Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
video sam ovu drugu, veoma je zanimljiva. meni se jako sviđa ono što je radio sa Björk, mislim da je Bachelorette savršena za onaj Fashion Rocks. a tek Kate Moss koja lebdi u vazduhu! :love:

Björk:
''

Kate:
''
Korisnikov avatar
By bakalar
Ovo za Bjork jeste prelepo, kao i frizura one devojke (modela) slicna ovoj sa mog avatara (ako nije totalno ista).

Mada mislim da su ova 2 rada koja sam ja okacio znatno vise "konceptualnija" ta dva, koja su prosto lepa i nista vise... ako se razumemo ?

btw. mani taj hologram sa kejt bas nista spec ...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Zasto mislis da mora da postoji cilj?

Inace drugi video je samo prezenacije njegove kolekcije tako da def ima svoj cilj koji naravno moze dobro da se vidi jer je McQueen jako dobar u vizuelno opisu svoje kolekcije, a taj kraj revije sa Shalom Harlow je prosto prelep. Mada je bilo sjajnih Mcqueenovih prezentacija posebno pre prodaje PPR-u (npr ss 2001, kao i Givenchy period, The golden shower iz 1998 ...).
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by pazzaz
Zasto mislis da mora da postoji cilj?
Pa prosto mi je logicno, da pored estetike jos nesto oce da pokaze! (naprimer onim prvim radom u kome ni krivog ni duznog istrza i ispoliva modela :blenta: )
Originally posted by pazzaz
Inace drugi video je samo prezenacija njegove kolekcije tako da def ima svoj cilj koji naravno moze dobro da se vidi jer je McQueen jako dobar u vizuelno opisu svoje kolekcije
Meni onaj boldovan deo zvuci paradoksalno.
Mislim da je sama odeca "vizuelni opis njegove kolekcije", zar to i nije posao jednog modnog dizajnera?

p.s. za sta je skracenica PPR, zeleo bi da se informisem ?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za McQueena je karakteristično baš to da sama odeća nije jedini vizuelni opis, već da često od svojih revija pravi neku vrstu umetničkih instalacija.

a što se konceptualnosti tiče, i na Fashion Rocks i na onom drugom klipu koji si okačio, u pitanju su revije McQueen-ovih modela. nije mi jasno zašto praviš razliku između ta dva.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Prvi video je radjen za Showstudio (Nick Knight) pa malo prosvrljaj sajtom jer uglavnom uz video imas objasnjenje kako bi shvatio koncept projekta.

Kad sam rekao vizuelnom opisu svoje kolekcije mislio sam na jos vece vizuelnom docaravanju svoje zamisli, koncepta, ideje ... jer npr vecina modnih dizajner svoje kolekcije prikazuje na klasicnom catwalk-u misleci da odeca vec samo govori za sebe dok McQueen to jos obogacuje scenom , instalacijom, glumom ... nekad to moze biti i mana jer se celim perfomansom moze skrenuti paznja sa kolekcije mada u vecem broju slucaja kod McQ je postignut sklad (iako je njegov dizajn postao sve losiji i losiji).

PPR je francuska korporacija koji sadrzi i grupaciju ( gucci group ) luksiznih modnih brendova kao sto su Balenciaga, McQueen, Stella Mccartney, Bottega Veneta, YSL....
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by 2Q2Bstr8
a što se konceptualnosti tiče, i na Fashion Rocks i na onom drugom klipu koji si okačio, u pitanju su revije McQueen-ovih modela. nije mi jasno zašto praviš razliku između ta dva.
Jer na jednom imamo obican catwalk i Bjork koja peva, prelepo je i to je to ;)
dok na drugom 2 masine koje haoticno prskaju bojom devojku, sa takvom dramaticnom ekspresijom :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!