Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Peti gost dizajner za H&M je Roberto Cavalli. Kolekcija ce sadrzati 20 muskih odevnih predmeta kao i 25 zenski odevnih predmeta. A od 8 novembra ostvaruje se san svih srpskih pevaljki da napokon pazare nesto od Cavalli-a i to u radnji.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by pazzaz
ostvaruje se san svih srpskih pevaljki
I pederki :lol:
By Sixto
Pre pederasica, da ne moraju do dolaze vise u movie bar u onim krpama sa sajma! I da ne moraju da cmizdre tatama u Distanteu da im isprazne novcanik!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
bice i underwear-a

kolekcija dolazi samo u 200 izabranih H^M radnji u svetu i to na kratko vreme.

svejedno, drago mi je da sve vise dizajnera odlucuje da saradjuje sa H&Mom...
da ne misle o sebi :tos:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Konachno i muska low cost kolekcija cuvenih kreatora at H&M.
Nadam se samo da nece biti previshe sareno i da ce biti nošljivo.

Zasto ooo zasto H & M jos uvek ne otvara prodavnice u Srbiji mi nije jasno?
Na jesen se u Ns-u otvara novi shoping centar u centru odnosno renovirani NORK.Eto prilike da H & M otvori svoju prodavnicu.Ikea i Jagger su zasada potvrdjeni u Norku kada bi dosao i H & M mojoj sreci ne bi bilo kraja :D
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Nadam se samo da nece biti previshe sareno i da ce biti nošljivo.
kaze se nosivo, ne nošljivo
friendly advice
:mazi:
Zasto ooo zasto H & M jos uvek ne otvara prodavnice u Srbiji mi nije jasno?
zato sto im ovo trziste nije zanimljivo niti u planu, barem ne do 2009 ako se dobro secam...
Na jesen se u Ns-u otvara novi shoping centar u centru odnosno renovirani NORK.Eto prilike da H & M otvori svoju prodavnicu.Ikea i Jagger su zasada potvrdjeni u Norku kada bi dosao i H & M mojoj sreci ne bi bilo kraja :D
kad si cuo ovo za IKEU? ja sam cuo da nece biti ikea, jer to nije njihov koncept, niti uobicajeno mesto za njihovu radnju (parking, prostor nije u njihovom vlasnistvu nego Aleksandrovom...).

Jagger je moguce, posto je to ionako domaca firmica.

HM takodje ne verujem da bi pristao na to mesto, cak i da zeli da otvori filijalu u srbiji. kod njih je koncept radnji u pesackoj zoni/strogom centru grada (gde god je to moguce) na prvom mestu...

u svakom slucaju - STA GOD da se otvori u NORKu novom, predvidjam mu sudbinu PARISKOG MAGAZINA :nazalost:

trzni centri u NSu:

PARISKI - prazan (osim prizemlja)
LUPUS - preprazan (see above)
PLANETA - PUNA... kineske i turske robe
CAL (kod futoske) - NIKAD ZAVRSEN ni otvoren
DALTON - poluprazan / jadan

BAZAR - jedini koji radi, i radice jer ga drzi miskovic

ne zaboravimo da se uskoro otvaraju i MERKATOR i Onaj neki trzni centar / parking odmah pored merkatora, koji po mom misljenju bolje i da se nikad i ne otvori. koja budala ga izgradi na tom mestu...?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pa i prva tj Karlova kolekcija je imala muski deo ali svega par kosulja par majica (tj majce su bile unisex) i par pantalona i valjda jedan sako ako se dobro secam.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz
Pa i prva tj Karlova kolekcija je imala muski deo ali svega par kosulja par majica (tj majce su bile unisex) i par pantalona i valjda jedan sako ako se dobro secam.
Znam bilo je po par odevnih predmeta.Ovo bi po najavi mogla biti malo kompletnija kolekcija :snob:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ono pored Merkatora je nekakva zgrada koju zida NIS. nisam siguran da će to biti baš tržni centar, pre prateći objekat benzinske pumpe. a Merkator će ipak biti omanji.

a što se tiče H&M, koliko mi je poznato oni su izjavili da ovde sigurno neće doći pre 2008. godine.
By Sixto
Bazar ne radi zato sto ga drzi Miskovic vec zato sto tamo odlaze ljudi i kupuju! Bazar je uvek imao posebno mesto u gradskoj ruti Novosadjana! 90ih je pukao kad je zvezda odlucila da ukine supermarket u prizemlju i pocne da izdaje lokale 2X2 koji lice na stenare zakupcima bofl robe koju je jedino narod mogao da kupi! Ko god da drzi Bazar on ce raditi!

Dalton? Nikako jadan, ali nerentabilan! Prejebali su se u ceni kvadrata pa sad broje cvanjcike!

Pariski! Najveci poslovni promasaj decenije u NS! Ogromna ulaganja, isplativost dovoljna za placanje komunalija!

Objekat pored Merkatora je pocet jos prosle godine kad je jos na placu Merkatora stajala samo velika topola! Pompezno najavljivan Shop-Shop centar je naglo stao sa gradnjom, verovatno kad su culi za Slovence da ih je uvatio ocaj! Napola dovrsen, pitanje da li ce ikada biti gotov!

Merkator, jedna od najskupljih investicija u Ns koja ce da se isplati! Prvenstveno zbog koncepcije organizacije unutarnjeg prostora koju nema ni jedan shoping centar kod nas! Generalno roba koju covek moze naci i drugde po gradu, al ambijent daje taj neki 'uvozno-nobles' osecaj pa narod pocinje i da ruca u Merkatoru!

Sve u svemu mesta koliko volite, ali ti brendovi nesto preterano en hrle kod nas i ako dodju to je za lepe pare, vise nego u zemljama u okruzenju ili EU!

Ikea? Aj i to da vidimo, mada sam skepsa!

A sto mislite da bi H&M tu kolekciju oko koje lupaju samare i cupaju kose zene po belom svetu pustio u prodaju u nasem prodajnom objektu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
ono pored Merkatora je nekakva zgrada koju zida NIS. nisam siguran da će to biti baš tržni centar, pre prateći objekat benzinske pumpe. a Merkator će ipak biti omanji.

a što se tiče H&M, koliko mi je poznato oni su izjavili da ovde sigurno neće doći pre 2008. godine.
Pricamo o zgradi koja se nalazi pored pecurke sa druge strane od Merkatora. Taj Shop-shop centar koji su najavljivali kao prvu pametnu-zgradu na ovim prostorima sta god to znacilo!
Koliko sam cuo tu je investitor neka izraelska firma.Meni isto nije logicno graditi trzni centar na toj lokaciji ali dobro...niko me nije ni pitao :D

@Sixto-sto se tiche ne rentabilnosti pariskog magazina i Lupusa to me toliko zabole jer j ionako predstavljaju arhitektonsko ruglo koje devastira tradicionalni izgled starog jezgra grada.A i vlasnick P.M Bata Buturovic ionako ima pola grada u svom vlasnistvu tako da se ne brinem da ce zapasti u finansijsku krizu.
By Sixto
Lupus je jos i sakrivan al Pariski je genocid!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!