Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
Originally posted by m..
btw, samo da napomenem MIN MIN cipele i PNMA i NAKE patike :drama:
Nemoj da zaboraviš i kineske papuče marke KITTO. Ali to su možda samo muški modeli. :lol:
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
e da....i opasno mi na zivce ide sve sto ima na sebi znak Emily the Strange
Da. Da. Da. Da. :povez:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by m..
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by shut
Originally posted by m..
nikad ne kupujem odevne predmete na kojima se vidi marka
i ja se trudim da zaobidjem such pieces

:shok: :shok: :shok:

MOLIM???

"Žador Dijor" preko mog nadasve nabujalog poprsja je must! :drama:
Meni ja malo falilo da kupim CHLISTIAN DIOL torbu u Kotoru 2005. That was a MUST!

A ne, meni je GUSSI personal fave :nokti:
By жњ
Originally posted by Mystica_lady
Komadi odeće za čiju proizvodnju, po komadu, proizvođač utroši maksimalno 7 eura negde u Indoneziji, a glupave ćurke za to plaćaju stotine eura kako bi mogle da se hvale drugaricama i prave im zazubice. Kao najbitniji kvalitet dotičnog odevnog predmeta smatraju činjenicu da na njemu stoji ime nekog mrtvog italijanskog ili francuskog gay-a.
koliko vam je bitno da garderoba bude fancy i "markirana"? :snob:

To sto tvoje poznanice smatraju za merilo kvaliteta me se ne tice, kao ni razlozi zbog kojih trose novac na odecu, ali evo sta je meni bitno kada se kaze "kvalitet"...

Uopste mi nije bitno da bude firmirano, ali mi je bitno da ima kvalitetan dizajn, kroj, izradu i materijal. Problem je u tome sto nefirmiranim stvarima najcesce sve, a redje bar jedno ili dvoje od toga skoro uvek nedostaje, a ta cinjenica lov na kvalitetnu nefirmiranu i povoljnu odecu u kojoj cu izgledati iole uredno, pretvara u nemogucu misiju.

Neovisno od toga sta pise na etiketi, uvek bih dala deset puta vise novca za jedan, ali kvalitetan komad odece koji cu sa odusevljenjem izvlaciti iz ormana i za koji znam da ce mi dugo sluziti, nego za deset fusheva sa kojima cu se jedva skrpiti.

Hajde budi iskrena i reci da bi vise volela kopati po prljavim rafovima u smrdljivom kineskom trznom centru i stalno razvlaciti ucebane krive krojeve po sebi, nego uci u paul&shark ili hugo boss i odabrati nesto sto ce pasovati kukovima ko saliveno i sa cega posle neces morati nedeljama skidati gomilu koncica koji se niotkuda pojavljuju. :pervert:
Korisnikov avatar
By HPLC
Proizvođači "firmirane" robe moraju da plate kreatore, radne ateljee, prodajne objekte na dobrim lokacijama, kvalitetne materijale...itd.

Da neko od pametnjakovića koji se oblači kod kinzea treba da sašije neko odelo ili haljinu sam (po merilima "firmi"), ili da makar vidi koliko se rada i novaca utroši za takav komad garderobe, verovatno ne bi pričao gluposti. Rad i trud košta, a svako od nas voli da naplati dobar rad. Eto npr. ZARA je kopirant samo takav, oni nemaju obaveze kao velike modne kuće pa samo prekopiraju trenutne trendove pariskih pista..i onda još naduvane marže u Srbiji naprave ekskluzivu od Zare.

Delimično i razumem ogorčenje, jer sam u Beogradu na par mesta naišao na kinesku robu koja se prodaje kao original, ili nešto od pre par sezona po ceni nove linije.. Ali onaj ko ima nešto u glavi (i u novčaniku) može da ode do neke metropole i da kupi šta mu treba (tipa Milano, Pariz, Beč, itd.).

U suprotnom, kupite najobičniji pamuk i sašijte nešto sebi, ne znate? Naučite, ili nemojte kukumakati što ne možete da priuštite skupo :) Ili tražite bolji posao :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam sledece kriterijume:

-da mi se svidja
-da imam dovoljno u novcaniku/na racunu

:sesir:
Korisnikov avatar
By deran
tako je,hys,živa bila...najpametniji post na temi...:kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sve sami snobovi koji nose samo markirano i kvalitetno.. :drama: :shamar:

Foliranti! :yes:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by жњ

Uopste mi nije bitno da bude firmirano, ali mi je bitno da ima kvalitetan dizajn, kroj, izradu i materijal. Problem je u tome sto nefirmiranim stvarima najcesce sve, a redje bar jedno ili dvoje od toga skoro uvek nedostaje, a ta cinjenica lov na kvalitetnu nefirmiranu i povoljnu odecu u kojoj cu izgledati iole uredno, pretvara u nemogucu misiju.

Neovisno od toga sta pise na etiketi, uvek bih dala deset puta vise novca za jedan, ali kvalitetan komad odece koji cu sa odusevljenjem izvlaciti iz ormana i za koji znam da ce mi dugo sluziti, nego za deset fusheva sa kojima cu se jedva skrpiti.
:up:
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by sunflower5
Originally posted by жњ

:up:
:klap:
Korisnikov avatar
By Torry
nisam u mogucnosti da sebi priustim markiranu tako da uzimam ono sto mi dobro stoji, cak i kupujem na ulici i sl...ali se trudim da bude sve neobicno, unikat
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Ne patim od toga da mi garderoba bude preskupa na primer lupam da platim farmerke 300 evra i kao to je to.Ne.Volim onu garderobu u kojoj se dobro osecam i kroz koju mogu da se izrazim kao licnost...Mada kineske stvari pogotovo PAMA,CHONEL,GUSSI ne podnosim da vidim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!