Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By TheDutchess
Treba mi savet u vezi sa pakovanjem za kosu,dosta mi je isusena od farbanja,peglanja i slicno....
Sad bi ovih dana otisla mozda da uzmem neko pakovanje za kosu pa me interesuje da li neko ima iskustva s tim,da mi da preporuku koje pakovanje da uzmem....neki ljudi su mi rekli da postoje i prirodna pakovanja koja mogu da se naprave ovako kod kuce od nekih sastojaka kao sto su hrana i jos neke gluposti.
Sta da radim?
Advices?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
E, bas to je mene smorilo, pa sam od blajhane plavuse postala brineta, sa prirodnom bojom kose. :durenje:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by KissQueen
E, bas to je mene smorilo, pa sam od blajhane plavuse postala brineta, sa prirodnom bojom kose. :durenje:
pa ja sad planiram da se farbam u tamnije braon...nesto slicno prirodnoj ali bojim se da cu sprziti kosu jer sam skoro izvlacila plavu pa se pitam da li ce pakovanje uraditi posao
By RACABG
majonez je super
mozes umuckati zumanca maslinovo ulje AD kapi

preporucujem ti da pre pakovanja prvo operesh kosu shamponom u koji ces dodati malo amonijaka (ima ga u apotekama) par kapi samo , onda isperi shampon i nemoj stavljati regenerator .
posle pakovanja operi kosu shamponom u koji ces dodati malo limunske kiseline posle toga regenerator i vodeces rezultat vec posle jednog pakovanja
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako zelis bas prirodno, idi u najblizi Lush i uzmi pakovanje za kosu Marylin.. :merlinka:

Odlicno je, odlicno :up:

A inace imas ove hemije koliko hoces, sve je manje-vise isto....
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Gledao sam na tv-u nekog frizera koji rece: Boozee, zasto zene vole da stavljaju doruchak na kosu? :lol:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
hvala na savetima....
Stavicu najverovatnije prvo ovo prirodno od majoneza po tvom savetu Raco pa ako se budem farbala posle u tamniju kako sam planirala poslusacu Zoe....
thanx
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmmm, i ja sam čuo za majonez varijantu.
Korisnikov avatar
By horus.
Nemoj da izlazis sa majonezom na glavi iz stana. ;)
Korisnikov avatar
By Deksi
ovo sto je RACA rekao najbolje... :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih ti preporucila..... pakovanje definitivno, verovatno znas kako se koristi.... najbolje, italijansko, ne znam tacno kao se zove....kad se setim, javicu... ali ja sam prestala da koristim pakovanje, u pocela da koristim balzam, i veoma sam zadovoljna.... pogotovo taj sto koristim mi je preobratio kosu..
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Fructis Garnier obozawam,em ne farbam a koristim,em je bocica extra :) lepo mirise i kosa mi je uwek mekana od njega
Korisnikov avatar
By HPLC
AAAAAAAAAAA!!!

The Dutchess, onda lepo namazi pakovanje Garnier na tost, a majonez istresi na glavu :) O Boze!!! MOlim te nemoj to da radis...ukoliko ti je stvarno kosa toliko ostecena tim "domacim" tretmanima mozes jos vise da joj naudis!!

Nasa kosa nije kompatibilna sa mnogim materijama koje preporucuju ljudi da se na nju nanose. Dzabe tebi proteini zumanceta iz majoneza kad kosa nema nacin da ih asimilira i da joj to pomogne. Samo ces zamastiti teme!

Ja ti savetujem Redken Extreme pakovanje, ili jos bolje nesto od Kerastase da pogledas. E, sad, Kerastase je skup, ali kupi ga SAMO u frizerskom saloncicu "Cvrle" u Beogradskoj ulici-to je tamo na Slaviji...Svi preparati su jeftiniji nego po salonima u centru.

Kupi to pakovanje i neces zazaliti. Ja koristim Kerastase vec godinama, svi me pitaju da li se farbam, jer je kosa na suncu vrlo blistava, a pod prstima je vrlo meka...

Znaci dogovoreno :shake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!