Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Slika

Gde ovaj covek toliko gresi da ga toliko hejtuju/te ?

i zasto se SS 08 poredi sa D&G ???????????????? :obesen:

Ljudi prosto ne mogu da se naviknu da Hedi vise nije tu, nema vise premsavih bogatih deckica u sjajnim crnim odelima, sa nekim rock smekom!

KVA radi "his thing" :paradajz:

ili se ipak ne slazete ? :gubitnik:
Korisnikov avatar
By pazzaz
mnogo toga nije u redu sa KVA jer kao prvo ocigledno nesto kao sto je KVA stil nepostoji jer kao Hedi-ev asistet je sjajno obavljao posao ali kad je krenuo samostalno videlo se da za njega osim svoje drage Le Marais i Red & Blue publike niko drugi nije zainteresovan za njegov dizajn. Nikad necu zaboraviti njegovu prvu kolekciju i sa malim dzepiom na vrhu kapuljace, uzas.
Korisnikov avatar
By bakalar
@pazzaz

1) sta je "Le Marais" i "Red & Blue" ?

2) Kako mislis da su ne zainteresovani ?
Mislis da su ljudi indeferentni prema njegovom dizajnu, ili da je prosto los ?

3) Mislis li da nije sposoban da sam uoci sve te greske iako je skolovan na slavnom fakultetu ?

p.s. post je editovan nakon par sati, kada sam ukljucio mozak (makar delom)
Korisnikov avatar
By pazzaz
2) Kako mislis da su ne zainteresovani ?
Mislis da su ljudi indeferentni prema njegovom dizajnu, ili da je prosto los ?

3) Mislis li da nije sposoban da sam uoci sve te greske iako je skolovan na slavnom fakultetu ?

p.s. post je editovan nakon par sati, kada sam ukljucio mozak (makar delom)
Da je jako los jer uglavom nema poetu tj previse nekih detalja koji nemaju opravdanje za svoje postojanje na datom mestu.

Nema veze sa skolom vec ocigledno problem koji se javlja kad krenes da prestanes da radis iz senke jednog od najvecih genija i krenes sa svojim dizajnom pokusavajuci i forsirajuci da budes bolji od njega.
Korisnikov avatar
By Val
I like it! Za razliku od ovih dechkicja koje su ne znam gde iskopali! Pa to bi i Paki bolje odradio! Shto se tiche odecje, very coolegant! DakleM, sFidja mi se kombinacija. :slika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!