Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By High Maintenance
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by High Maintenance
Ja povremeno pogledam sajt D&G jer su oni mnogo bolji stilisti nego kreatori :D
:klap: :up:
a poslednje sto mi se bas svidelo je nova kolekcija Energie... NE znam da li je to po tvom ukusu ali evo postavicu par slicica pa mozes potraziti vise na netu ako ti se svida...

Slika Slika Slika Slika
...
pa novo bi trebalo da je prolece/leto 07
a ovo je prolece 06...

kasnis 2 sezone HM, to ne lici na tebe ;)

ogi, pogledaj datum kada sam ostavio tu poruku :D :D :jezik:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
YIKES!
vid' stvarno! jos se ja cudim da je ova tema tako brzo dobila tako puno poruka...

MY DEEPEST public APPOLOGIES to Mr High Maintenance!!

:cvece:

vidis da sam bio u pravu da to ne lici na tebe! ;)

jos jednom - sorry bro!

ajmo dalje...
By High Maintenance
Apologies accepted :D
D2 2004....Ocekivao sam neki sveziji avatar :jezik:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ha ha! :cekam:
kao "accepted" a onda... :backstab:
ova kampanja je :leviathan: , ss 07 mi je jadna! nimalo provokativna, :no: ne lici na njih :( odbijam da je avatarizujem! :durenje:
By High Maintenance
Originally posted by ogi_ns
ova kampanja je :leviathan: , ss 07 mi je jadna! nimalo provokativna, :no: ne lici na njih :( odbijam da je avatarizujem! :durenje:
:shake:

sto jes',jes'
Olicna je FW 2006...Mada nju si maximalno izrabio :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Prvo treba da preplivas Drinu ili da se rodis u nekom selu. Kad to ucinis, recicu ti kako dalje....
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by m..Kuzim da je najbitnije da imas stila i da se kreces u krugovima...
:up:

@abcd
detalji na u2u;)
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Mislim da stilistu odredjuje stil ... Drzanje zvezde i esteticnost u svemu sto radi u svom zivotu ... Ah , pa ja sam rodjeni stilista ... Nikada nisam imao problem da ne znam sta da obucem ili da ne znam sta bi neko trebao da obuce da bi izgledao fantasticno ... Jednostavno sve me asocira na garderobu ... Kad gledam film ,razmisljam sta bih ispravio na kostimima, kad cujem pesmu odmah zamilsljam sta bi izvodjac trebao da obuce kako bi se uklopio u emociju ,kad vidim osobu na ulici odmah primetim ako nesto strci ... Sto se mene licno tice ja i krpu da otmem cistacici u skoli sa njenog vrlo primitivnog dzogera i da je postavim u odgovarajuci polozaj preko svog torza i obucem moje omiljene farke i starke izgledao bih kao milion dolara ... Tako da mislim da stilista prvo mora da radi na sebi kako bi privukao druge i zasluzio autoritet ... I mislim da to zanimanje zaista nije tako glupo kao sto mnogi ljudi kojima moda ne predstavlja bas bitnu stavku u zivotu tvrde ... E sad ono glavno ...
Ukoliko nekome treba stilista ,mlad ,provokativan i MAShTOVIT neka mi posalje u2u .. Tkdj ukoliko nekom vec ostvarenom stilisti treba "segrt" ja sam tu ... Detalji vec na u2u ... :alexis:
Korisnikov avatar
By pazzaz
ajde sad da odovorim ozbiljno jer ipak spada doneke u moj domen

Sto se tice biti stilista u Srbiji znaci da se prisljamcis nekoj pevaljci i shijuckas ili kupusejs za nju, magazini retko koriste stiliste vec je to njihov modni urednik koji to radi. Isto sto se tice rada i na televiziji svodi se vise na trazenje sponzorstva nego stvarnog rada.

Sto se tice sveta malo su stvari komlikovanje jer mnogo toga je u igri i cesto ti ruke vezane sto se tice neke kretivnosti. Kao prvo pored osecaja za estetiku jako je bitan i osecaj da od vec postojecis stvari napraviti nesto bolje i zanimljivije nego sto je prikazano a pritom udovoljiti uredjivacku politiku magazina (postoji nepisano pravilo da oni koji placaju reklamu a posebno oni koji imaju najvise strana moraju biti zastupljeni u editorijalu) i naravno u svemu tome naci neku nit kako bi se pricao zaokruzila. Naravno jedna od bitnijih stvari je imati ogromno poverenje modnih kuca kako bi bas ti mogao dobiti odredjeni predmetu odredjeno vreme a ne neko drugi i isto tako da ti ne bi poslali nesto sto uopste nema smisla sa onim sto je zamislio fotograf, modni urednik i stilista. Tako da pored osecaja za novu viziju (jer nije bitno da li je lepo vec novo i zanimljivo tako da) bitno je posedovati komunikativnost i prilagodnjivost jer cesto vecina stavri ne zavisi od stiliste vec od modni urednik i fotograf ...
eto samo kratko za detaljniji info u2u.
Korisnikov avatar
By Galadriel
http://www.vtts.edu.yu/

Evo skole, pa ako ne postanes stillista ( sto je jedna od opcija posle ove skole ) tamo nalazis decka 100%. :iskusenje:

Mislim da je smer za dizajn tekstila i odece.
Korisnikov avatar
By pazzaz
:lol: :lol: :lol: posebno ako jos uvek tamo radi brkata Jasmina
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by pazzaz
ajde sad da odovorim ozbiljno jer ipak spada doneke u moj domen

Sto se tice biti stilista u Srbiji znaci da se prisljamcis nekoj pevaljci i shijuckas ili kupusejs za nju, magazini retko koriste stiliste vec je to njihov modni urednik koji to radi. Isto sto se tice rada i na televiziji svodi se vise na trazenje sponzorstva nego stvarnog rada.

Sto se tice sveta malo su stvari komlikovanje jer mnogo toga je u igri i cesto ti ruke vezane sto se tice neke kretivnosti. Kao prvo pored osecaja za estetiku jako je bitan i osecaj da od vec postojecis stvari napraviti nesto bolje i zanimljivije nego sto je prikazano a pritom udovoljiti uredjivacku politiku magazina (postoji nepisano pravilo da oni koji placaju reklamu a posebno oni koji imaju najvise strana moraju biti zastupljeni u editorijalu) i naravno u svemu tome naci neku nit kako bi se pricao zaokruzila. Naravno jedna od bitnijih stvari je imati ogromno poverenje modnih kuca kako bi bas ti mogao dobiti odredjeni predmetu odredjeno vreme a ne neko drugi i isto tako da ti ne bi poslali nesto sto uopste nema smisla sa onim sto je zamislio fotograf, modni urednik i stilista. Tako da pored osecaja za novu viziju (jer nije bitno da li je lepo vec novo i zanimljivo tako da) bitno je posedovati komunikativnost i prilagodnjivost jer cesto vecina stavri ne zavisi od stiliste vec od modni urednik i fotograf ...
eto samo kratko za detaljniji info u2u.
Jes' da mene moda uopste ne zanima (osim tek toliko da znam da ubodem H&M radnju), al' konacno da neko napise smislen i sadrzajan post na tu temu, barem bih ja rekao iz laickog ugla.

Inace, ja ne znam ni jednu jedinu tetku koja barem jednom u zivotu nije pozelela/nije probala da bude stilista, ili je uverena da je bogomdana da kombinuje krpe iz butika. Naravno, cast izuzecima.
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Stilista nije zanat da se uchi ili se rodis sa stilom ili bez njega :crveni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!