Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Opet sam malo svrljao po temama MUZIKA, zatim KULTURA I UMETNOST ali nisam uspeo da pronadjem ovako nesto, sto me je bas zacudilo. :jbg: :qqlele:

Obozavam da slusam filmsku muziku, ona me bas opusta, mislim da ima neku posebnu car ta magicna kombinacija dve umetnosti iz koje proizilazi jedno kompaktno umetnicko delo. Ako i vas zanima filmska muzika i volite da je slusate dodjite da pisemo o tome, ostavite ovde svoje najomiljenije numere... :shmi: :saksofon: :jumphug:

Evo necega na sta sam nedavno naletio cackajuci po YouTube-u:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yOaoUx0M ... 50D0C7EED0[/youtube]

:wow: :awesome:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Pa da, bas sam glup, ja trazio samo pod filmska muzika! :lood: :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
ne mogu da nabrajam, ima ih mnogo, ali "C A B A R E T" je najbolji
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Originally posted by Dzelajza Rouz

Evo, izbunarila sam ja jednu temu:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 498&page=1

Postoji bar još jedna, u to sam sasvim sigurna, samo je treba iščeprkati, pa povezati sve. :)

edit: Hop! Evo i te druge:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 507&page=1
U stvari, pod filmskom muzikom podrazumevamo ne samo soundtrack-ove iz filmova, vec i razlicita izvodjenja tih kompozicija kao sto mozemo i da vidimo iz ovde okacenih linkova, tako da je ova tema u sustini ok. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Burak
Mon Cousin Belge - Goin down (iz The Velvet mafia)
Ne mogu da nađem bolji kvalitet od ovoga na youtube, kad bi neko imao.. :hvala:

''
Korisnikov avatar
By HalfJack
''''''''''''
''''''''''''
''''''''''''

itd. :zvizdi:

Ako već Tarantino nije napravio neki film kako spada, barem mi je servirao dobar soundtrack uz film. Pulp Fiction mi je jedan od najboljih i najdražih filmova i ima najjači soundtrack. Volim tu kombinaciju dobrog filma i dobre mjuze. Plus Tarantino vadi gomilu izvođača iz naftalina. :zvizdi:
By sncbgd
Cabaret kompletan, kao i sve muzicko-plesne tacke iz Hair
By Ulix
U principu mi je filmska muzika dosadna van filmova.
Retki su izuzeci: svi filmovi Kišlovskog imaju savršenu muziku, osobito Plavo; soundtrack mi je godinama na iPOD-u.

Ovde muziku čini scenu. I to kakvu scenu. :love: :drama:
''
By Ulix
''

I onda ovo:

''

Potpuno savršenstvo. :drama:
Korisnikov avatar
By Misfit
Zaboravih na Ryuichija Sakamotoa, posebno ono što je radio za Love is the Devil i Tokyo Decadence.

Kad smo već kod Azijata, jedan od najdražih mi je OST za Wong Kar-waijev Fallen Angels. Uz pesmu Laurie Anderson, ovo mi je ujedno i među najomiljenijim scenama iz filma:

''
By Ulix
''

Film me nije baš bacio u nesvest, ali ova pesma jeste zato što sam potpuno nekritičan prema Springstinu. :love:
Korisnikov avatar
By Acidart
Oh, ovaj topic je...Vriist! Gdje da pocnem, gdje da se zaustavim a da nebude post prenatrpan, kako izabrati. Jel pričamo o skladateljima ili općenito filmskim music trenucima? :cut:

Barry Lyndon, scena je savrsena, muzika ne prati sliku, slika ne prati muziku, taj kontrapunkt savrsenosti :love: Zapravo cijeli OST Barrya je savrsenstvno!
''

Ennio Morricone? Opet odabir... :puzzle: Chi Mai, Sacco And Vanzetti
''
''

Thomas Newman, Yann Tiersen, Jan A.P. Kaczmarek, Zbigniew Preisner, Abel Korzeniowski ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!