Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
a zasto mislis da ga ja ne volim vise od pazzaza ?:pms:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam, ja sam pazzaz-u zahvalan jer mi je prosirio vidike i pokazao mi Lanvin kolekciju, pa je ono nacin da mu se oduzim :) .

abcd, pa jel ga volis? Sta ti se dopada? Postavices slicke? :galerija:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Od ono malo sto sam uspeo da pogledam top 5 bi bio:
1. D&G
2. Gucci (mada moze i on komotno na 1. mesto, bas mi se svidja taj rock, glam gay zonfa)
3. Dsquared
4. YSL (super su se poigrali sa m2f)
5. CK/Armani
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Sunce
Samo za pazzaz-a:
hvala

inace ajde ipka da iznesem sta mislim da treba obratiti paznju za zimu 2008

def ispred svih Prada stvarno sjajna kolekcija iako moze se videti ogroman uticaj YSL na ovu koleciju a posebno iz perioda dok je radio Hedi Slimane za YSL ipak gospodja Miucia je znala kako to da iskoristi i da napravi jednu od najpozeljnijih kolecija za sledecu sezonu
pored doticne ono sto je bar meni (a znajuci i vecini modnog sveta) privuko paznju je YSL, Lanvin, Neil Barrett,Raf Simons , Jill Sander , Dries van Noten, Ann Demeulemeester, Maison Martin Margiela (posebn napomena jednom forumasu prezime se cita Mardzela a moze i Marzela a nikako Marsiela, Maresiel ili sta vec :) )

moram priznati ova sezona i nije bila bas nesto woow ali ok ipak su i dalje neki od kojih se i ocekivalo naravili sasvim ok kolekcije kao
Alexander Mcqueen, Burberry Prorsum, Comme des Garcons, John Galliano, Bruno Pieters, Ute Ploier

jedino sto se vidi i ove sezone kao i predhodne jednostavno itekako fali Hedi i nadam se njegovom povratku, mozda vec sledece sezone
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz
Originally posted by Lakiboy_ns
@abcd-pa volim stvari koji su originalne ali ne na taj nacin koji forsira John Galliano na primer koji od svojih modela pravi cirkus i to bukvalno.
Garderoba se pravi da bi bila nosena ne da bi se pokazivala samo u privatnosti svopg doma ili na nekim privatnim s/m partijima :D
za stvarno mislis da se npr Gallianova odaca nije komercijalna, moracu i te kako da te razuverim jer je skroz suprotno npr on i te kako dobro prodaje to sto vidis par modela kao nprimer taj pajac koji je bio na reviji je cisto jedna od retkih silueta koja su cisto tu radi cele atmosfere kolekcije kao i samog koncepta kolekcija mada kada je bolje i pogleda pa cak i ona kad bi se samo promenio materijal i skinili delovi stajlinga i te kako je komercijalno pa cak i vise nego ove tri marke o kojima ste pisali. Pre svega dizajner mora da postavlja nove postulate u vidu stila, proporcija, izgleda, sto se za ove tri marke nemoze reci vec su uvek izgledale kao malo skuplji buvljak a nikako kao modne marke.
Znam da Galliano odlicno prodaje svoje kolekcije i da su pojedini extra ekstavagantni modeli tu samo da naprave atmosferu na reviji poput tih pajaca ali ja jednostavno modu procenjujem na subjektivan nacin po tome sta bih licno nosio a sta ne bih.Nisam deo modne branse ali volim da pratim sta se desava i sta se nudi ( i tu i tamo da kupim sebi nesto od svega toga).Tako da ono sto veci modni poznavaoci od mene ocenjuju kao nesto sto je inovativno mene ne interesuje ako to nije onaj look koji ja volim.A iz D&G kolekcije bih kupio sebi skoro sve...pa nek o tome misli ko sta hoce...evo od mene jos nekoliko (po meni preteranih) modela iz nove Dolce & Gabbana kolekcije :love:

I AM LOVING THIS SHIT AND I AM LOVIN IT BIG TIME :rock: :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By pazzaz
naravno da ne treba juriti za modom i treba pronaci sebe u svim tim modnim trendovima ali ovo sto je prikazao je jako lose jer izgleda kao prvo jako jeftino (onda i ne vidim zasto kupovati marku-dizajn kad moze se to isto naci i na buvljaku ili vec kojem slicnom mestu) a i sama estetika je pod ogromnim znakom pitanja. Iskreno mislim cisto da se te marke (mislim na muske kolekcije) kao DG, D2 , Bikkembergs ili Kris van asche opstaju cisto radi podrske povrsne gay komune a ne radi i samog dobrog i kvalitetnog dizajna
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ok sad vec pocinjes da vredjas nas koji volimo te brendove :dropdead:

Svejedno svako ima pravo da voli ono sta mu se svidja.
Da relaksiramo malo temu evo jedan video klip uradjen backstage @ Dsquared2 .You gotta love those model boys :D

''
Korisnikov avatar
By pazzaz
ne nije mi namera da vredjam i nadam se da nikog nisam uvredio ali odredjen cinjenice stoje
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Aham :zen: ..... :)

Stoji i cinjenica da bi meni ovaj Dolce & Gabbana outfit super stajao Slika
A tek ovaj :D
Slika
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Momci, momci
mislim da je rasprava bespotrebna. Stvarno ne vidim vezu izmedju "ulicnih" modela DG i Pradinih odela.
Dva sveta. Imaju odlican dizajn i jedna i druga kuca a o ukusima mozete do sutra.

Gucci
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by blabla-baby
Momci, momci
mislim da je rasprava bespotrebna. Stvarno ne vidim vezu izmedju "ulicnih" modela DG i Pradinih odela.
Dva sveta. Imaju odlican dizajn i jedna i druga kuca a o ukusima mozete do sutra.
Def nemaju veze i nedao bog da postoji veza jer jedan je olicenje loseg dizajna a drugi dobrog :)
By High Maintenance
Od ovoga sto sam do sada video,malo toga mi se svidja...tj. sebe mogu da zamislim samo u nekim stvarima dok mi ostatak nije blizak...

Sto se tice D2 i DG, kod njih se nista bitno ne menja,s tim sto mi se ni letnja a ni najnovija zimska kolekcija D2 ni malo ne svidja....osim dobrog jeansa,ostalo je jako dosadno...

Ovo je prvi put da mi se vise svidi D&G nego Dolce & Gabbana, mada su obe kolekcije slabe.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
E pa i USA dizajneri su upravo izbacili svoje nove muske kolekcije.
ja pronadjoh par modela iz Perry Ellis kolekcije koji mi se svidjaju.
Slika
Slika

Slika
Slika

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Lakiboy_ns
Pored vec mojih omiljenih Dsquared2 od novih kolekcija mi se najvise svidjaju neke stvari od D&G.
Evo mojih favorites

Slika
Ovo mi se bash svidja
By dragan34yu
navigare i tommy hilfigher
su gay trandy garderoba:ples:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dragane majstore ne pricamo ovde o >gay trendy garderobi<.
Nego o muskim kolekcijama za sledecu sezonu in general :zvezda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da vratim ovu temu na top sa pitanjem.
Jel ovih dana treba da se pojave nove muske kolekcije za sledecu sezonu S/S 2009?

Prvo krece Milano opet right?
Korisnikov avatar
By ogi_ns
24.06.08. u 11h Dsquared2 ... to je sve sto treba da znas :roll: :D

tema: sportski stil 70tih, koliko mi moji insajderi javljaju, sa dozom RUN DMC stajlinga uz to...

sport!! - aj lajk, al videcemo sta ce da urade... generalno su im "zime`" vise po mom ukusu od "leta`" ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!