Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By RACABG
posle svega sto procitah moracu da krenem da kupujem po SH
Korisnikov avatar
By Mars
Second Hand Rose

Father has a business strictly second hand
Everything from toothpicks to a baby-grand
Stuff in our apartment came from fathers store
Even things Im wearing someone wore before
Its no wonder that I feel abused
I never get a thing that aint been used

Im wearing second hand hats
Second hand clothes
Thats why they call me
Second hand Rose

Even our piano in the parlor
Father bought for ten cents on the dollar
Second hand pearls
Im sick of second hand curls
I never get a single think thats new
Even Jake, the plumber, hes a man I adore
Had the nerve to tell me hes been married before!

Everyone knows that Im just
Second hand rose
From Second Avenue!
From Second Avenue!

:D
Korisnikov avatar
By gari
Sve je OK sto se tice kupovanja i nosenja robe kupljene u SH shop, samo mi jedna stvar nije jasna. Gde oni sakrivaju gatje, to mi samo nedostaje? Priznacete da nije bas zgodno /iako je ova zima blaga/ da idete ulicom a da vam oko jaja duva promaja. Dakle, moje pitanje glasi: ako je roba sa greskom u SH gde su GATJE sa greskom? Da idem da kupim.

:whatever: :mobilni: :roflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gari
Sve je OK sto se tice kupovanja i nosenja robe kupljene u SH shop, samo mi jedna stvar nije jasna. Gde oni sakrivaju gatje, to mi samo nedostaje? Priznacete da nije bas zgodno /iako je ova zima blaga/ da idete ulicom a da vam oko jaja duva promaja. Dakle, moje pitanje glasi: ako je roba sa greskom u SH gde su GATJE sa greskom? Da idem da kupim.

:whatever: :mobilni: :roflmao:
gaće sa greškom se prodaju kod kineza (ali stvarno, od 6 komada bar 3 ima neku falinku)
Korisnikov avatar
By gari
Kiwi, imas ga u pravu 100%, ja kupio jedno pakovanje od 10 komada po smesnoj ceni i sta bi? Kod pet nije bio zasiven donji deo gatja, tj onaj deo koji bi trebalo da mi pridrzava...Hmmmm. Jedva sam se vratio iz grada drzeci levu ruku u dzepu i vracajuci ispadajuca jajca u nezsivene gatje. Sramota!

:zvezdice: :luda: :ccn:
Korisnikov avatar
By starsailor
a da li kupujete u second handu il da otvorim novu temu?
Korisnikov avatar
By starsailor
hvala:)

posto sam pitala i da odgovorim:

Da :D

posebno farke, onaj stari, kvalitetan jeans :trep:
By Paranoid Androgynoid
e ja se posteno pocepah od smeha citajuci temu :smeh:

ont:
hm, ulazila par puta pre mozda 5-6 godina i nisam nikad nesto pametno nasla.. mada znam ljude koji jesu i nose super stvarcice, respect onome ko nadje nesto tamo sto da ne.
By Loverboy
Moja mama je u New Yorku u nekoj SH radnji kupila Vintage YSL kostim za 220 dolara.
Korisnikov avatar
By KiWi

Mardž je u SH šopu kupila Šanelov kostim ...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by KiWi

Mardž je u SH šopu kupila Šanelov kostim ...
:lol:

Bila sam pre jedno 10 godina u SH Shopu. Ne secam se da je mama ishta kupila, ali se secam da se prodavalo na kilo.... Jel to i dalje slucaj?
By J...
Ne kupujem.
Bila sam pre par godina i meni tamo sve stvari izgledaju kao iz 80tih godina, zastarele. Ne znam da li je svuda tako.
Korisnikov avatar
By Hys.
Obozavam second hand-ove, ali nikako u Srbistanu.
Kakve stvari i za koje pare sam nalazila u UK :drama: Od koznih jakni, preko firmiranih haljina, tasni...:bale:
Korisnikov avatar
By Schveca
nisam nikada ushla u SH... kad vidim izlog, ako ga ima, i one suknje na falte i koshulje na cvetice, nekako imam utisak da nishta necu naci tamo... pa me mrzi i da se trudim...

ali znam par ljudi koji kupuju tamo, i uvek nabasaju na neshto fino....
mene mrzi da kopam, trazim itd... a i imam utisak da i ne bih ni primetila ishta shto valja u onolikoj panorami cvetica...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
rasprodaje - da.

second hand - ne.

nije stvar u principima, nego 1) empirijski je dokazano da za musku garderobu uvek ima manje izbora i 2) mrzi me da pretrazujem.

ovi sto drame da se u SH prodaje odeca ljudi koji su umrli, ne vidim u cemu je problem. nisu je skinuli s mrtvaca, nego prosto njihov korisnik se, hm, odrekao vlasnistva na neodredjeno vreme. ali to nema nikakve stvarne posledice po odecu.
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by Hys.

Obozavam second hand-ove, ali nikako u Srbistanu.
Kakve stvari i za koje pare sam nalazila u UK :drama: Od koznih jakni, preko firmiranih haljina, tasni... :bale:
Keva mi je još pre tri godine kupila neku kožnu jaknu koja mi se ni malo ne sviđa. Samo tri-četiri puta sam je obukao. Gre'ota da je bacim, a zašto da je poklanjam ako mogu da uzmem koji dinar :p
Imam dosta stvarčica koje izgledaju kao nove, koje ne nosim i koje skupljaju prašinu :)
Znate li neku SH radnju u Pančevu ili Beogradu koja otkupuje garderobu?
By Ligia
Second Hand prodavnice su odličan način da se pronađe nešto kvalitetno i jeftino. Ako se pažljivo bira može se naći dosta dobrih stvari i to markiranih. Pre ćete tamo naći originalne stvari poznatih robnih marki nego u zvaničnim šopovima gde se trenerke sa zvučnim imenom na etiketi prodaju po basnoslovnim cenama, a kvalitet nula. Ja imam dosta garderobe iz Second Handova, i ljudima se obično sviđa šta nosim, a ni ne slute gde je kupljeno :soping::
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!