Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Vidim sebe u the frame-up, code yellow i breaking up. Ni soft parade nije losa, ali to samo pod uslovom da se osisam.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja se samo nadam da će konačno prestati trend puštanja kose i nebrijanja brade. sada je to već postalo stvar (ne)održavanja svog izgleda.
Korisnikov avatar
By djo
tone on tone ja primenjujem još odavno :odbij:
:)
Korisnikov avatar
By Mars
FUZZY LOGIC!!!!
Majstori. Iznenadjen sam.

OT: code yellow samo. I to ne zato sto mi se mnogo svidja, nego zato sto mi je ostalo sve bezveze.

:pirat:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Originally posted by ogi_ns
TRENDOVI za sledecu zimu...
Slika
by men.style.com

Meni se ovi trendovi ne svidjaju!!!

:misli:
Korisnikov avatar
By one of the people
Art of War and Panel Discussion.
nek neko proba da prošeta onaj beli džemper od mace (soft parade) ulicom i prodje bez modrica.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by one of the people
Art of War and Panel Discussion.
nek neko proba da prošeta onaj beli džemper od mace (soft parade) ulicom i prodje bez modrica.
:kiss: (ne za post, nego mi drago što te vidim :) )
Korisnikov avatar
By one of the people
pozdrav i tebi bojandjo (nisam te dugo video)
više vremena provodim na flickr forumu, ovo se malo razvodnjilo ..
tebe dugo nije bilo?

ubiće nas moderatori ...
Korisnikov avatar
By djo
da... imao sam fazu nedolaska... ali uvek nekako popustim... :) a sad imam kablovski pa je bas easy :)

meni se inače najviše sviđa kaput na code yellow... a inače, koja je fora sa ovim tašnama?:puzzle:
Korisnikov avatar
By one of the people
tašne :misli: vrlo smo jetset ...

slična situacija i kod mene, uvek ima nešto ovde da se viidi, ako ništa drugo onda bar tašne

idem u gym.
pozdrav
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Ako cemo iskreno, ja nemam neko visoko misljenje o ljdima koji menjaju ukus za oblacenje svake sezone. Ako volis pastelne boje, nosi pastelne boje svake godine. Ono sto je mnogo vaznije od slepog pracenja mode je neki licni pecat svemu tome. Normalno, moraju se postovati pravila i dogme oblacenja.
Shto se mene tiche, ja sam u onom nerdy fazonu: Dzemperi preko kosulja, farmerke i elegantnije patike. Mada planiram da pocnem da nosim malo vise fancy garderoobu, prsluke, sakoicice, blejzere, cipele i pantalone, mada za to mi treba kinta koju nemam... Sto se tice accesories-a, volim da nosim torbe, salove, a satovi su mi fetish. Volim i naocare nekih ostrijih, cetvrtastijih oblika. Omiljene boje su mi pastelne, tj. bebi plava, bebi roze, bebi zelena.... Volim i maslinasto zelenu, cokoladnu, kesten boju...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Chalet Chic ,breaking up ,i code yellow modeli za mene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!