Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Ne dopada mi se :neto: mada sam pogledala samo jesenju kolekciju....Dovoljno ninteresantno da ne idem dalje....
Stavili su akcenat na patike, a ovo gore-kaputici ispod kojih su neke kosuljice i kravatice i neke 2 vrste pantalona, koje mi se takodje ne dopadaju.......bzvz.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se baš dopadaju Lanvin kaputi, košulje, pantalone i patike. Ne baš u svakom slučaju, ali generalno mi se dopadaju.
Korisnikov avatar
By Zoe
Vidjala sam ja i lepse kapute i lepse pantalone, ali nemoj link da mi trazis, to nemam :D
Korisnikov avatar
By Sunce
:) Pa šta će mi link, davaj te lepše pantalone i kapute, smesta! :sunce:
Korisnikov avatar
By Zoe
:giggle:

Cu ti DAM, samo da osacujem.......:zavera:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Svidja mi se to sto je na fotkama-medjutim kupovina odevnih predmeta takvih naj prestiznijih brendova je jos uvek na zalost van moje platezne moci :cupakosu:

EKSKLUZIVNO-tek izasle fotografije Delta City i Delta Tower-a koji se pocinje graditi sledece godine pored Spensa-videti u temi o New Nork shoping centru u ovom folderu :hvala:
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol: :lol: :lol:

Dobijem ja danas u ruke prvi 24Sata Novi Sad ( :love: ) sa sve Deltom u prvom planu i prvo se setim gay serbia-e... zašto li pitam se pitam :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
A rok gradnje im je fanstastičan. 2012.
Hoće li Delte 2012 uopšte biti... pitam se pitam... :jerry:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Od kad je na celo kuca dosao Alber Elbaz, Lanvin je naprosto ponovo dosao u sam srz interosovanja sto se tice zenske linije iako sam ja Alberov fan jos iz perioda kad je bio u YSL, a od 2005 od kad na celo muske linije je postavljen Lucas Ossendrijver mada i dalje pod delimicnim vodjenjem Albera Elbaza kompanije postaje jedan od lidera modne scene i uticaja na svetske trendove (po po najvise moze da se vidi u npr Zari i slicnim koje ih redovno kopiraju).
Ova kolekcija kao i sledecu seoznu (prolece leto 2008 , jeste da malo potseca pomalo na Dries van Noten-a ali opet se vidi jasan stil koji ima kuca Lanvin) su prelepe da sam u mogucnosti rado bih posedovao veci deo. Iance u mom malom modnom selu cim su se pojavile ljubicaste patike rasprodate su u jako kratkom periodu i sada su samo ostale sive :( . Ok vise srece sledeci put.
Korisnikov avatar
By pazzaz
sjajna reklama za jesen zimu 2007
Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
:lol: :lol: :lol:

Dobijem ja danas u ruke prvi 24Sata Novi Sad ( :love: ) sa sve Deltom u prvom planu i prvo se setim gay serbia-e... zašto li pitam se pitam :lol:
Da poceo i 24 sata NS verzija besplatnih dnevnih novina danas da izlazi....a jesi se setio mene kada si video na naslovnoj pricu o Delta City?
:blush:
Shta cu kad volem shoping-juce sam isao do BG sdamo da bi posetio DeltaCity 67 :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Cele NS peder ekipe :giggle:
A baš su mi kod Spensa udelili 24 h
Korisnikov avatar
By Adenim
Neki komadi mi se zaista dopadaju.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Neki komadi mu se zaista dopadaju.
Korisnikov avatar
By djo
svidja mi se samo slika br 21.... ne volim da nosim crno....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jaoj zar i NS dobija novo gay mesto?!

Nas Delta City ovde vrvi od pederusa...
Korisnikov avatar
By HPLC
Volim Lanvin, i couture a i njihove parfeme....ah Arpege
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!