Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
nedavno su mi skrenuli pažnju da na ovim prostorima postoji neki bend koji se zove miligram i oni su kao jako popularni. pustiše mi jednu pjesmu, koja ima skoro dva milijuna klikova na youtubeu!

a valjda je i ovo neki hit:

(inače, fora je pogledati spotove dotičnih tako da se isključi zvuk. vizualno je u priličnom raskoraku s muzičkim ^^ )

e sad, mene u osnovi zanima jel vi znate za taj bend, jesu li oni fakat popularni i jesu li ljudi koji to slušaju retardirani?
Korisnikov avatar
By Hys.
Nije to bend valjda nego jedan lik kog zovu miligram.

Mene 2 njegove pesme skroz razgale, if I am retard, so be it :lol:

Al ono, mene razgali i Lepa Brena posle Bauhaus a pre Janis Joplin, nisam sigurna da se ja racunam u (iole "normalne" ) ljude.:D
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni se ne svidja...
ustvari UZASNI su, ne znam ni sto sam otvorila temu...
iritiraju me...
cisto njesra...
sve neke obrade sviraju na najodvratniji nacin...
jebo ih onaj ko ih sastavio... :osama:
Korisnikov avatar
By Hys.
A sta je onda haris....dzej .... usnija....:D ?

Jbt kako meni ide na jaje glas onog iz maruna. njnjnjnjnjj. tako ga cujem. A dojmi mi se jedna ili 2 pesme koje su korektni pop.

E, da, od miligrama me razgali ova pesma, nekako se uvek poklopi da je pustim kad sledeci honorar ne da nije na vidiku...nego negde....tamo daleko. :D

:drama:

Iz potpuno neobjašnjivog razloga mi se sada sluša psaj trans.

Kazem....nisam ti ja baš sagovornik za ovo...too eclectic madafaka je hisandrina..
Korisnikov avatar
By badu
IHLELE ŠOSE NEUBIH LELE ŠOSE NEUBIH
ISPOOODONEEKRUUŠKEEEE

mnjeh.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nosilac tog projekta je Aleksandar Milić Mili, najproduktivniji i najskuplji domaći autor komercijalne muzike, najčuveniji po tome što je kompozitor kompletne muzike na svim albumima Cece Ražnatović unazad 17 godina.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Meni je super pesma sa Ivanom Peters...
Ne komplikuj, ili tako nesto se zove :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pardon, sad sam skontao da misliš na Ivanu Pavlović iz grupe Negativ. Prenebregn'o sam da se već stanovito vreme služi prezimenom Peters.
Golda Peters je umetničko ime kojim se Zlata Petrović služi kad tezgari preko bare.
Izvinjavam se još jedared.
:sesir:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Never heard of it, ali malo me podsjetilo (podsjetilo u tome što ima gomilu views a ja za to niti čuo, jebena popularna glazba) na Ekremića koji ima 11 i pol milijun views:

Uglavnom da, ljudi koji to slušaju su retardirani a onaj mali postotak poput mene uprati to jer voli gledati freakshowove.
Korisnikov avatar
By ManToy
"Urbana" seljana. Miligram i ostali nesto-nesto bend.
Korisnikov avatar
By Blady
cula da postoji to miligram
al ne da mi se nista preslusati...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556041#p2556041]Mindphaser napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548047#p2548047]Hys. napisao:[/url]Nije to bend valjda nego jedan lik kog zovu miligram.

Mene 2 njegove pesme skroz razgale, if I am retard, so be it :lol:

Al ono, mene razgali i Lepa Brena posle Bauhaus a pre Janis Joplin, nisam sigurna da se ja racunam u (iole "normalne" ) ljude.:D
Jaaaoooooo, đe me nađe sa Bauhaus ...... :vijaca:

Dobar izbor :)))) Ta pesma me uvek podseti na švecu, kad to čuje oma se diže di god da je.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
*deni* napisao:Miligram je i ime za muzičku produkciju - studio, orkestar, izdavačka kuća, sve u vlasništvu tog Milija.
tako je, sam bend se ne zove miligram, već milagrosi. pitajte moju kevu
Korisnikov avatar
By Zvonki
Miligram je meni isto sto i oni bedni osvajaci,realno baca mi se pegla od takvih bendova,srpski nikelbek a tekstovi su im usiljeni
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!