Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by abcd
Originally posted by starkyali zato mi je extra sexy probusena bradavica na decacima...imam jednog drugara,ima obe probusene...savrseno je...
Ja se najezim cim pomislim na to ...

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

odmah pomislim da ce neko da ga otkine :shocked:
E, moj bivsi decko /ludak holandjanin/ je imao pirs na bradavici koji je zakacio-ili mu je neko zakacio slucajno u klubu u guzvi i preseklo mu bradavicu na pola, evo i sad se jezim kad se setim brrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Nek ljudi staFljaju sta oce i koliko 'oce...Meni se licno dopada pirs na obrvi, naravno ukoliko osobi stoji lepo /po mojim kriterijumima/
By Çâðê_DUP
Generalno ne volim pirsinge i tetovaze, inace bih i sama stavila neki/neku, ali nekom to ume super da stoji i da bude turn on..
Korisnikov avatar
By Tomek
Nikad nisam video pirsingovan pupak kod muskarca...
Mislim da bi je to bezveze, ali mi se zato na obrvi svidja...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja hocu da stavim na jezik.. svidja mi se ljubljenje sa osobama koje imaju 'jezicni pirs', svidja mi se cinjenica sto se taj pirs ne vidi, i svidja mi se sto se rupa zatvori oko nedelju dana nakon sto se izvadi, tako da se moze iskoristiti samo na kratko, iz radoznalosti..

..

Ali licno ne bih stavljao nista drugo, a i to bih na kratko, iako nemam nista protiv toga da drugi sebi stavljaju sta god zele.

..

O pirsingu na muskom pupku nemam misljenje.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hm, dok trazim fotografije ovoga zeleo bi da pitam jel video neko uzvio muskarca koji je pirsovan u pupku? da li sexy izgleda ?
:jankovicka:

mene pali ideja, mada bi morao da jos vezbam u teretani ...

doduse imam siroke kukove ... :(

ali sam visok... valjda bi na moj dugacki stomak doslo kao osvezenje :alexis:

bicu realan kada dodje dan da odlucim ...

p.s. da postoji top tema ali u 11 stranica je malo too much :misli:
Video sam uzivo i nije lose...mada nestoji svakom isto...to nema veze sa kukovima vec umetnoscu nosenja i ponasana kao i solidno zategnutog stomaka...:bubbles:
Korisnikov avatar
By bakalar
Jos uvek ne razmisljam o tome ... do zime, sada mogu samo neku infekciju da dobijem ...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By angelNS
Ja volim pirsinge. Imao sam u obrvi ali mi se slucajno, tokom spavanja, zakacila za jastuk i ispala tj. iscupala se i jos uvek imam oziljak. :(

Sto se tice pupka, lepo mi je ali samo iskljucivo na devojkama. :)

Da, pirsing (kao i tetovazu) ti je najbolje da radis u jesen, zimu ili rano prolece bas zbog tih infekcija.
Korisnikov avatar
By Hton
meni se ne svidja ni na mushkarcu, a ni na zeni kada vidim velicinu mindjuse koja treba da prodje kroz stomak...!mozda malo preuvelicano ,naturalisticki opisano,ali zaista... :uplasen: Mada problem je u meni zapravo:D

tetovaze su ok...
Korisnikov avatar
By bakalar
Za neverne Tome :D

Mael, sa mog avatara
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mrzim pirsinge.
No to je moje lično mišljenje, ali baš će biti lepo kad staviš pirsing u pupak, pa ti neki momak izbalavi to, ubaci bakterije iz usta pravo kanal tog pirsinga :) pa to lepo zagnoji. :mljac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
abcd, verujem da sta god uradis, tvoj stomak i dalje ima najlepsi ukras :)
Originally posted by angelNS
Ja volim pirsinge. Imao sam u obrvi ali mi se slucajno, tokom spavanja, zakacila za jastuk i ispala tj. iscupala se i jos uvek imam oziljak. :(
ajoj, mora da je bolelo? i mom cimeru se desila ista stvar...
Korisnikov avatar
By decko
Ja znam primer gde je nekom slucajno iscupan iz pupka :uplasen:
Strah me zato te ljude i da zagrlim kako treba, stalno se setim te price, a mogu misliti kako bi bilo da treba nesto vise....

:gotika:
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by ns.happy
ajoj, mora da je bolelo? i mom cimeru se desila ista stvar...
Pa nije bas da je prijatno. :) Ali, nisam ja odustao od toga da ponovo stavim. :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
:hug:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nemojte, ljudi, kvariti lepotu tako diskretnog dela ljutskog tela... His Majesty Belly Button je najlepshi prirodni ukras ljudskoga tela i ne trebaju mu artificijelne aplikacije da bi lepo izgledao... Ukras na ukras - to je kitch nad kitchevima...
Pirsinge kachite na druga mesta... :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Fuck, Kiborzhe..

(sad ti procitah post)

;)

...

Baz umes plasticno da docaras stvari koje nisu toliko verovatne (verujem..?) ali ipak mogu da se dogode, i ostavljas nepogresivo jak utisak, ne kazem.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Kiborg
Mrzim pirsinge.
No to je moje lično mišljenje, ali baš će biti lepo kad staviš pirsing u pupak, pa ti neki momak izbalavi to, ubaci bakterije iz usta pravo kanal tog pirsinga :) pa to lepo zagnoji. :mljac:
Pa ono, valjda ce zarasti ... ne ?
:katemoss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Kiborg
Mrzim pirsinge.
Pa ono, valjda ce zarasti ... ne ?
:katemoss:
Hoće.
No, koliko će mu trebati?
I kako uopšte zarastaju pirsinzi?
:google:
Korisnikov avatar
By svejedno
Znam da na jeziku zaraste vlo brzo, u roku od nedelju dana - no, to je jezik..

I na usima se posle par godina zatvori rupa, sto ne bi bilo gde drugde?

..

LM, niko koga ja poznajem nije imao probleme o kojima Kiborg prica (kojima plasi? ;) )
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma kakvi oziljci!

Imao u nosu godinu dana ni traga od rupe!

I na hrskavicama uveta takodjer!

Inace mi je pirs na muskom pupku suvisan bez obzira kakav stomak da momak ima...

P.S. Povrh svega ovo je Srbija, a pirsing na pupku itekako signalizira sta si i ko si u krevetu...

Zbog toga sam ja svoj tattoo na guzici smanjio i metnuo na mesto gde se ne moze videti dok nosim kupaci ili bilo sta (skoro...) iako mi je zelja bila da mi bude na sred donjih ledja.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ja otkidam na decake koje imaju pierce na pupku... :evil:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by svejedno
Znam da na jeziku zaraste vlo brzo, u roku od nedelju dana - no, to je jezik..

I na usima se posle par godina zatvori rupa, sto ne bi bilo gde drugde?

..

LM, niko koga ja poznajem nije imao probleme o kojima Kiborg prica (kojima plasi? ;) )
Ne ne, nisam mislio na to kad se izvadi pirsing.
Kod svakog pirsinga postoji period zarastanja.
Bušenjem se napravi kanal kroz tkivo, taj kanal se prostire između dve rupe u koži kroz potkožno tkivo.
Praktično se pravi direktna komunikacija između spoljnje sredine i potkožnog tkiva, odnosno, pirsing je rana.
Kao i svaka rana i on treba da zaraste, dok je nakit unutra to se dešava migracijom epitela duž zidova kanala i to je epitelizacija pirsinga.
Taj proces se okončava za par meseci do godinu dana kada je pupak u pitanju.
Dok se to ne desi, postoji stalna inflamacija potkožnog tkiva koje je u stalnom kontaktu sa bakterijama sa kože, metalom i prljavštinom iz spoljne sredine. Zato je potrebna drastična nega da bi se izbegle infekcije koje usporavaju tu epitelizaciju.

Dakle, mislio sam na balavljenja dok je svež pirsing :) Kad se završi epitelizacija, onda je i pirsing praktično postao normalni deo kože.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!