Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Khons
ne boli al krvari ko ludo trenutno.
To nije dobro. Nikako ne bi trebalo da krvari... meni nije, i nikome koga znam nije.
Ako se ne bude smirivalo, uzmi Hidrociklin mast i ne slusaj sta ljudi pricaju. Ili idi kod neke babe0nadrilekara. Ili skidaj. tr...cetvrtog nema.
(to sto se moje tek kasnije potpuno sjebalo, druga je stvar :D )
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
ne boli al krvari ko ludo trenutno.
To nije dobro. Nikako ne bi trebalo da krvari... meni nije, i nikome koga znam nije.
Ako se ne bude smirivalo, uzmi Hidrociklin mast i ne slusaj sta ljudi pricaju. Ili idi kod neke babe0nadrilekara. Ili skidaj. tr...cetvrtog nema.
(to sto se moje tek kasnije potpuno sjebalo, druga je stvar :D )
problem resen. izvalila sam da sam uvo nekako nagnjecila, slucajno spavala na toj strani posle dva dana pirsanja. LOOOOSHE
trebalo je da me vidis dok sam se preznojavala kada su mi menjali sipkicu i stavljali duzu...pola sata max paina....
Korisnikov avatar
By Delete
Wooow, care fenomenalno je!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
problem resen. izvalila sam da sam uvo nekako nagnjecila, slucajno spavala na toj strani posle dva dana pirsanja. LOOOOSHE
trebalo je da me vidis dok sam se preznojavala kada su mi menjali sipkicu i stavljali duzu...pola sata max paina....
C c c... svi biste vi oko sipke... svi se bakcete oko nekih sipki... ;) :deda: :psiholog:
Korisnikov avatar
By andjela
lthr_yu nice tattoo :)

sada jos da stavis neki duz kicme do kraja :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by lthr_yu

Neko kaze "Zasto unakazavati telo?"
Jel to kana? Sta znace znakovi ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By CareBear
@ (andjela && lthr): kako odrzavate tatove na ledjima? prvih koliko dana se spava na stomaku?
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Izbushila ja uvo, gornji deo, hrskavicu :) (23.08.) dok mi je zena izbushila pupak :)
Odushevio me tip koji je to radio :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by CareBear
@ (andjela && lthr): kako odrzavate tatove na ledjima? prvih koliko dana se spava na stomaku?
ja sam spavala mozda 3-4 dana na stomaku (mada uvek spavam na stomaku :) ). prala mlakom vodom i krpom i mazala Enbecin masti. brzo to zaraste ako nema nikakvih komplikacija.
Korisnikov avatar
By CareBear
Thx. Blizi se Tattoo expo, pa se razmislja o suveniru... :D
Ide neko?
By Swanheart
kada pocinje?
taman vreme za drugi tattoo...
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by Swanheart
kada pocinje?
taman vreme za drugi tattoo...
10, 11. i 12. novembar u Nisu
prosle godine su bili stvarno dobri majstori (na zalost, kasno sam bio obavesten), a ove godine je ekipa prosirena
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja videh i motiv za trecu tetovazu, i to (?!?!?!) u antologiji srpskih molitava, kao jednu od ilustracija.
Jako je jednostavna, dve sove koje tvore konturu srca... Ne znam samo odakle da izmislim novce.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajoj... Ima li ođe nekoga ki što sam ja, da ne voli tatoo-e?

Ispadoh najveći hejter tetovaža od svih koje znam...
By Çâðê_DUP
Nisam ni ja neki ljubitelj tetovaza, pirsinga itd, ali volim da vidim kad nekome lepo stoji i kad ima smisla to sto je istetovirao/-la, kao npr A.J (nju ne mogu zamisliti bez tetovaza):muzika:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by bigirl
Ajoj... Ima li ođe nekoga ki što sam ja, da ne voli tatoo-e?

Ispadoh najveći hejter tetovaža od svih koje znam...
ja ne volim tatoo-e! nikada ne bih istetovirala trajnu, mozda neku privremenu :neznam:
Imam poznanika koji je na desnom ramenu istetovirao ogroman grb Srbije, a ispod pise СРБNЈА :lol: lik mu ladno za`ebo slovo
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh:

Ja npr. imam i jedno i drugo i neodvojivo je od mene :alexis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by QueerQue
Nisam ni ja neki ljubitelj tetovaza, pirsinga itd, ali volim da vidim kad nekome lepo stoji i kad ima smisla to sto je istetovirao/-la, kao npr A.J (nju ne mogu zamisliti bez tetovaza) :muzika:
Originally posted by ^mary^
ja ne volim tatoo-e! nikada ne bih istetovirala trajnu, mozda neku privremenu :neznam:
Imam poznanika koji je na desnom ramenu istetovirao ogroman grb Srbije, a ispod pise СРБNЈА :lol: lik mu ladno za`ebo slovo

Dobro je, dobro je... A ja baš kontala kako nešto nije u redu sa mnom jer ne vidim čemu ta tolika pompa oko tatoo-a...

Not my cup of tea...
Korisnikov avatar
By Dirrty
imam pirsing na nosu i na hrskavici na uvetu, i zelim makar jednu tetovazu.
uskoro :klap:
By us3r_101
Imam 10 na usima (4 desno, 6 levo, od kojih je jedna na hrskavici), skoro sam probusila jezik, busicu i drugu hrskavicu, a uskoro cu uraditi tattoo na ledjima, to mi je skroz cool, samo jos nisam odlucila sta... :)
By Korisnica
Imam dve malecke tetovaze na grudima...:minibounce:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Za par dana spremam se konacno na odlazak i izradu tetovaze...ali sam jos neodlucan sta da stavim....znam samo da ce biti na ramenu leve ruke..

Slika

koja vam se od ovih najvise dopada....
Korisnikov avatar
By jukie
Pazi samo da nije neki simbol bande, pa kad odeš negde da te ubiju članovi suprotne bande...
u nekoj školi u Americi đaci nisu hteli da nose propisanu uniformu pa se ispostavilo da su to boje jedne od bandi u okolini i da bi ih članovi ove druge bande rutinski pobili
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja, kad bih uradio tetovazu na nadlaktici, sigurno bih postavio bodljikavu zicu izmedju ramena i bicepsa naravno celim obimom. Za mene je bodljikava zica ubedljivo najbolje za tetovazu (ali ja imam vecu misicnu masu, tako da bi mi to verovatno zbog toga bolje stajalo).
A, cekaj, jel bas mora od prilozenih slicica?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ogi_ns
T048
znam ja jednog lika koji ima na desnom ramenu varijaciju na tetovažu T048. Jako lepo izgleda.

A što ne bi stavio npr. ''Ceco mi te volimo'' ili srce pa u njemu krstići? ... ove gore su previše strejtaške ... kada bih se ja odvažio na takav potez verovatno bih stavio malog crnog leptira na neko neupadljivo lako prekrivljivo mesto ...
Korisnikov avatar
By Rei
Ja bih stavio shodanku na grudi :D

Jednog dana i ocu...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!