Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Posle Lagerfelda,Stelle Macartney i Viktor & Rolf i kraljica popa licno i personalno je izdala kolekciju za jeftinu ali šik robnu marku H&M.

Kolekcija pod nazivom M FOR H&M pojavila se u prodavnicama pre nekoliko dana i veci deo je vec rasprodat dok su ispred nekih prodavnica u Svedskoj i Londonu zabelezena prava stampeda kupaca prilikom otvaranja H&M prodavnica prvog dana pojavljivanja Madonine kolekcije.

Kako takav stampedo izgleda sam se uverio licno pre 3 godine u Berlinu prilikom pojavljivanja kolekcije Karla Lagerfelda za H&M kada je cela kolekcija razgrabljena prvog dana.Naime fascinacija lezi u prilici kupaca da po prihvatlivim cenama koje su nesto vise od redovnih H&M cena kupe robu sa etiketom najvecih dizajnera a sada i kraljice popa.Te cene su uglavnom u reonu od 50-100 eura!
I like the colection, ali zasto H&M jos nije otvorio svoje prodavnice u Srbiji mi nije jasno?

M FOR H&M:

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Escobar
znaci video sam pre par dana reklame po metrou, i seo na dupe. prezirem h&m, ali ovaj put su sa kraljicom udarili u najbolniju tacku....:bundeva:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Escobar
znaci video sam pre par dana reklame po metrou, i seo na dupe. prezirem h&m, ali ovaj put su sa kraljicom udarili u najbolniju tacku.... :bundeva:
Prezires H&M ? Mogu misliti koji je u Parizu izbor za shoping pa mozes sebi dopustiti da i neudjes u H&M ali kod nas situacija nije takva i bilo bi osvezenje da se oni pojave u Srbiji.Steta je jedino sto nije izdala i musku kolekciju.Bas me zanima kako Madonna u reziji H&M vidi modernog muskarca.:gric:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Escobar
znaci video sam pre par dana reklame po metrou, i seo na dupe. prezirem h&m, ali ovaj put su sa kraljicom udarili u najbolniju tacku.... :bundeva:
Prezires H&M ? Mogu misliti koji je u Parizu izbor za shoping pa mozes sebi dopustiti da i neudjes u H&M ali kod nas situacija nije takva i bilo bi osvezenje da se oni pojave u Srbiji.Steta je jedino sto nije izdala i musku kolekciju.Bas me zanima kako Madonna u reziji H&M vidi modernog muskarca. :gric:
:up: I mene bi interesovalo da vidim to!!!

Inace, u pravu si, h&m mu dodje kao nepotreban...:hand:
Korisnikov avatar
By djo
ja kad sam jesenas bio u NY, madonna je vec izbacila kolekciju za h&m :puzzle: mozda samo za US trziste...
Korisnikov avatar
By Escobar
jok, to se ovde tek pojavilo...:durenje:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Koliko primecujem nije bas najbolje prihvacena tj ne prodaje se bas najbolje jer kad se setim Karlove ili Steline kolekcije koju nisi ni mogao da vidis jer je vec sve u prvod danu otislo evo posle nedelju dana izgleda da od M nista nije prodato.
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Originally posted by pazzaz
Koliko primecujem nije bas najbolje prihvacena tj ne prodaje se bas najbolje jer kad se setim Karlove ili Steline kolekcije koju nisi ni mogao da vidis jer je vec sve u prvod danu otislo evo posle nedelju dana izgleda da od M nista nije prodato.
Prodaja ide odlicno ali je istina da se ne grabi kao kolekcija od Lagerfeldove ili Stelice koje su prodate prvog dana.Ipak je ona pevacica nije dizajner ali i ovaj potez H&M ce biti komrcijalni uspeh sigurno.

Love that bitch love her :tushe:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
deco draga, ovo nije prvi madonin okrsaj s H&Mom...

prosle godine je imala mnogo manje modnu kolekciju, koja nije ni na sta licila. ovo sad je ok, al za moj ukus suvise basic i obicno!

I da, NEMA muske kolekcije M by Madonna! it's girls only!

Ne znam sto niste nabrojali da su i Viktor&Rolf imali saradnju sa H&M... e to mi je zao sto nisam video...

a povodom love/hate H&M ja ga jako VOLIM, i volecu ga sve dok se ne otvori i kod nas.
Korisnikov avatar
By M M and I

Ovde je kolekcija pocela da se prodaje dan ranije u tri najveca butika (po jedan u Stockholmu, Göteborg-u i Malmö-u) nego u ostatku Evrope...

Takodje je i ovde primeceno da navala nije tolika kolika je bila kad je lansirana Lagerfeld-ova kolekcija, pa ni ona Stellina.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Ipak Karl-a je pratila neverovatna kampanja (jedna od najboljih tv reklama ikad) dok za Stelu ne mogu da se setim da li je postojala reklamu ali se sjajno prodala dok Vikor i Rolf su prosli katastrofalno prosli, mada to je i ocekivano jer njihovo vreme je davno proslo. Mada M kolekcija nije nesto ipak prijatno iznenadjenje u odnosu na ocekivano.
Ne postoji predhodna madonina kolekcija za H&M vec samo kampanja za H&M.
Korisnikov avatar
By Val
Joj, ona reklama je HIT! Ne znam da l' je neko gledao...Madonna LECA! :wow:
Korisnikov avatar
By M M and I
Tacno je. Ne postoji prethodna Madonina kolekcija za H&M vec samo Madonina kampanja gde je ona nosila neke njihove komade...dok su oni u svim prodavnicama besomucno imali na play&repeate Confessions...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Främling
sve sto dolazi iz sverige je cool ;)
ajd ne davi :seronjo:

P.S. nit MAdonna nit njena kolekcija ne dolaze iz Svedske...ta je kolekcija u Svedsku stigla kad i u ostale zemlje Evrope...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by :domino: M M and I
Tacno je. Ne postoji prethodna Madonina kolekcija za H&M vec samo Madonina kampanja gde je ona nosila neke njihove komade...dok su oni u svim prodavnicama besomucno imali na play&repeate Confessions...
:domino:

"Madona je u ranijoj saradnji sa modnom kompanijom H&M, 2006. godine kupcima ponudila jedan jedini model trenerke u svega tri boje. " :fancyklap: kaze B92 a to je i ono sto sam citao na stranim sajtovima u to vreme.

ja sam u minhenu i stutgartu prosle nedelje video da se njene stvari sasvim pristojno prodaju...
a ne izgledaju lose, uopste! samo je malo iritantno videti je na BUKVALNO svakoj stanici metroa i na previse bilborda...

a reklama je super :D u radnji sam stajao i blenuo u nju...
Korisnikov avatar
By pazzaz
da li jedna trenerka u 3 boje cini malu kolekciju ne bi rekao
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
da li jedna trenerka u 3 boje cini malu kolekciju ne bi rekao
To je bila verovatno samo proba pred izdavanje sadasnje kolekcije.

Bas me zanima koga ce sledecje godine angazovati da radi kolekciju za H&M?

Would like to see that crazy bitch John Galliano :rentgen:
Ili Donately V. mada cisto sumnjam
Korisnikov avatar
By pazzaz
Koliko sam cuo i dalje se pregovara sa Pradom koja je trebalo da upadne jos pre Viktor&Rolf-a.
Donatela sigurno ne jer je isuviose zauzeta svojom cerkom dok Galliano (atelje) je isuvise zauzet da bi se i bavio i H&M-om.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moja sestra je bas danas dobila haljinu iz Madonine kolekcije...

Jbt, kosta samo 50 evra... Za te pare je u Beogradu mogla samo da ceka rasprodaju u Teranovi...
Korisnikov avatar
By Escobarova_mama
mozda ce moj escobar dobiti ponudu da radi to sledece godine. ljubi ga mama, kako bih ja bila ponosna....:shok:
Korisnikov avatar
By djo
Ipak Karl-a je pratila neverovatna kampanja (jedna od najboljih tv reklama ikad)
ta reklama je stvarno fenomenalna, blush:vidi ovde
'if you're cheap, nothing helps' :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Latest:Kylie radi kolekciju kupacih kostima i ogrtaca za plazu za H&M :flasher: :rock:
Korisnikov avatar
By Adenim
Sve mi je jasno, jedino nije da li vi imate nameru da to nosite pa ste se zato odusevili ili cisto kao trend manipulacijom?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Adenim
Sve mi je jasno, jedino nije da li vi imate nameru da to nosite pa ste se zato odusevili ili cisto kao trend manipulacijom?
Mozda neki imaju nameru i da nose zensku garderobu ali vecina su jednostavno fashion-freaks koji prate desavanja u svetu mode :alexis:
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Ah Madonna...obozavam tu kuchku i sve sto radi pa i modu :kafa:
Korisnikov avatar
By muzika86
U H&M mogu sebi uvijek naci dobre hlace. mada evropski H&M-ovi imaju bolji izbor od ovih u americi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!