Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
uh dobro je, ziva je

ne mogu da verujem da je neko nasao i postavio njenu izvedbu pesme "sanjam"!!!
tu sam pesmu trazio jako dugo dok nisam odustao.

zeni ocito nije do pevanja tj. nastupa snimanja itd.
znam da je bila najbolja margitina prijateljica sve do njene smrti, i to je otprilike poslednja informacija o madame piano.

i da, pre neku godinu napisala je komentar ispod videa za pesmu "da li znaes" koji sam imao na svom yt kanalu - sve dok mi ga nisu slikunli zbog autorskih prava :(
Korisnikov avatar
By antibiotic
da 'ubola je' savrsenu notu :) pesmu u njenoj interpretaciji nisam cuo jako jako dugo bas sam dobio nostalgia flashback :D

postoji studijska verzija takodje, 100% sam siguran, jer se secam da ju je izvodila na "playback" u nekoj emisiji na rts-u tipa "da pitamo zajedno"
Korisnikov avatar
By Srklet
čim sam odgledao onaj nastup s beogradskog proleca, znao sam da mi ide na živce. onda sam pogledao što piše na wikipediji i skužio i zašto mi ide na živce ^^

Madame Piano is also an astrologist.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Necu da hejttujem ali... evo sve tri esme opet pokusao da slusam madam piano se zove zbog cega? Ja u pesmama ne cujem klavir ili sam gluv,u svakom slucaju ta vrsta muzike mi nikada nije legla,sto je po meni madam pijano nicim izazvana individua.
To sto se bavi astrologijom nije razlog da nekoga mrzis...svasta
Dodatak zena ima lep glas i lepo peva ali meni ne lezi...mada nisam znao da je ona bila prijateljica margite,a znao sam da je Margita pred smrt bila sama
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro, neko ode neko nov dodje da ga zameni... cirkle of estrada ;) eto sad su tu npr nikolija i elytny odredi

;)

;)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Secam se samo da sam voleo pesmu "Eternal Love" kad sam bio u vrticu :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
znam samo jednu pesmu od nje...bas sam je skoro posvetio ortakinji koja mi se dugo nije javljala...

"sto li mi te nemaaaa...joooj moja ruzo...." :lol:

edit: ^ ovu gore
Korisnikov avatar
By Sunce
U Srbiji je bila jedna od najboljih pevacica.

Nas narod izgleda voli pevacice i pevace koji ne pevaju visoko. Pevaci koji pevaju potpuno obicno, koji se mogu dostici, tj. imitirati i pratiti, imaju bolju prodju.

Ni meni se ne dopadaju izleti sa astrologijom, onim italijanskim pevacem i pokusaji da bude komercijalna. Ali cinjenica da ima glas, da zna da komponuje i pise tekstove je za respekt.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
TAKO SE NE PRAVE DOBRE FORE.
Upropastio si priliku. Katengl te džadžuje.
Korisnikov avatar
By gossip
she was pretty and she brought something different to the table back then
ali sada njen povratak ne bi napravio neku razliku na danasnjoj sceni
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668731#p2668731]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668644#p2668644]antibiotic napisao:[/url]uh dobro je, ziva je

ne mogu da verujem da je neko nasao i postavio njenu izvedbu pesme "sanjam"!!!
tu sam pesmu trazio jako dugo dok nisam odustao.
To nije njena pesma, već Jovane Nikolić, iz filma 'Diši duboko'.
Samo je ta verzija J. Nikolic iz filma "Disi duboko" (2004) postojala online , sve do sada, zato kazem da sam je dugo trazio u izvodjenju M.P sa Beograskog proleca (1993). Sada trazim studijsku verziju. Kao.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668787#p2668787]gossip napisao:[/url]she was pretty and she brought something different to the table back then
ali sada njen povratak ne bi napravio neku razliku na danasnjoj sceni
Ne znam zasto bi neki 'opsti znacaj' za muzicku scenu jedne zemlje bio merilo vrednosti nekog muzicara, ovo je samo jedan od fan klubova onih koje samo pederi mogu da reinkarniraju nakon xy godina neaktivnog ucesca na javnoj sceni, nothning more (less).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!