Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Lazno ili pravo, razlika je u savu, textilu, izvedbi, vizuelno sa daljine od 3m je sasvim isto, jedino ako nekom ne zavirujes u podstavu!
Ipak pristojnije je dobra trenerica i patike nego ono sto sebi neki dozvole da obuku pa makar bilo i pravo, a samo zato sto je neko rekao da je to in i sto kosta velike pare!
No ti i dalje nisi objasnio sta je to osobeno pa makar i na osobi koja je potrosila 20.000evra na odecu? nista! Jedino to sto zivi u Srbiji pa nema toliko ljudi oko nje slicno obucenih!
Dezenirane gluposti, spajanje nespojivog moze mozda za scenu negde tamo ali na ulici samo moze da izgleda kao karikatura!
By High Maintenance
Originally posted by Sixto
Lazno ili pravo, razlika je u savu, textilu, izvedbi, vizuelno sa daljine od 3m je sasvim isto, jedino ako nekom ne zavirujes u podstavu!
Ipak pristojnije je dobra trenerica i patike nego ono sto sebi neki dozvole da obuku pa makar bilo i pravo, a samo zato sto je neko rekao da je to in i sto kosta velike pare!
No ti i dalje nisi objasnio sta je to osobeno pa makar i na osobi koja je potrosila 20.000evra na odecu? nista! Jedino to sto zivi u Srbiji pa nema toliko ljudi oko nje slicno obucenih!
Dezenirane gluposti, spajanje nespojivog moze mozda za scenu negde tamo ali na ulici samo moze da izgleda kao karikatura!
lol
Sam kazes da se ne razumes a onda dozvoljavas sebi da komentarises...

nije razlika u savu, materijalu i sl...

Jedina veza tih kopija (koje prodaju Kinezi) sa originalom je ime brenda ili modne kuce.... Ako na majici pise DSQUARED ili D&G ne znaci da je ista kao original....
Evo ja cu da kupim svaku kopiju koju mi nadjes a da je identicna po izgledu sa originalom koji je bio na reviji....
Sto se tice masovne pomame sa Gucci i Lv torbama kod nas...to je druga stvar....tu se skida logo,i to mozda deluje nekom laiku isto kao i original, mada je i tu razlika ocigledna...

Ne znam koje primere ti imas u glavi kada citas moje postove....Ali kada kazem "osoben" stil ne mislim da treba da na sebi ima najskuplje stvari.... u svakom slucaju takva osoba se lako primeti...
A ako je nekome cilj da na sebe stavi svaki moguci logo (bez obzira da li je fake ili ne), go on....Ali taj definitivno ne spada u grupu o kojoj sam pricao...

A trenerka i patike, se nikako ne moze nazvati stilom, ili kako vec....Za trcanje,teretanu, bleyanje po kuci DA....u svakoj drugoj varijatni je ocajno....
Korisnikov avatar
By ogi_ns
kada neko ima dobru stvar, onda se to jednostavno vidi!

kvalitetna bela kosulja je najbolji primer za to sto govorim!

ko razume shvatice. a onaj kome nikad niko nije prisao i rekao "jako ti je dobra kosulja" a da je kosulja pri tom bila skroz bela, bez logoa i znakova i ostalih reklamnih parametara, ne moze to da razume.
By Sixto
Al si se ti dovatio pa ne pustas! Aman dete, to sto fali slovo je sporedno, nekome ko se razume u to svakako upada u oci, ali forma je ista, isto izderane farmerice spustene na pola dupeta sa belim kaisem! Ne cini valjda slovo odevni komad! Mani se zamene teza, komentarisi konkretno! Igranje sa logom je obavezno da ih ne strpaju u apsanu, al nacin kako je izvedeno tj kako to izgleda je isti! Fancy djubre!
By High Maintenance
Al si se ti dovatio pa ne pustas! Aman dete, to sto fali slovo je sporedno, nekome ko se razume u to svakako upada u oci, ali forma je ista, isto izderane farmerice spustene na pola dupeta sa belim kaisem! Ne cini valjda slovo odevni komad! Mani se zamene teza, komentarisi konkretno! Igranje sa logom je obavezno da ih ne strpaju u apsanu, al nacin kako je izvedeno tj kako to izgleda je isti! Fancy djubre!
Jesam li ja pisao na srpskom ili kineskom?!?
Nisam spomenuo nikakvu zamenu slova tipa Fuitton ili PraTa lol

Vec sam rekao da su im samo ti natpisi jedino zajednicko....Nisam video ni jedan model, bar ne na ovim sto nose kineske kopije, a da je po izgledu bio identican originalu....

Ako tebi to ima slicnosti, onda i nemam komentar...

Ako mi nadjes jednu stvar koja je identicna kao neka od ovih, ja cu je odmah kupiti....
Kao sto vidis ni na jednoj stvari ne pise ime neke firme...A to na buvljaku neces naci...oni prodaju ime, na komadu garderobe koji u svakom pogledu deluje jadno...

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By HARP
Ne bih nosio te torbe, mene to smara, a i ne ide mi uz imidz...
Ako bas mora da se ponese negde nesto tu je ranac...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by pazzaz
Privlacnost ???
u pitanju je samo prakticnost posebno ako nosis vise stvari i kao drugo za razliku od ranceva mogu da izgledaju i elegantno, a takve torbe poveziti sa gay polulacijom je glupost jer ih svi nose.
AAAAmen!

:up:
Korisnikov avatar
By blenta
Функције Народне банке Србије

* Народна банка Србије управља новцем и каматним стопама како би остварила ниску, стабилну и предвидиву стопу инфлације, чиме ствара амбијент за постизање одрживог економског развоја и раста запослености.
* Старајући се о вредности националне валуте, доприноси расту животног стандарда грађана.
* Управљајући новцем и кредитима, Народна банка Србије утиче на јачање и чување поверења јавности у динар, што привредницима и грађанима олакшава доношење пословних одлука и планирање будућности.
* Народна банка Србије утиче на финансијску стабилност, обезбеђујући сигурност и ефикасност платног система и надгледајући и контролишући активност пословних банака и других финансијских организација.
* Народна банка Србије је банкар државе, управља јавним фондовима и јавним дугом.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by blenta
Функције Народне банке Србије

* Народна банка Србије управља новцем и каматним стопама како би остварила ниску, стабилну и предвидиву стопу инфлације, чиме ствара амбијент за постизање одрживог економског развоја и раста запослености.
* Старајући се о вредности националне валуте, доприноси расту животног стандарда грађана.
* Управљајући новцем и кредитима, Народна банка Србије утиче на јачање и чување поверења јавности у динар, што привредницима и грађанима олакшава доношење пословних одлука и планирање будућности.
* Народна банка Србије утиче на финансијску стабилност, обезбеђујући сигурност и ефикасност платног система и надгледајући и контролишући активност пословних банака и других финансијских организација.
* Народна банка Србије је банкар државе, управља јавним фондовима и јавним дугом.
mmmmmm, it sounds posh. :plavuso:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Super ondak, da ne nastavljamo nepotrebno, ti si jedinstven jer si obucen u krpe modne INDUSTRIJE [/quote]

Moracu mozda da te razocaram ali svi su obuceni u krpe modne idustrije.
....
Kiselo grozdje.
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
NIKE pedersuha

CHAMPION pederusha

ENOUGH!
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
torbe only sportske torbe i sportske pederuse za potrebe tipa cigare zwake nowcanik mobilni
Korisnikov avatar
By Escobar
a portabl mozak? gde njega nosis? u glavi ne svakako... :potapsava:
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam gomilu torbi i uvek mi fali jos... torbe su mi strast, bukvalno, kao sto zene vole cipele, ja volim torbe...
By Yoladin
Glasam za torbu jer ne volim da nosim stvari po dzepovima.
Korisnikov avatar
By fica
Originally posted by FireGox
Ne bih nosio te torbe, mene to smara, a i ne ide mi uz imidz...
Ako bas mora da se ponese negde nesto tu je ranac...
Slazem se :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!