Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
moja kosa... ravna, dužine negde do pola leđa, smeđa, ne farbam se već 3 godine - jedna obaveza manje

mada ova slika spejs oditi me tera na zlo :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
Ne tuguj, sad ce sede da ti krenu tako da ces imati razloga za farbanje :P
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592160#p2592160]Hys. napisao:[/url]Super je boja - mora blanš prvo ili su to one crazy kolekcije? Ta boja po meni ide samo na kratku kosu ko što ti imaš ili svakako jako strukturiranu formu, na mojoj dužini bi izgledala kao loša perika.
Bila blanširana do neke narandžaste (nije moglo dalje) tj. kao na ovoj slici ispod /neko je tražio i celu glavu, pa eto skoro/, a onda posle ofarbana N Rage Twisted Teal farbom. Ispalo je baš šareno na kraju (pošto nije bilo podjednako posvetljeno svuda), ali srećom simetrično i prilično dobro.
Slika
Sa strane je tirkizna kao na prethodnoj fotografiji a od napred je zelena.
Slika

Inače i ova Ziggy (blanširana narandžasta) mi je super. Sad sam bila previše naložena na farbanje u zelenkasto al jednom ću ovako samo i ostaviti.

P. S. Fala ljudi :)
By Speculum Columbae
Spasi me bože mojih impulsa, sada zbog ovog baritona hoću da isečem svoje duge, sirenske, ojovankaredžepovićevane kose i opet imam kratku frizury.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589892#p2589892]thewoman napisao:[/url]dugaćkoćelava, smeđa pa crvena pa plava na kraju

prirodno kovrđava i tamnoplavosiva sa zlatnim odsjajem
ne znam zasto ovo mi tako smesno zvuci, valjda mi ne ide nikako sa ostatkom posta :radosnice:

ot

ofarbah je prosle zime, kolor sampon koji je bre farba, i od tada na svaka tri meseca, crvenkasto smedje. bas je porasla zao mi da sisam, nisam sto godina imala preko pola ledja.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Crna, gusta i talasasta. Funkcionise nezavisno od mene. Kad joj je dan, izgleda kao iz casopisa, a kad joj nije dan, izgleda kao gnezdo i ne postoji apsolutno nista sto moze da je ukroti. Trenutno je u procesu rasta.
Korisnikov avatar
By Macan86
obično je nosim pokupljenu u pletenici ili uveznu u rep da se ne bi mrsila i da mi ne bi smetala pošto je jako duga(svi koji su mi videli fotke znaju da je od prilike do pojasa).Što se boje tiče...Hmmm,ranije dok sam bio mlađi nekako nisam umeo da cenim tu boju i pokušavao sam da se farbam u crno(i izgledao kao anemični vampir).Evo i sad mi se nekako više sviđa zimi kad izgleda skoro pa smeđe,nego leti kad je sunce izbledi pa se bolje vid taj crveni pigment...Mada mi više ne smeta.
Korisnikov avatar
By Srklet
baš sam se neki dan šišao...
pita frizerka imam li na glavi nekakve mladeže ili bradavice, da me ne povrijedi. (wot?!, op.a.)
kažem: jedino možete povrijediti moje osjećaje. ^^

mislila je da joj se nabacujem :drama:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
možeš ih i motati oko ušiju :D :jevrej: btw, kada sam to prvi put videla (na ulici ne na tv-u) bilo mi je toliko fascinantno da sam odmah morala da izguglam what's the story behind it. i ispalo je da i nema nekakve priče vezane za to...
By Speculum Columbae
Mes longs cheveux descendent jusqu'au seuil de la tour;
Mes cheveux vous attendent tout le long de la tour,
Et tout le long du jour,
Et tout le long du jour.
Saint Daniel et Saint Michel,
Saint Michel et Saint Raphaèl,
Je suis née un dimanche,
Un dimanche à midi...
By alexandermagic
Ovdje je danas bas kisovito, procenat vlaznosti zraka nemjerljiv, sto ukazuje na to da mi je frizer danas sigurno nervno rastrojen pa bih mogao popodne svratit i zanovijetat glupostima. Ili da me opipa skroz na kratko, ce vidim. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Neutron
Ny slucajno da se nisy sxysxao. Jesy cuo? Ny slucayno.
Korisnikov avatar
By Madonna
furam undercut
jel to ono kad se posečeš tamo dole
Korisnikov avatar
By Blond Brat
masnokosa trenutno i vecinu vremena jer imam dve dlake u tri reda
Korisnikov avatar
By axel87
Tip kose koju ni najvecem neprijatelju ne bih pozeleo je KOVRDZAVA
Dok sam imao dugu kosu imao sam lokne i smucila mi se zbog furballs almost every morning
Pokusao sam da je ispeglam i licio na Pomocnik Boba iz Simpsonovih.
I mrzeo sam onu reklamu za kosu iz linije Gliss-Kur proizvoda kad ona riba lomi makaze :-)
By alexandermagic
:lol:

U toj reklami, manekenka je imala doradjene kovrdze.

A prirodno kovrdzava kosa je divna posebno kad je i kestenjasta, a ako hoces da je malo ukrotis rabi sok svjezih agruma, nakon pranja. Umjereno i ne na korijen. :)

OnT: Osisao sam se skroz na kratko 20. sijecnja.
Korisnikov avatar
By axel87
Osisao se pre 3 godine i sad je kao cetka.
Opire se zakonima fizike ide na gore :-)
Korisnikov avatar
By Torry
Ja svoju pustam vec mesecima, verovatno ce mi uskoro dopizditi pa se shisham na kratko
By alexandermagic
Bez obzira na moj san da pustis kosu do dupeta i zaokruzis svoju orijentalnu lEpotu :/ ( :D ) , sa takvom glavom ti sigurno svaka pristaje.
Korisnikov avatar
By Torry
Kad smo vec kod kose, narucila sam sampon iz Kallos cosmetics, jel neko vec koristio njihove proizvode?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!