Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Sutekh
KMEK! Ja bih ove!
Slika
Shmrtc...hocju i ja tako neke samo malo zenstvenije :rida: :rida: :rida:
Originally posted by Sutekh
Slika
Skoro iste videla u Army Shop-u,opet neki ogromantni brojevi :rida: :rida: :rida:

Inache sam nashla gde imaju klasichne duboke martinke sa normalnim djonom ali su malo preterali sa cenom(iako objektivno koshtaju toliko)...
Moram da se izborim za njih :boxer:

:lukavi:
By Lorelai
Mnogo ih voliim.Imam ih vec neko vreme i super su mi.
By жњ
martinke nemam, ali obozavam krpitze iz urban shopa!
Korisnikov avatar
By Skyen
Martinke ne volim nikako, ocajno su neoudobne i glomazne i takoooo.

Ali sam imala jedne bajkerske, od soft koze, uske i extremno udobne. Kupila ih u 8 osnovne i nosila ih i leti i zimi, stalno!!!, godinama. cak i kada su se pocepale, krpila ih, ne znam ni ja sta im nisam radila (cak se kupala u moru jednom, ne pitajte why???) I jednog letovanja, ja ih ne ponesem (voda mastejka da mejka) sto je keva samo cekala da ih zavrljaci. ako sam ikada uspela da se iskontrolisem u zivotu da nekog ne ubijem, to je onda bilo u tih nekoliko sekundi saznanja!

posle sam kupila jedne Martinke, standardne, u UKu, obula ih 2 puta i jos uvek stoje negde u podrumu, skupljaju prasinu. to nije to, nisam se emotivno vezala kao sto neko rece.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Skyen
Martinke ne volim nikako, ocajno su neoudobne i glomazne i takoooo.
joj, pa ti nemash pojma....ja moje obozavam...super su...lagane ko perce i nisu glomazne ( plitke, pliitke...ma suuuper su)...nema 100gr u njima....

Urban radnjica ima super stvari, ali i cene su im uglavnom WOW!!
Korisnikov avatar
By Skyen
O's ti dam ove moje, da ne trunu vise u podrumu, znas kako vlaga, grininje i tako to
pa kad se bacis u strapacirung, ima svi da te zagledaju :soping::

;)
By Swanheart
He,meni keva preti da ce jednog dana da ih baci,a ako to uradi odricem je se preko novina.
Korisnikov avatar
By Adam*
Ja imam Martinke iz 1989 koje su donesene iz Londona(u to vreme je to bilo apsolutno nedostizno a ja mladjan Panker!!
Toliko sam bio sretan da je to strasno(u to vreme sam se i tukao dosta)...jebiga 13 god 7 razred a ja lud ko struja!
I to su mi doneli one najbolje :crvene(Bordo) sa onom velikom dzombom(takve vise ni neprave), imam ih i dan danas ali su raspadnute totalno!
ove danas sto se prave mi se ne svidjaju ni jedne.........ali cenim.......cuvale su me celo detinjstvo!
Slava im!!!!!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Ja sam imala bele,koje su mi bile malo velike,tako da ih nisam ni nosila...Ostale su kod pokojnog muza,mislim da ih je dao nekoj ribi ili sl.
Planiram da kupim ove zime nove,posto su se moje bajkerske cizme vec istrosile....
Korisnikov avatar
By Hys.
Nosila i klasichne crne, ali omiljene su mi bile svetlo crvene lakovane sa crnim pertlama koje sam nabavila na Kipru (tako su supej ishle uz skotsku kratku suknjicu, koznu jashu sa brdo zihenadli i crno crvene carapice iznad kolena, i takoc neku usku koshuljicu...) kad bih ponovo nabasala na take' kupila bi' i' za sve pajice:pegla:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
..nosim ih oduvek i zauvek!!!!!!!
i to klasicne, crne, slicne tim na temi, samo bez tog stepa na bruksu....
...martine daju odlican smek svemu sto obuces! mogu da izgledaju i potpuno elegantno...na primer, uz neko dobro ukrojeno zensko odelo...tako sam ih furala jeno vreme sa kosuljama i kravatom i efekat je odlican!
isto tako su super na minjake....ali funkcija u sumi pored rostilja je neprevazidjena....
...moje imaju 6 godina i krajnje im je vreme da umru...bas ovih dana mislim kako treba da kupim nove...
Korisnikov avatar
By IriS
nosim Martinke, ali plitke (sli?ne kao Zbunjena, samo su moUje lepše :P ) i skroz su udobne, lagane i bejahu jako skupe, mamu im, ali je vredelo i vrede svakog datog dinara :yes:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
nosim Martinke, ali plitke (sli?ne kao Zbunjena, samo su moUje lepše :P )
barabo, samo se u boji razlikuju...a chije su lepshe...pa hmmm.....zavisi od ukusa..

:P :P :P
Korisnikov avatar
By Delete
Martinke imam vec nekoliko godina, a secam se, prve sam kupila kad sam prvi put dobila pare zahvaljujuci basketu, znam da je moju kevu bolela glava kad je cula cifru, pa su mi zbog toga izuzetno drage, a neunistive su, prosle su sa mnom stotine kilometara, tuca, igrala sam i basket i fudbal u njima, jesu teske, ali se bar niko ne usudi da mi pridje kad igram u njima, sad sam malo ostarila da sve to radim, a i da ih nosim cesto kao ranije, imam i druge cipele/cizme, ali martinke su nesto sto cuvam samo za izuzetne prilike. I evo slicica onih koje ja imam:

Slika
Korisnikov avatar
By Khons
"mama, posalji mi obavezno i moje martinke"
"bacila sam ih"
*sok*
"MooooooLim????"
"bacila sam ih, pocepale su se"
aha. vazi. moje martinke kojima nije dlaka s pertle falila, odjednom su se pocepale same od sebe. da se nisu pobile medjusobno u spajizu?!
elem, naterala sam je na kraju da mi kupi takve iste i posalje
:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Laika
tri para up to now
2x cizme
1x sandale
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
naravno imam martins cipele plitke crvene i shallys crne cizme 14 kopci kupljene spec za maturu pre par god.... sto jest jest, zakon su!
Korisnikov avatar
By mili86
hm... nosio sam ih dok sam isao u osnovnu.... idealne su kad je sutka, ali sada vise forsiram diesel, i tako to... mada postoje tipovi koje ne bih ni pogledao da nisu u martinkama, ma, sve jedno, da su udobne, udobne su..
Korisnikov avatar
By svejedno
Naravno, Martinke za zimu (znaci nema boljih cizama za blatnjavi Beograd - moze covek opusteno da hoda) i starke leti.

I neke patike za prelazne periode, (ponekad nosim 'kas, nosim 'tike Adidas)
Korisnikov avatar
By Deksi
Imam dva para,jedne ganc nove,druge u stanju raspadanja....
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne, ne i ne. Jednom sam ih dobio na poklon pre bezmalo jedanaest godina, nisam uspeo da izguram zimu u njima, uzasno su mi bile neudobne. Za razliku od mene, sestra moja ih obozava, svake godine dokupi minimum dva para:grin:
By us3r_101
Obozavam martinke, imam Shelly's Rangers i mada mi je zimi malo hladno, leti malo vruce, navikla sam. :) Svi su mi govorili da ce mi biti strasno neudobne,a secam se da sam kasnila negde prvi put kad sam ih obula, pa sam trcala na bas, sasvim opusteno, kao i u patikama... :cool:
Korisnikov avatar
By Deksi
Sutra idem s drugaricama da kupim martinke s obzirom da su se stare vec davno raspale...znaci jedva cekam!
Samo da jos vidim gde ima dobar izbor....:wink2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Obozavam ih, obozavam :love: i nosila sam ih i leti i zimi i uz sve zivo sto obucem izgledaju jebeno fenomenalno! zapravo ONE tom necem daju fenomelanan izgled :up:

E, sad, ja sam imala i neke modifikovane (sad ne znam ni koja marka, ni dal` je marka uopste neka), koje su bile mekse, udobnije i lepse (?!) od originala, posebno od ovih sa providnim djonovima, ali, Boze moj, meni su sve one super i odlicne, i original i modifikovane-slicne....ma sve!
:love:
Korisnikov avatar
By nev
crne, 10 kopci, Shelly's ..... :love:

:D
Korisnikov avatar
By Morpheus
Da,kupio sam ih dok sam bio u srednjoj skoli....Plitke martine....Eno i dan danas stoje u ormaru i bude neka secanja iz nekog pubertetskog perioda mog zivota kada sam ziveo apsolutno bezbrizno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!