- 03 Jul 2008, 11:58
A jel ima neko neki info o za jesen najavljenoj muskoj kolekciji u Mango-u?...mada ce se ona prodavati samo u pojedinim objektima Mango.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsa kakav info ?
A jel ima neko neki info o za jesen najavljenoj muskoj kolekciji u Mango-u?...mada ce se ona prodavati samo u pojedinim objektima Mango.
Originally posted by abcdkoliko bi tek onda bio dosadan milanski fwOriginally posted by ogi_nsne kapiram ...Originally posted by abcdJil je zensko
Zar Pradi nije mesto u Parizu ?
Kao i Jil Sanderu ?
Jil Sanderici ?![]()
Jil ima bre nekoga Belgijanca za art direktora, pa to mora u Pariz![]()
Originally posted by abcdpravopisni off:Originally posted by ogi_nsne kapiram ...Originally posted by abcdJil je zensko
Zar Pradi nije mesto u Parizu ?
Kao i Jil Sanderu ?
Jil Sanderici ?![]()
Originally posted by abcdsto pre ode to bolje i po njega a i po Dior Homme
Uostalom, posto se vecini ne svidja, sta mislis jos koliko dugo ce KVA biti tu ?
I ako znamo zasto je Hedi napustio Dior, mislis da ce Galijana oterati zbog Hedija, ili galijano radi samo HC?
Originally posted by abcdzensku liniju ????
Pa razlog zasto je Hedi otisao je zato sto nije dobio da radi i zensku liniju.
Pitam se kako ce ga sada vratiti nazad ...
Originally posted by Lakiboy_nsJa sam vidio nekidan u ZG u Mangu nesto malo muske robe, ono sto sam vidio je nis posebno, dosta je skupo i jako nekvalitetno. Majice su preko 200 kn, a hlace oko 450. Ne mogu reci da spada u kategoriju preskupog, ali za ono sto nude nisu nimalo jeftini.
Originally posted by EnRageJa mislim da su oni vec bili probali musku kolekciju pre par godina pa bash nije bilo nesto uspesna, moram svratiti ovih dana do naseg novosadskog Manga da vidim jel je i ovde prodaju i da vidim kako to izgleda.Originally posted by Lakiboy_nsJa sam vidio nekidan u ZG u Mangu nesto malo muske robe, ono sto sam vidio je nis posebno, dosta je skupo i jako nekvalitetno. Majice su preko 200 kn, a hlace oko 450. Ne mogu reci da spada u kategoriju preskupog, ali za ono sto nude nisu nimalo jeftini.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!