Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
gresis, oni su izmislili dzins, i zato ce uvek biti 1 ! ( tako marketing kaze)
samo je pitanje ko ce se naci (ili nalazi) na drugom mestu.
Korisnikov avatar
By pazzaz
da ali ga nisu usavrsili tako da ih je konkurencija unistila.
Korisnikov avatar
By Mars
Nekad voleo, sada ne.
Moj otac ima svoj iz '70ih godina, u odlicnom stanju.
Moj od pre 4 godine donesen iz USA se raspao.

507 kupljen u Stklancu pre 2 god. mi je super

Sve u svemu-nosim, ali ne jedino tu jednu marku.

"Rad sa Marsovim dupetom je bilo neverovatno iskustvo."
(Steven Spielberg, reditelj)

http://www.toptenlinks.com/
By High Maintenance
levi's je daleko od prvog mesta....bio mozda pre 20-30 god. a sada ga je,kao sto neko rece, jaka konkurencija UNISTILA.
Korisnikov avatar
By Mars
Kao dinosauruse.
Ima toliko drugih fantasticnih, zivahnih modela koji mi vise odgovaraju od svega sto Levis moze da ponudi.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by High Maintenance
levi's je daleko od prvog mesta....bio mozda pre 20-30 god. a sada ga je,kao sto neko rece, jaka konkurencija UNISTILA.
:up:
ponavljam "livaj stros" je O U T !

[cak i u americi koja ga je izmislila!
sad imaju "7 for all mankind" & "True Religion"...
(ko sto kaze pesma) :namig2: ]

I rest my case.
:)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
u stvari, sad kad razmislim, mislim da ih je katastrofalan marketing unistio, a za DIESEL cuda ucinio...
Korisnikov avatar
By Adam*
IStina je da su malo slabi sa reklamom i da ih je Diesel oduvao ali!!!!!!!!!
NEznam......juce sam kupio nove Twisted leviske i do panja su!!!
Sada sam se bas ispuco' ,za mesec dana dvoje leviski(501-iskidan i sada twisted) ali nije mi zao....stvarno je spoj materijala i kroja.....strava...malo skupo ali jebiga....plati pa se klati!Sto otvorise radnju u Subotici???!!!!Hahahahahahaha
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bambola

da li uopste govorimo o istom modelu...jel moguce da se izmenio tokom godina?! 501 su jedino i mogli da nose oni sa malim dupencima i uskim kukovima-na svakom drugom je stajao uzasno.Ja govorim o originalnom modelu,nastalom krajem osamdesetih...ne one kopije koje se prodaju kod nas u Depou...Zato uvek i trazim drugaricama koje su u inostranstvu da mi ga salju.
Valjda da, to su one sa nesto visim strukom. Mozda nije do toga da imaju veliko dupe i kukove, mozda sam ja gradjena kao bojler, pa kad matchujem struk, dupe po defaultu zvrji prazno.
Korisnikov avatar
By bambola
ali ja govorim o modelu sa jako niskim strukom,spustene su na kukove..?! :cekam:

Sad si me zbunila...ne sigurno su imale nizak struk,jos mi tu negde stoji poslednji model koji sam nosila...
Korisnikov avatar
By Adam*
Ma da ........meni isto stoje na kukovima(501') i uvucene su mi u guzu(imam malu ,okruglu ,cvrstu guzu)...kao sto je vec neko rekao :"imas osecaj kao da te neko drzi za dupe stalno"!
A ove Twisted su malo dublje ali su strava!Materijal je neki tanji ,mekan.....mmmmmm uzivam u njima vec par dana....jao jos sam i popravio moje najdraze naocare(Diesel-sister no-model) sa narandzastim staklima.Takve se vise ne proizvode,trazio sam ih godinama ali nemaaaaaa.I koji dan izvadim ih iz ormana..reko daj da probam da ih zalepim(pukle tamo na spoju gde se savijaju) sa ovim novim super lepkom(Henkel)....i gle srece i cuda.....zalepilo se i jos drzi ko ludo.....malo sam ofarbao to sto pobeli kada se osusi sa crnim markerom i ko NOVE...da neverujes....sretan sam ko malo dete....inace ne mogu da zivim bez naocara i imam ih cetiri para bas skupih(Imam Master peace od Adidasa sto su napravili 1000 komada posle Matrixa filma-iste takve) i sada sam nedavno kupio novi Nike od Flex titanijuma(mogu da se zguzvaju bukvalno i kada ih pustis vrati se sve na svoje mesto)....neunistive su a staklo ima 7 slojeva!ma bruka & skupooooooo!!!!
P.S.Plati pa se klati!
Korisnikov avatar
By m..
Onda ideju nemam sta sam ja to nosila...?!?!?!
Korisnikov avatar
By pazzaz
ocigledno po ko zna koji put treba ponoviti 501 nije sa spustenim srukom (pretpostavljam da je to bila neka novo pazarska varijanta) ili cekirajte www.levis.com pa se uverite sami.
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm........ne znam da li Phard pravi farmerice i za muskarce, ali za mene i na meni su one najbolje! :icequeen: 501 sam nosila jako dawno, a sada ne bih podnela takve nogavice niti viskok struk.......obozavam jako, jako zvonaste (hippie vazda, heh) ali ne ove pravljene kod nas nego Phard-ove....zadnje sam platila 120 e.
Korisnikov avatar
By VANGEL
GDE TI PADE TO NAPAMET?????
PA SKORO SMO I ZABORAVILI DA POSTOJI LEVIS501
NE SLAZEM SE SA TIM DA JE GUZA LEPA U NJIMA!!!!!
IMA MALI MILION FERMERICA U KOJIMA GUZA I TEK KAKO DOBRO IZGLEDA ILI JE U PRVOM PLANU!MADA AKO SI RAVAN NEPMAZE TI NI DA SE SKINES!!!ALI TU SU SELIKONI!!!!
Korisnikov avatar
By helios
trenutno replay ima najbolji jeans
Korisnikov avatar
By pazzaz
def i dalje njabolji jeans je Acne Jeans i Nudie Jeans (svaka cast Svejdzanima na ovim markama) sjajan kroj, materijali .. isto i Evisu jeans nije los.
Korisnikov avatar
By DeVision
Moj izbor je Levis 527 (one su onako u blagom zvoncare fazonu), mada naravno da imammmm i 501 (good old classic) :tea:
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislim da sam zadnje 501 kupio negdje... 1999... srecom da sad postoji kakav takav izbor :yes:

uglavnom, obucem ono sto mi stoji :D
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Mars
Nekad voleo, sada ne.
Moj otac ima svoj iz '70ih godina, u odlicnom stanju.
Moj od pre 4 godine donesen iz USA se raspao.

507 kupljen u Stklancu pre 2 god. mi je super

Sve u svemu-nosim, ali ne jedino tu jednu marku.

"Rad sa Marsovim dupetom je bilo neverovatno iskustvo."
(Steven Spielberg, reditelj)

http://www.toptenlinks.com/
Levis je toliko uzasno precijenjen tamo u Evropi, dok ovdje u Americi je skoro nista!
Tamo kostaju previse... Ovdje bagatela mozes naci levis hlace za $20...
Korisnikov avatar
By sofia
ja ih nosam...tamne,niski struk...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!