- 07 Dec 2007, 19:55
kaput lepo sasijes, isti takav kao u zari ili u kojoj god nebuloznoj prodavnici si vec video taj od zilion hiljada.. udjes, pogledas, ako imas iole kreativnosti u sebi zapamtis model, kupis materijal i opet ce biti "kao za tebe krojen", literally, a ustedeces bar duplo.
za torbu.. hmm.. ako hoces dobru torbu tu neces jeftinije proci od te u springfildu, sve torbe koje imam i koje su dobre i odgovaraju tvom opisu su bar toliko kostale. evo nova sveza od pre par dana Beneton.. idi tamo, na snizenju su sada 2.500 samo sto ne znam da li ima crna, ja imam olive green, imas i neku tamnosivkastu.. i najbolja mi je od svih do sada
onda.. cipele.. za 5000-6000???
pa gde to ima o'ma 3 para da kupim! ako hoces normalne cipele, sad ne znam kakav ukus imas ali po opisu torbe kakvu zelis i kako si je opisao, ne bi trebalo da te zadovoljava nesto prosecno na nogama (ili su to samo meni cipele i patike najbitniji deo odece?!
) iz iskustva znam da sa cipelama uvek najgore prodjem, minimum 150jurica.. ali nosis i uzivas i lepo ti je u njima ma kako ti sjeban dan bio (ili sam to opet ja?!)
racun ti za te 3 stvari ispadne negde.. hmm, pa malo manje nego sto si proracunao.. ali eto, bar sasijes kaput i ustedis tu.. a i mozda nisi opterecen obucom pa ustedis i tu u odnosu na mene
..a i mozda ti se dopadne neka jeftinija torba
mozda mozda.. a mozda ti ispadne i 30000 racun
salim se.. eto nekih preporuka.

za torbu.. hmm.. ako hoces dobru torbu tu neces jeftinije proci od te u springfildu, sve torbe koje imam i koje su dobre i odgovaraju tvom opisu su bar toliko kostale. evo nova sveza od pre par dana Beneton.. idi tamo, na snizenju su sada 2.500 samo sto ne znam da li ima crna, ja imam olive green, imas i neku tamnosivkastu.. i najbolja mi je od svih do sada

onda.. cipele.. za 5000-6000???

racun ti za te 3 stvari ispadne negde.. hmm, pa malo manje nego sto si proracunao.. ali eto, bar sasijes kaput i ustedis tu.. a i mozda nisi opterecen obucom pa ustedis i tu u odnosu na mene

salim se.. eto nekih preporuka.