Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Manon
zanimljivo i istinito

EU je u problemu opstanka najvise zbog globalizacije tj ekspanzije neoliberalnog kapitalizma.

Drasticno se srozava standard evropskog gradjanina jer vrlo mali procenat profita se odvaja za plate radnika pa se one iz godine u godinu sve vise smanjuju a time i njihova kupovna moc. ako potrosac ima malu platu nema para da kupuje, profit kompanija se smanjuje a onda se proizvodnja prebacuje tamo gde je jeftinija radna snaga i proizvod se plasira na nova trzista. Na novim trzistima zbog dispariteta neko vreme odrzava se profit, ali ni to nije vecno

Evropske kompanije da ne bi propale, pokusavaju da svoj kapital i profit uloze u druge drzave tj novopridosle clanice pod povlascenim okolnostima. Tako jeftino kupuju nase firme, zemlju(Italijani uveliko kupuju po Vojvodini) i druge nase resurse. Medjutim mislim da im to nece pomoci jer 5% multinacionalnih kompanija(americkih) drzi 95% prometa robe. Monopolisti na svetskom trzistu ce ubiti sve manje evropske firme kao Delta kod nas

Neoliberalni kapitalizam nema milosti prema radniku, ubija njegovu kupovnu moc i u ciklusu obnavljanja kapitala prekida lanac. Globalizacija time dugorocno izaziva svetsku ekonomsku krizu koja ne moze da se prevazidje osim ratom (Afganistan, Irak....)

Nama bi bilo korisno da usaglasimo sve zakone i propise sa EU, ali da ipak ostanemo samostalna drzava koja bi se orjentisala na sitni kapitalizam i stimulisala seoska domacinstva na poljoprivredu i naravno, da ne dozvolimo multinacionalnim kompanijama da preuzmu nase trziste. Medjutim nasi politicari su suvise korumpirani i gladni para da bi mogli da zastupaju interes naseg opstanka.
By biotherm
Neoliberalizam... vreme je da se neoliberalizam zameni nekom drugim ekonomskim modelom...

abcd, imas film???
Korisnikov avatar
By bakalar
naravno da imam film, kako sam i napisao u uvodu posalji mi u2u pa da Vam dam link za ...
Korisnikov avatar
By anche
aman. ima ga i na mininovi. zar je zabranjeno postavljati linkove i za javne trekere!? :drama:
Korisnikov avatar
By bakalar
ja sam tako zaradio svoju 1.vu opomenu

:venchanje:
Korisnikov avatar
By jukie
ko se o čaj opeče, i u jogurt duva
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to što je treker javni, ne znači da distribuira samo legalne sadržaje. i jeste, zabranjeno je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!