Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by haemoglobin87

sranje se napravi cesto kad ih farbas..pa ostane farbe i izgledas kao Momcilo Krajisnik, pa onda sednes da cupkas i te male koje su pre farbanja bile neprimetne, pa se istanjeee :giggle:
no, na srecu nisam jos toliko preterao
:lol:

Da, čovek baš ume da se ujebe sa tim čupanjem...Ja jednom seckala moje, umalo ne oćosavih...
By Hans
Jednom sam otišao s ciljem da mi počupa svega nekoliko iznad moje linije obrva. Tih nekoliko dlačica je štrčalo jednostavno i uticalo je na moju celokupnu lepotu lica. :) I kozmetičar je čupkao....i čupkao....i na kraju kada sam dobio ogledalce (malo, malo, malo ogleda-aa-alce) shvatio sam da me je uništio jer sam ličio na neke osobe iz ere kluba Floyd. Zlo. :) Od tada više ne čupam obrve. Barem ne kod njega.

ont: Meni ne smeta, mom muškarcu to svakako nije potrebno. :)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Hans

Jednom sam otišao s ciljem da mi počupa svega nekoliko iznad moje linije obrva. Tih nekoliko dlačica je štrčalo jednostavno i uticalo je na moju celokupnu lepotu lica. :) I kozmetičar je čupkao....i čupkao....i na kraju kada sam dobio ogledalce (malo, malo, malo ogleda-aa-alce) shvatio sam da me je uništio jer sam ličio na neke osobe iz ere kluba Floyd. Zlo. :) Od tada više ne čupam obrve. Barem ne kod njega.

ont: Meni ne smeta, mom muškarcu to svakako nije potrebno. :)
zato bolje sam :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja stvarno ne znam koja je tu filozofija čupati ih sam?
Vidiš šta štrči i počupaš.
Jedino što treba da je da pre početka odlučiš gde češ da staneš, pošto stvarno zna da se pretera a da i ne primeti čovek :lol:

Ja inače imam unibrow, pa još do pola čela! Jezivo.
Korisnikov avatar
By bern
Ja ih trimujem, mada vrlo rijetko. Ne obrve koliko mjesto gdje prijete da će se spojiti u jednu!

Edit:
A moje mišljenje je da sve zavisi. Nekad to izgleda super, jer spada u kategoriju uklanjanja dlaka iz nosa i ušiju - nekom treba, a nekom ne.

Ako to spada u pretjerivanje i metroseksualno foliranje - ne volim, i mislim da je bez veze.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Gothrose
Originally posted by EYA
potpuno mi je normalno da muskarci koji drze do svog spoljnog izgleda, cupaju obrve, koriste kozmeticke preparate, pa cak i sminku.
Apsolutno se slazem,lepo je videti da muskac drzi do sebe i svog izgleda i higijene.

Obrve-po meni je sasvim normalno i lepo kad muskarac od 1 napravi 2 (da ne bude ko pomenuti Krajishnik),
Nokti-mislim da bi momci mogli malo vise mogli da se pobrinu po pitanju istih. :nokti:

Maljavost tj dlakavost na grudima-tzv "ljubavni tepih"-ko zeli-depilacija,why not?Bar meni nesto nisu omiljeni oni sa prirodnom rolkom koja proviruje ispod majice ili kosulje. :iskolacen:

Neko spomenu i brijanje ispod pazuha.To je isto skroz ok.Samo kad pomislim na neke u majicama bez rukava kad leti u busu podignu ruku da se u'vate za onu sipku i ugledam gomilu crnih ulepljenih dlaka. :barf:

:lukavi:

slazem se sa svakom stavkom
Korisnikov avatar
By Mozart
Sve na lepse ,to mu dodje kao osnovno odrzavanje lica. Pored brijanja ,dodje i fazoniranje ili cupanje obrva kako ko naziva .
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Muskarci koji cupaju obrve su muskarci koji cupaju obrve. Sta sad?
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni ne smeta,
isto mu dodje kao kad zene cupaju obrve,
nista posebno
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da ne treba da preteraju. kao što sam ja jednom preterao. i ti tako živiš u iluziji da nisi preterao. a ljudima valjda glupo da ti se smeju u lice... i tako.
dakle samo umereno.
Korisnikov avatar
By acid drop
paaaa, znate kako đeco... uglavnom su to sve fini momci... :kosa:
By Swanheart
"zene" gde u Beogradu pocupati obrve?
posto gospoja koja mi je cupala obrve vise to ne radi sad mogu samo da idem kao Kraljevic Marko :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jos niko nije odgovorio? :lol:

ont. ne smetaju mi...:)
By loreenche
swanka verujem da će se gabi rado odazvati pozivu :)
By Swanheart
@baba
kurve se kriju niko da kaze :lol:
@zen, hu iz gabi :smirk: ( jbt pola nikova prvi put vidim :deda: )
Korisnikov avatar
By Azdaja
sine, staris...:kadtibabakaze:

gabi, javNi se :molise: :lol:
*BloNdYsHa* napisao:Sta mislite o muskarcima koji cupaju obrve i da li bi ste, ako vec niste, i VI to uradili ?
Lol. Tema. :radosnice:

OT: Pa šta sada, čupaju obrve. Nemam neko mišljenje o njima. Nema se tu nešto baš misliti. Čupaju obrve. Big deal.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da im je lice zenstvenije.
NO, mislim isto sto i o muskarcima koji ne cupaju obrve.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sad vas da pitam sta mislite o muskarcima kojima sestra unakazi pola leve obrve? :sigh:
Korisnikov avatar
By tebra
Anhedonie napisao:ja sad vas da pitam sta mislite o muskarcima kojima sestra unakazi pola leve obrve? :sigh:
Stvarno ne znam sto ti je to trebalo :puzzle:
Korisnikov avatar
By gossip
meni lichno to nije privlachno...ali ako neko to voli why not? :)

mada takodje mi nije privlacno kada lik ima spojene obrve...tada je chupanje highly recommended :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!