Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Sixto
Originally posted by Sixto
Originally posted by *PiNkLoVe*
Нисам у буч фазону :)
Значи салонке...
Боја?
Lepotice moja da ti kazem ja, mani ove neupucene pederasice!

Crvene merlinke sa stiklom od 12cm i svako ce na doceku za tobom da se okrene!
Mali update: Crvene cipele i sto siri kais u istoj nijansi i ama bas nista vise!
Defintivno pali kao autfit! Kad videh sestru da je obukla kombinaciju nisam mogao da usta zatvorim dok nije izasla na vrata!
iako mislim da je crno crveno staromodno ali u nekim situacijama moze da izgleda ok mada zavisi od aljinceta tj da li moze ili ne, a tek naci dobar kais kao i dobre cipele koje odgovaraju u crvenoj boji a da iole izgleda pristojno tesko a mogu da pretpostavim o kakvom se haljini radi jer je Mona u pitanju tako da sam doneke sigurna da ta varijanta i nije bas resenje.

dok ne slika haljinu nista od nekog stvarno dobrog predloga ;)
By rockIt_grL
ako sam dobro zamislila haljinu JA bih uradila sledece>obula crne cizme sa visokom stiklom, stavila neku ogrlicu ili jos bolje neke dobre mindjuse, nasminkala se u npr. u heroin chic fazonu.. ako si plava i vitka..izgledaces odlicno.
a sad ako mora bas od ponudjenog..onda salonke, crne naravno..
By Dionysus
Originally posted by tintily
Ako zelis da budes bas elegantna obuj crne salonke i stavi neku diskretnu ogrlicu, malo sminke i to je to, ali pod uslovom da zelis da ostanes ne primecena i da se uklopis u okolinu.
E ako bi da budes primecena, neobicna ,lepa i eleganta, obuj neke zanimljive cizmice ili cipelice koje uopste ne moraju da budu na visoku petu, bilo bi fino kad bi bile u nekoj boji recimo crvene, ljubicaste, narandzaste a mozes i te tvoje braon cizmice al samo ako su kozne i to u onoj braon boji koja vuce na crveno.
Onda uz boju cizmi slozis torbicu i nokte, eventualno snalicu u kosi i budes upakovana ko skupa cokoladna bombonica.
Е, овако нешто ја имам у виду кад поставим неку тему :) )
ово се односи и на Београђанин18 и још неке, наравно :) )

Хм, па, ја иначе не волим да се намећем и да носим нешто упадљиво, тако да ми је ближа ова прва варијанта... Ма, најважније ми је да будем лепа за ЊУ, а чини ми се да би се њој овако нешто више допало :)
Мада, изабрала бих ја неке ципелице у другој боји кад бих била 100 % сигурна да нећу да промашим са избором... :psiholog:
Кад боље размислим, можда је ипак најбоље да узмем црне салонке, да бих то могла да носим и у некој другој варијанти :)
:predaja:
By Dionysus
Originally posted by rockIt_grL
ako sam dobro zamislila haljinu JA bih uradila sledece>obula crne cizme sa visokom stiklom, stavila neku ogrlicu ili jos bolje neke dobre mindjuse, nasminkala se u npr. u heroin chic fazonu.. ako si plava i vitka..izgledaces odlicno.
a sad ako mora bas od ponudjenog..onda salonke, crne naravno..
нисам плава :(
смеђа сам:)
Korisnikov avatar
By tintily
Bas mi je drago sto sam ispunila tvoja ocekivanja u vezi odgovora.
I znas sta ti si njoj sigurno lepa bilo kako prema tome najbitnije je da to sto obuces budes ti i da ti je prijatno u tome.
By rockIt_grL
i kao smedja ces izgledati odlicno, narocito NJOJ:)
cizme!cizme!
By Dionysus
Ништа, морам да идем до Ане ових дана и испробам све њене чизме...
Она има 3у293092 пари екстра чизмица, али су све најтања могућа 12 - ица....
Лако је њој, риба се бави манекенством, тј. бавила се, њих тамо уче да преживе на дванаестицама:(
By rockIt_grL
that's the spirit!
salim se...a ja imam dva para 12ca, ove ostale su razumna 8ca i prvi put kada sam ih obula mislila sam da cu da padnem u nesvest iako sam godinama u nazad nosila stikle..ali tako su dooobro izgledale da je vredelo..kasnije prosto oguglas..
uostalom ana ce te vec pripremiti :)
By Dionysus
Ја сам више за разумну осмицу :)
АЛи, видећу шта могу да учиним :) )) па, макар ме :sarana:
By rockIt_grL
i ja, jer u 12cama nema igranja draga ...niti bilo kakvih pokreta koji podrazumevaju naprezanje nogu (pod sta spada i hodanje, trcanje i sl.) dakle sedenje i eventualno lezanje:namig2:
srecno!
Korisnikov avatar
By Euro31
Bez uvrede ali znam vecina ce se uvrediti...zar vi i dalje kao kupujete `krpice samo za docek`...to mu ga dodje 1986 partijska direktiva ilivam direktivna party-ja

idem u gacama na docek, jos ako nisu oprane, mmmm jos bolje
By Dionysus
Нећу се увредити :) ))
Мада, имам 18 година и кад ћу да трошим новац на крпице за специјалне прилике ако не сад? :)
Иначе, хаљину сам добила :) Зато и имам проблем шта са њом да укомбинујем, пошто кад сама купујем обично узмем ствар коју могу да искомбинујем са оним што већ имам :)
:економија:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!