Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
SPOJENE OBRVE-jezivo TOTALNO RASCUPANE ili PREVISE GUSTE I OBRASLE-hitno srediti! srecom, nemam tih problema i ne cupkam obrve! p.s. jedino gore od spojenih i cupavih obrva su obrve sredjene tako da to svako moze da primeti!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
na tipu obozavam da vidim da su pochupkane obrv, to mi je jedan od signala da je dechko uredan...
By Mudolog
Po meni mushkarci koji chpaju obrve nemaju nishta zajednichko shto bi se dalo komentarisati.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Morgan Le Faye
na tipu obozavam da vidim da su pochupkane obrv, to mi je jedan od signala da je dechko uredan...
me too.... :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ili da je rec o devojcici. OK srediti ako su spojene ali nesto kao redovno glancati never. Mozda ja nisam odavde, ne znam.
Korisnikov avatar
By Pipin
E, pa vala... Baš sam mislio da ?u se nadivaniti, al ostadoh bez teksta.:hmm:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Pa iznesi svoje misljenje ? Cupkas ili ne ? Volis da vidis na nekome ili ne ? :)
By Shoplifter
el smem ja? :D
ja sam upoznao 2 decka koji su sredjivali samo taj medjuprostor obrva cisto da ne budu spojene, i (verujem da to sredjivanje obrva ne podrazumeva nikakvu dublju indikaciju u vezi sa njihovim licnostima ) obojica su bili hocu reci jesu na svaki nacin fenomenalni momci.

:zvezda:

a ja ne cupam, imam par dlacica izmedju, i to je diskretno a i bas me briga.
:vrcka:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
No way. Neka fala. Mislim mozda bih i ja, ali ne dok sam tu gde jesam.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by EYA
potpuno mi je normalno da muskarci koji drze do svog spoljnog izgleda, cupaju obrve, koriste kozmeticke preparate, pa cak i sminku.
Apsolutno se slazem,lepo je videti da muskac drzi do sebe i svog izgleda i higijene.

Obrve-po meni je sasvim normalno i lepo kad muskarac od 1 napravi 2 (da ne bude ko pomenuti Krajishnik),
Nokti-mislim da bi momci mogli malo vise mogli da se pobrinu po pitanju istih. :nokti:

Maljavost tj dlakavost na grudima-tzv "ljubavni tepih"-ko zeli-depilacija,why not?Bar meni nesto nisu omiljeni oni sa prirodnom rolkom koja proviruje ispod majice ili kosulje. :iskolacen:

Neko spomenu i brijanje ispod pazuha.To je isto skroz ok.Samo kad pomislim na neke u majicama bez rukava kad leti u busu podignu ruku da se u'vate za onu sipku i ugledam gomilu crnih ulepljenih dlaka. :barf:

:lukavi:
By tomborn
:)

strašno!!!!!!!!

ja gotovo i da ih nemam, pa nemam kaj ?upati

a oni koji ih ?upaju, pa kaj neka ?upaju! hihihi

:nope:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by deni
Originally posted by Njuskalo
Ne cupam ih... Jesu guste i crne i imaju blagu tendenciju da se spoje, ali nisu cupave. Moram priznati da sam se zamislio da li bi mozda trebalo da ocnem da ih cupkam ili ne. Odoh do ogledala po misljenje.
:lol: :lol:

Videces kako ce lice odmah da ti se otvori i da dobije neku sasvim novu privlacnost, ako nadjes za shodno da cupnes tu i tamo koju dlacicu viska.
Pocupane obrve mogu dosta da promene izgled i super izgleda kada su sredjene!
By spf 3000
e ako nesto ne volim to je da vidim majmunolikog coveka, pa jos uz to onog sto misli da mu pocupane obrve umanjuju muskost. ali dakle stvarno :zacepi:
svom ocu ni u ludilu ne bih dozvolila da se seta kroz grad nalik kromanjoncu. jeste da se zali, ali nema mu druge :yes:
ljudi nisu ni svesni koliko su lepo i umereno pocupane obrve vazan adut lica. obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva :D
svi vi muski koji cupate obrve samo napred :up: ali naravno sve s merom.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by electra
e ako nesto ne volim to je da vidim majmunolikog coveka, pa jos uz to onog sto misli da mu pocupane obrve umanjuju muskost. ali dakle stvarno :zacepi:
svom ocu ni u ludilu ne bih dozvolila da se seta kroz grad nalik kromanjoncu. jeste da se zali, ali nema mu druge :yes:
ljudi nisu ni svesni koliko su lepo i umereno pocupane obrve vazan adut lica. obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva :D
svi vi muski koji cupate obrve samo napred :up: ali naravno sve s merom.
Electra posto smatras sebe umetnikom i stilistom za obrve, budi srce pa cupni i moje?!!? :trep:
Korisnikov avatar
By black_wings
samo ih drzim oblikovane.To su normalne prosecne obrve koje nisu spojene ili ne dosezu do usiju i sta vec...
Jedan decko u skoli ima obrve skoro 2 prsta debele koje su spojene i svaki put kad ga vidim ja se upissssam od smeha...

Jednostavno hocu da izgledam normalno!
A sto se tice ostalih.Pa momci pinceta ne boli ;-)
Samo nemojte preterivati!!!Znamo kome kakve obrve idu!Tanke idu lepsem polu (zenskom polu) ;-)
Korisnikov avatar
By iJazz
Da, ?upkam :) ... Nekako mi lepše izgledaju uredne obrve, nego zarasle :shrug: ...
By spf 3000
veruj mi neces zazaliti. bices prava lutka, jos ces da mi se zalis kako ne mozes da se odbranis od momaka koji te spopadaju
;) :grin:
Korisnikov avatar
By Nirej
Ko voli nek izvoli,meni je to O.K sve dok je u granicama normale.Ali kada neko pretera i napravi od svojih obrva dve otanjene linice...e to mi je gadno:regan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva :D
e sad, dva pitanja. prvo - zašto ?upati ako se obrve šišaju. drugo - kad ?eš moje da središ? :roll:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Pa ne mozes shishanjem lepo da ih oblikujes!
By spf 3000
Originally posted by 2Q2Bstr8
obozavam da cupam obrve svim ljudima koje poznajem. smatram se umetnikom za to. pravi sam stilista obrva :D
e sad, dva pitanja. prvo - zašto ?upati ako se obrve šišaju. drugo - kad ?eš moje da središ? :roll:
kako su uzasne ove lipe!!!
oterace me u grob pre vremena!!

obrvice sredjujem kad mi se javite, ne mogu bas astralno da se isprojektujem - jos uvek :)

p.s: tessio draga procitaj postu!! :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Nemam nista protiv ukoliko su neke divlje obrve koje nemaju nikakvu formu, ali sam protiv toga da se od njih napravi onaj nezan, tanan feminine oblik.
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
strasno strasno
ja imam toliko lose misljenje o tipovima koji cupaju obrve da je to strasno
mislim cemu to?
zasto to?
:meduza:
zelite da izgledate kao.....ne znam....
mislim glupo je
takvi ste kakvi ste i pobogu prihvatite to
mislite da je nama savrsenima lako?
varate se
i mi imamo probleme
ali ne sa obrvama vec sa pronalaskom nekog ko je lep kao mi

:oskar:
By Meleg
Originally posted by 2Q2Bstr8
?upkam ih malko radi oblika. spojene obrve su mi u genima ve? generacijama, no kako nekim roðacima super stoje, meni baš ne idu uz the look. i onda malo ja, malo sestra i bude ok.

btw, obrve su mi pune i guste. moj sweetheart misli da zbog toga li?im na Benicia del Toroa, pa verujem da ih ne?u stanjivati. :)
Benicio del Toro, mmmmm, njam, njam... Guste obrve.... mmmmmmmm, njam, njam..... Steta sto imas sweethearta.....
Korisnikov avatar
By Cyan
Valjda svako to mora bar nekad da proba? Kao i sminku i sisanje do glave sve ostale stilisticke eksperimente?

Meni je to super. Posle visegodisnjeg pritiska na str8 frenda, pocupao je obrve i sada to redovno radi. Uz krike i urlike, naravno. Izgleda potpuno neupadljivo, osim sto sad ima dve obrve umesto jedne sveobuhvatne (lice, celo i bakenbarde). Cak su se i oci pojavile u prici.

E sad, cujem da namerava da predje na full body depilaciju, ali tu necu volontirati da pomazem. Mozda na prugice, kao zebrica!

Tanke, izrazajne obrve a la Marlene Dietrich su vrlo dramaticne, ali traze dramsku personu (i.e. Drama Queen) da ih nosi na pravi nacin. :trep:
By fencysmurf
sho bi rekli u mojem lu-se - dokon popa i jarice krsti.

Mislim da bi drzava trebalo da se pozabavi tim problemom i raspise nekakav porez na chupanje obrva, i da zabrani takvim neosobama ulaz na bazene, koncerte i javna okupljanja.

Javno ih, potom valja, sterilisati da se ne bi razmnozavali, a ukoliko vec imaju decu, oduzeti ih i poslati u drzavne internate na lecenje. Nakon sterilizacije zigosati po sred chela i obogaljiti na jednu nogu.

Noz , zica , pocupana obrvica !
Korisnikov avatar
By Frizerka
Dakle,sto se muskog cupanja obrva tice imamo dve varijante.Diskretno cupanje dela iznad korena nosa da obrve ne izgledaju kao jedna linija ispod cela tj kao Sojic iz tesne koze. :smeh:
Moze se tolerisati i cupanje neke dlake koja je estremno nalazi van niza.ALI...extremno cupanje i sa dornje i donje strane obrve i promena njihovog oblika,uzdizanje i podizanje kraja obrva je totalno za mene neprihvatljivo za musku populaciju.Iz aviona se vidi i deluje porazavajuce.Kome nije jasno,pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Frizerka
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta :friends:
isuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Frizerka
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta :friends:
isuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
Ja ne raspravljam vec samo iznosim svoje misljenje.Raspava o ovome je apsurd.Prema tome,ko ih cupa,cupace i dalje, jer ljudi su lenji po pitanju promene sebe i svog ponasanja,ali uvek spremni da brane svoje postulate koji su sami po sebi oborivi,samo nek se pogledaju u ogledalu.

:zastava: :zastava: :zastava:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!