Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by M M and I
od svega toga nemam viklere...

Mislim zasto si se utripovala...pa to sto imas je otprilike samo neki prosek...da imas manje zacudio bih se...
Evo, mozes meni da se cudis in that case :) Ja nemam ni pola nabrojanog, a opet dobijam periodicne napade nervoze zbog pretrpanog kupatila, i neodoljiv poriv da pobacam pola tih kutijica, tubica, flasica, vrecica i ostalih andrmolja... :mete:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Svako ko udje u moje kupatilo slogira se kada vidi koliko samo kozmetiike imam :) Pisao sam vec o ovome na jednoj slicnoj temi i tamo je popis svih prozivoda koje mogu da se nadju kod mene u kupatilu! Inace, nemam bas neku veliku policu tako da je krcata kozmetikom i samo sto se nije srusila....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
/me je josh jedna od nazovi "kozmetichara"

u kupatilu mi stoji ne znam shta vishe, mnogo mi stvari ne staje na istu pa ih drzim gde ih stavim, frizider, krevet, police, sto, na kompjuteru, na balkonu...zavisi shta i kada upotrebim naravno kada dodje leto svu kozmetiku premeshtam u frizider... a hrana moze da stoji i napolju

btw AVON je bolji od oriflema
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, nemam viklere, ali imam "šestice" i ukosnice, 100-200 komada istih... koristio jednom, ali ko zna za šta sve mogu da se upotrebe. :roll: parfeme ne ubrajam na spisak (mada uvek može više), dezodoranse ne koristim, ali zato andraka za kosu imam više nego svi ostali uku?ani (od kojih su dve žene). no, oni se bune sve dok ih ne uhvatim da koriste baš moju kozmetiku. "pa, ve? kad ti imaš, da ne kupujemo duplo." :)
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja pored sampona, raznih markiranih regeneratora i pakovanja, maski za kosu, pilinga i osvezavajucih i ovakvih onakvih kupki u kupatilu, imam jedan ormar samo za kozmetiku. i stalno imam premalo mesta u njemu, iako slazem jedno na drugo. Uzas... Uvek mislim da ce zafaliti... I uvek kad vidim nesto novo, mirisljavo, da li je ulje od dzonsona ili je neko lepo mleko ili je regenerator... Uh... A o kupkama da ne pricam...

Pre par godina sam za 6 meseci potrosila 500 dm samo na Avonove proizvode. Ne bih ni znala, da mi devojka koja se time bavila, nije sama rekla :) (to je pored ovih standardnih stvari sto udjem i kupim impulsivno)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mahnitu
Glaistig, ti si carica :cvece:
U potpunosti se slažem :yes:
Korisnikov avatar
By bambola
I ja imam puno kupatilo raznoraznih sredstava ali uvek po jednu vrstu(jedna vrsta kreme,jedna gela za umivanje...)Tek kad potrosim prethodnu onda mozda kupim drugu vrstu,cisto radi promene a i ne valja koristiti dugo isti proizvod,ogugla koza(ili kosa).Mrzim da vidim u necijem kupatilu po deset vrsta gelova za tusiranje ili po nekoliko dnevnih,nekoliko nocnih krema...Tako proizvodi u vecini slucajeva obajate i nisu vise za koriscenje.
Imam drugaricu koja cuva istrosene teglice kremica i ostalog,ne bi li izgledalo kako ima milion raznoraznih sredstava a u stvari od svega toga u upotrebi je vrlo malo tih stvari.Ne samo da je neuredno i zauzima prostor vec i stupidno cuvati takve gluposti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!