Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by m..Originally posted by jovanabeogradMeni ja malo falilo da kupim CHLISTIAN DIOL torbu u Kotoru 2005. That was a MUST!Originally posted by shutOriginally posted by m..i ja se trudim da zaobidjem such pieces
nikad ne kupujem odevne predmete na kojima se vidi marka
![]()
![]()
![]()
MOLIM???
"Žador Dijor" preko mog nadasve nabujalog poprsja je must!![]()
Originally posted by Mystica_lady
Komadi odeće za čiju proizvodnju, po komadu, proizvođač utroši maksimalno 7 eura negde u Indoneziji, a glupave ćurke za to plaćaju stotine eura kako bi mogle da se hvale drugaricama i prave im zazubice. Kao najbitniji kvalitet dotičnog odevnog predmeta smatraju činjenicu da na njemu stoji ime nekog mrtvog italijanskog ili francuskog gay-a.
koliko vam je bitno da garderoba bude fancy i "markirana"?![]()
Originally posted by жњ
Uopste mi nije bitno da bude firmirano, ali mi je bitno da ima kvalitetan dizajn, kroj, izradu i materijal. Problem je u tome sto nefirmiranim stvarima najcesce sve, a redje bar jedno ili dvoje od toga skoro uvek nedostaje, a ta cinjenica lov na kvalitetnu nefirmiranu i povoljnu odecu u kojoj cu izgledati iole uredno, pretvara u nemogucu misiju.
Neovisno od toga sta pise na etiketi, uvek bih dala deset puta vise novca za jedan, ali kvalitetan komad odece koji cu sa odusevljenjem izvlaciti iz ormana i za koji znam da ce mi dugo sluziti, nego za deset fusheva sa kojima cu se jedva skrpiti.
Originally posted by sunflower5
Originally posted by жњ
Uopste mi nije bitno da bude firmirano, ali mi je bitno da ima kvalitetan dizajn, kroj, izradu i materijal. Problem je u tome sto nefirmiranim stvarima najcesce sve, a redje bar jedno ili dvoje od toga skoro uvek nedostaje, a ta cinjenica lov na kvalitetnu nefirmiranu i povoljnu odecu u kojoj cu izgledati iole uredno, pretvara u nemogucu misiju.
Neovisno od toga sta pise na etiketi, uvek bih dala deset puta vise novca za jedan, ali kvalitetan komad odece koji cu sa odusevljenjem izvlaciti iz ormana i za koji znam da ce mi dugo sluziti, nego za deset fusheva sa kojima cu se jedva skrpiti.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!