Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

... sa majice?

Jbg, znam da je tema glamurozna u pm, al imam vec dugo jednu divnu crnu majicu, koju jako volim, a na kojoj su se vremenom zapatile 2 bele fleke ispod pazuha, i ne mogu nicim da ih skinem.

Any ideas, anyone?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ubacim u masinu i opere se. Stalno slusam kako se ne skidaju, a meni se uvek skinu, bez ne znam kog dodatnog sredstva... :)
Korisnikov avatar
By m..
Jbt, pa ja sam ovu prala na ruke, trljala to ko luda, pa u masinu, al nista, natalozilo se toga vremenom valjda, imala sam neki glupi stick dezodorans, koji mi je tako ujebao neke majice.

Nece detrdzentom, nece u masini, nece ni arijelom sa enzimima, nece nicim.

Mislim, krenucu da perem vanishom za tepihe u nadi, al me strah da mi ne izbledi majica.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
imala sam neki glupi stick dezodorans, koji mi je tako ujebao neke majice.
zamisli tek kako je blag prema tvojoj kozi kad je tako nezan prema tekstilu :eureka:
Korisnikov avatar
By Val
Ofarbaj celu majicu u crno! Ja ne kapiram kakav stick koristish kad ostavlja fleke... :misli: A kontam da ti to belo vishe nije od sticka, no od silnog trljanja. :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
ma neki fa ili rexona, obican stik, nego se to nikako nije pralo tj ostajalo je, pa se valjda natalozilo, nego sam se ja sad setila da ga potpuno skinem. sa spoljasnje strane se ne vidi nista, al me nervira. a volim tu majicu ko oci u glavi, imam je vec negde 5 godina i jos uvek je crna, iako je cesto nosim.
Korisnikov avatar
By Val
Pa shto ba nisi prala posle svakog noshenja? Ne b´ se tu nish´ natalozhilo! Mada...FA, Rexona... :bljak:
Korisnikov avatar
By Dzi
jes probala onaj vanish al u boji.......
Korisnikov avatar
By reveal
Pa, promeni stick. Meni se sa Dove to nikad nije desavalo. Mislim, ostanu mi neke flekice na majici, ali mi se uredno sve opere u vesh mashini.

Desilo mi se vise puta da mi se majica sjebe dok sam koristila Rexonu i Lady speed stick.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
Pa shto ba nisi prala posle svakog noshenja? Ne b´ se tu nish´ natalozhilo! Mada...FA, Rexona... :bljak:
Ama jesam.

Mislim da je to pocelo sa lady speed stickom i rexonom.

Btw, od onog pranja na ruke se skinulo pola (i pola moje koze sa prstiju), nabavicu rukavice pa jovo na novo.

Bem ti hemijetinu.

Da stvar bude gora, ja jedva da se znojim uopste. Bar dvaput ove godine sam otisla na posao zaboravivsi da stavim dezodorans i to je proslo bez bilo kakvih tragicnih olfaktivnih posledica.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam neak uvjeren da se to neda skinut.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se skine u masini ali mi se desavalo isto sto i tebi, sada koristim niveu, dezodorans i nema vise problema..
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..

Mislim da je to pocelo sa lady speed stickom i rexonom.
Lepo ja reknula gore... promeni stick... :bicikl:
Korisnikov avatar
By m..
Probala m-zim5. Sad imam neki dezodorans koji ne pravi toliku stetu.
Mislim da cu rucno - cetkom ovaj put, nabavicu tetkica rukavice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!