Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Je svetinja. Cak i kada pravim haos friz, koji izgleda kao da se nisam trudio, verujte, jesam. Perfekcionista sam sto se moje kose tice, svaka dlaka mora izgledati kao sto sam ja zamislio, i ne izlazim iz kupatila dok tako i ne bude. Nije gusta, a ni previse retka. Kroz godine menjala razne boje, od bele poput snega do tamno braon, gotovo crne. Jedno vreme sam je i pustao :radosnice: bila do ramena, bog joj dusu prosti. Gde mi je samo pamet bila. Sada furam kratku, gore oko 5-6cm, sa strane nesto kracu. I tako vec godinama
By Speculum Columbae
Kad mi kosa poraste mogu da budem model za prelepe valove botičelijevske zlatne kose

kad samo ne bih imao facu kao margit savović/slavoljub ćivot
Korisnikov avatar
By IriS
jedina konstanta, kad je moja kosa u pitanju, je da vodi svoju politiku...i ne odustaje. :kosa:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nakon toliko godina bola i godina tuge, konacno ukrocena.
sada je peglam samo nakon pranja.
i nakon 5 dana nije masna i gadna, a konstantno je cackam.
svako farbanje je osvezi, a ne susi.
i kada osisam pola glave, imam vise kose od drugih..

ma... :love:
By Loreena
Svetinja, kao sto je Hitsu rekao :D
Tamno plava, talasasta prirodno, a duzine trenutno je negde do pola ledja.
Kapiram da cu morati uskoro da se sisam, krajevi su mi katastrofa
Korisnikov avatar
By Insorcer
:calista: :cigara: :mama: :sekasablic: :plavuso: :cupakosu: :icequeen: :machevi: :panker: :tetka: :tea: :apprentice: :maljkovic: :posrani: :kosa: :lepeza: :vatroslava: :elvis: :mirnatetko: :katemoss: :isus: :happy:

ovako nekako, ali ne nužno tim redosledom

:sarana:
Korisnikov avatar
By Macan86
joj ja i moja kosa...čekam da prođu još dve nedelje pa da se blajhijem koliko da mi se primi neka normalna boja...i zajebujem farbanja...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kreće toplo vreme dakle agonija i zavist prema ljudima kojima lepo stoji kratka kosa
Korisnikov avatar
By Blady
Cini mi se da cu biti ridja, full.
Ili to, ili ostajem prirodna, kao do sada.
Korisnikov avatar
By Macan86
ammm,nisam se još blajhovao ni farbao,jer nisam mogo da nađem ni jednu mahagoni nijansu koja odgovara mojoj prirodnoj(da bude skoro smeđa),tako da izgledam kao neka čudna vrsta jazavca...a ovo crno kad se spira ostaje nešto žuto crvenoza koje sam 100% siguran da nije moja prirodna...
Šta li je meni trebalo ovo farbanje da me pita čovek
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712958#p2712958]Macan86 napisao:[/url]ammm,nisam se još blajhovao ni farbao,jer nisam mogo da nađem ni jednu mahagoni nijansu koja odgovara mojoj prirodnoj(da bude skoro smeđa),tako da izgledam kao neka čudna vrsta jazavca...a ovo crno kad se spira ostaje nešto žuto crvenoza koje sam 100% siguran da nije moja prirodna...
Šta li je meni trebalo ovo farbanje da me pita čovek

pa osisaj je, ionako je metla
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!