Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
Nemam nista protiv.Skoro sam videla decka koji cupa obrve i sjajno mu stoji.

Sto da ne?

Ok mi je to.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Sto da ne, kada vidim nekoga sa unibrow... Oh jeez, da li ti ljudi imaju ogledalo. Neko preterano oblikovanje ne, ipak.
By loreenche
Ja ne znam da čupam, tako da po gradu tražim ljude koji čupaju for me. :lol:
Korisnikov avatar
By Parton
Meni se ne svidja kako muskarcima stoje iscupane obrve (osim ako imaju unibrow) a ja imam tu nesrecu da moje obrve izgledaju iscupano iako ih nikada nisam "pipnuo".
Korisnikov avatar
By mega therion
moj ortak ima spojene pa ih cupa. bas se tripuje oko toga.....
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da sam 6 puta odgovorio u ovoj temi ali moram još jednom LJUDI VI NE ZNATE, dobro neki i znaju, ali polovinom 2010. sam počupao obrvu gledajuću se u ono uvećavajuće ogledalo. VI NEEE ZNATE. linije. i još ja kao, ma kul opušteno, sve super
i još je tad bila neka žurka u red roomu/baru/kafe/jebemliga. :drama:

i tako :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja ne umem pa bio zamolio sestru pa mi falilo pola obrve posle.
Nemam ništa protiv toga. Volim kad vidim da dečko ima lepo sređene obrve ali ne sad ono nešto ekstremno počupano daleko bilo, nego onako, normalno... Pa ja ih bratu čupam i on za mene ima najlepše obrve na svetu od muškaraca jer pod 1 - stvarno ima lepe obrve; i pod 2 - zato što mu ih ja čupam. :lol:
To samo deo između obrva da se sredi ako ima potrebe i da se uklone dlačice što štrče i to je sve, ne treba oblik da im se menja... tako ja ovom mom radim... Pitale su ga drugarice da li čupa obrve, rekao je da i od tada ga zovu "lutko moja" haha i pevaju mu pesmu od Goge "Muška lutka". :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
video sam pre neki dan na poslu decka koji je imao puder na licu i gotovo da nije imao obrve koliko su bile pocupane...i mislim da mu je jako lepo stajalo... :)
sve to mi je skroz okej na decku ako mu lepo stoji
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kao i vecina ostalih stvari, ko hoce neka to slobodno radi, to je njihovo telo.
...pogotovo ako imaju unibrow. Onda neka ih pocupaju for the greater good of mankind.
Cupao sam obrve sve dok to nije postala "srt8" rabota! Od tada gajim dlake u obrvama kako bih izgledao gay! hahahaha...
Srecom imam prirodno tanke obrve, tako da i nije neka velika razlika izmedju pocupanih i prirodnih.
Sta mislim o deckima koji ih cupaju... pa ne znam, mislim da je svako preterivanje lose, tako i preterivanje u "tankoci" obrva... Mada i to zna da bude lepo, ako ga prati adekvatan stav. Ne ide da neko glumi str8, maco frajera sa pocupanim obrvama... to mi je najodvratnije!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!