out. Sto rece vec neko ovde, usle su u klasiku, pa ih neko obozava, a neko ih se gnusa. Mada smatram da su starke vremenom zloupotrebljavane tako sto ih je nosilo previse ljudi, stilski silovane i gurane u razne fazone s kojima nemaju veze (nikada mi nece biti jasne starke uz odelo, koliko god ono bilo u fazonu sportske elegancije).

Medjutim, volim ih jer su jednostavne i prica za sebe, jer se uklapaju uz skoro sve sto inace nosim, i uvek cu nekada imati meni zanimljiv par i nositi ga cesto :)
Korisnikov avatar
By badu
^Diddo.

Volim.
Unutra, napolje, kogabriga.

(Znam.)
Korisnikov avatar
By nsc
imam uvek neki par, ne volim ih mnogo jer mi se noge znoje, ali su prakticne, lagane, za put
Korisnikov avatar
By Waldorf
Imam crvene, crne i teget duboke i bele plitke. Te plitke skoro nikad ne nosim jerbo neuporedivo više volim i nosim hi-tops pa mi je nekako čudno. Apsolutno ne postoji dešavanje za koje bih smatrala da Starke nisu prikladne. Skoro svi mi se modeli sviđaju i gomilu bih posedovala. Jedina su obuća koju bih smela preko neta da naručim jer probam iz čistog hira - bila sam i ostala 5ica. :D

Nosim i raznorazne druge marke, no Starkice emotivno varam jedino sa Adidas Superstarkama2.

''
By alexandermagic
Ne bih, hvala lijepo.

Patike mi trebaju samo za sportske aktivnosti i šetnju psa, a moraju biti ili Puma ili Nike model.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nikada nisam nosila starke, nemam pojma zašto...
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Imao sam dva para, oba su mi bila poprilicno neudobna, tako da sam ih se odrekao.
By Sixto
Ima li neudobniji patika...
By Kragi
Verovatno su najautenticniji brend patika ever.
Nisam ih kupio ni nosio od druge godine srednje skole :bye:
Nisam to nekako ja, uglavnom nosim Pumine a u poslednje vreme Adidas.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
planiram da ih kupim sebi uskoro, to bi bio moj prvi par. :) ranije sam ih merkao, ali klasične su mi jako ružne na nogatim ljudima (poput mene), tako da mislim da ću pre uzeti neki fashionable model.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Majka mi je danas bacila prve starke koje sam imala u zivotu.. Bile su stare cirka 8-9 godina.. :drama:

Trenutno imam plitke sive, crvene i oker i poluduboke crvene koje se raspadaju.. :drama:
Sad merkam neke sa UK flag printom i jedne teget, duboke.. :drama:

Obozavam starke. :)
By space_oddity
Rek'o mi drug da je model koji je kupio pre nekoliko godina trajao 4-5 godina i nije pazio ni najmanje šta s njima radi, a onda je kupio naizgled identičan model ponovo, i raspale su se za par meseci, a pazio je kako ih skida itd. On to objašnjava time da je Nike kupio Converse.

Ja imam dva para kupljena pre više godina, još uvek su nosive. Kad propadnu, ne verujem da ću više kupovati Converse - zbog ovog:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... nesia.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Meni redovno pucaju na tom mestu ka' tebi ova desna starka.. :sigh:
Tako sam na fizickom jednom ostala bez jednog dela djona.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Taki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=263885#p263885]Goran Smith napisao:[/url]
Imate li ovakve patike i kakvo je vaše mišljenje o istim?
Koliko su ove patike In or Out ???
'de me nađe... obožavam ih... Imam naravno ali samo jedan par. :rida:
Starke nikada neće izaći iz mode, uvek će biti IN.
Želja mi je da imam bele plitke sa nitnama. :love: :placko:
Slika
Valjda će roditelji da odreše kesu ove jeseni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!