Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Morgan Le Fayeme too....
na tipu obozavam da vidim da su pochupkane obrv, to mi je jedan od signala da je dechko uredan...
Originally posted by EYAApsolutno se slazem,lepo je videti da muskac drzi do sebe i svog izgleda i higijene.
potpuno mi je normalno da muskarci koji drze do svog spoljnog izgleda, cupaju obrve, koriste kozmeticke preparate, pa cak i sminku.
Originally posted by deniPocupane obrve mogu dosta da promene izgled i super izgleda kada su sredjene!Originally posted by Njuskalo
Ne cupam ih... Jesu guste i crne i imaju blagu tendenciju da se spoje, ali nisu cupave. Moram priznati da sam se zamislio da li bi mozda trebalo da ocnem da ih cupkam ili ne. Odoh do ogledala po misljenje.![]()
![]()
Videces kako ce lice odmah da ti se otvori i da dobije neku sasvim novu privlacnost, ako nadjes za shodno da cupnes tu i tamo koju dlacicu viska.
Originally posted by electraElectra posto smatras sebe umetnikom i stilistom za obrve, budi srce pa cupni i moje?!!?
e ako nesto ne volim to je da vidim majmunolikog coveka, pa jos uz to onog sto misli da mu pocupane obrve umanjuju muskost. ali dakle stvarno![]()
svom ocu ni u ludilu ne bih dozvolila da se seta kroz grad nalik kromanjoncu. jeste da se zali, ali nema mu druge![]()
ljudi nisu ni svesni koliko su lepo i umereno pocupane obrve vazan adut lica. obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva![]()
svi vi muski koji cupate obrve samo napredali naravno sve s merom.
Originally posted by 2Q2Bstr8kako su uzasne ove lipe!!!Originally posted by electrae sad, dva pitanja. prvo - zašto ?upati ako se obrve šišaju. drugo - kad ?eš moje da središ?
obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva![]()
![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Benicio del Toro, mmmmm, njam, njam... Guste obrve.... mmmmmmmm, njam, njam..... Steta sto imas sweethearta.....
?upkam ih malko radi oblika. spojene obrve su mi u genima ve? generacijama, no kako nekim roðacima super stoje, meni baš ne idu uz the look. i onda malo ja, malo sestra i bude ok.
btw, obrve su mi pune i guste. moj sweetheart misli da zbog toga li?im na Benicia del Toroa, pa verujem da ih ne?u stanjivati.![]()
Originally posted by Frizerkaisuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta![]()
Originally posted by Morgan Le FayeJa ne raspravljam vec samo iznosim svoje misljenje.Raspava o ovome je apsurd.Prema tome,ko ih cupa,cupace i dalje, jer ljudi su lenji po pitanju promene sebe i svog ponasanja,ali uvek spremni da brane svoje postulate koji su sami po sebi oborivi,samo nek se pogledaju u ogledalu.Originally posted by Frizerkaisuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!