Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
I dalje je golišav, može da prođe u vizuelnom smislu.

Što se tiče zvuka, ne nikako!
Kako može peder da peva ovakve uspavanke?!
Daj bre neki klubski hit, ne mora on više da meša, ali mnogi od nas i dalje žele!
By alexandermagic
Omg, samo što ne zaspah od dosade.

Ionako od njegovog muzičkog opusa znam samo za pjesme koje su imale spot. Znao je lijepo vrckati, a i volim kad muškarac ima debelu vratinu. :lol:
By Hans
Poslednje što mi se od ove neormaruše dopalo jeste 'I don't care' ako je to iz ovog veka uopšte. :)

*neormaruša - Popajev termin ormaruša-osoba koja se nije outovala doživeo je i svoju opozitnu kovanicu. Jezik je fleksibilna stvar.
By Sixto
Sta god je dobro je, jer je jeda od retkih zvezda sa A liste koja se outovala i koja otvoreno prica o tom i godinama skrivanja, sto nam ide u prilog jelte... samo nek se vrti na muzickim stanicama, nemere odmoc'!
By Orion
A što nije Joss Stone u spotu? :zeva:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
kad ce ljudi shvatiti da niko ne izgleda dobro sa povezom/izolir trakom preko usta?
Korisnikov avatar
By mitrandir
Neobično za Rikija.
A što se tiče njega i njegove vratine... :bale:
By str00ja
Dosadnjikavo ali simpa.

Nek se vrti, nije kao da je scena puna autovanih gejeva voljnih da pricaju u tome i kampanjisu za prava.
Korisnikov avatar
By blenta
riki mi se svidja vrlo
vazda i jeste
svidjao se vise dok je vrckao guzom i inZistirao da je strejt

a inace me jako nervira kad se neko autuje
pa onda na keca postane veci aktivista od pakija

ne osporavam mu pravo da laze da je strejt
niti mislim da je morao da se autuje

ali mi ide na spec zivac kad neko osporava svoju gejost dva'es godina
i onda se autuje i o'ma posle toga ko pusten s lanca
koristi gej umesto cao
By Guion Nerville
I dalje je privlacan, ima muzevni glas lepe boje, samo da konacno ubode neki hit, ne mora da bude gay related. :molise: Riki koji mesa i vrcka je bio i ostao neprevazidjen, ne znam niti jednog pevaca koji je lepsi i sladji u istoriji muzickih video spotova od Rikija u pesmi Un dos tres.
Ali svidja mi se i ovako kada pokazuje neku toplu ljudsku stranu, u borbi za jednakost. :sweet:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Dosadan bio, dosadan ostao...
Svaka mu cast jedino za taj coming out...
Korisnikov avatar
By blenta
nismo mi ni rekli da je zanimljiv
no da je prcljiv
Korisnikov avatar
By Frey
Мени је баш гицкаст!
Korisnikov avatar
By blenta
pa jeste
al to je povoljno , ne?
:chestram:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Banana

I dalje je privlacan, ima muzevni glas lepe boje, samo da konacno ubode neki hit, ne mora da bude gay related. :molise: Riki koji mesa i vrcka je bio i ostao neprevazidjen, ne znam niti jednog pevaca koji je lepsi i sladji u istoriji muzickih video spotova od Rikija u pesmi Un dos tres.
Ali svidja mi se i ovako kada pokazuje neku toplu ljudsku stranu, u borbi za jednakost. :sweet:

Slazem se, u potpunosti sa boldovanom recenicom! :yes:

Banano, haj-ho! :bye: :hug:

Nego, moram da reagujem na drugu konstataciju, da je u pesmi "Un Dos Tres" najlepsi, najsladji. Nije! :sudija:

:lol:

Meni tu nije nista posebno, ali mi je neodoljivo sehipilan bio i ostao u kadrovima na podijumu, u spotu pesme "Livin' La Vida Loca"... Tu je vise po mom tejstu. :lol:

:hvala:

:lizalica:
By Guion Nerville
Zdravo, singi :hug:

U Livin la vida je ultrahot, ali tog dana, kad se pojavio na televiziji u Un dos tres, dok je ispruzio prste i izbrojao njima do tri na pocetku, vec me je osvojio, the rest is history.

Bio je najlepsi momak koga sam do tada video u zivotu. Zato taj spot ima posebno mesto u mom secanju. :love:

Eh Rikice moj problem je tvoj sto si mi tako sladaaaaaak :sigh:

Preslatki latino, sa onom trsavom frizurom, carobnim osmehom, pozeleo sam da sam ja ta Marija, da se tako baca u fontanu, valja mi se po kolima i ludi samo zbog mene. :drama: A ja da glumim ledenicu, kao ona :icequeen: i na kraju da ipak popustim, i onda se bubimo :kissing:

dududuledule duduledule ledoledodai

dududuledule ke mu veulve loko :vrcka: :dancing:

''
By Orion

Bio je najlepsi momak koga sam do tada video u zivotu. Zato taj spot ima posebno mesto u mom secanju. :love:

Preslatki latino, sa onom trsavom frizurom, carobnim osmehom, pozeleo sam da sam ja ta Marija, da se tako baca u fontanu, valja mi se po kolima i ludi samo zbog mene. :drama: A ja da glumim ledenicu, kao ona :icequeen: i na kraju da ipak popustim, i onda se bubimo :kissing:
awww :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pesma je neslušljiva, spot negledljiv, ali mi se sviđa naslov. :smug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Zdravo, singi :hug:

U Livin la vida je ultrahot, ali tog dana, kad se pojavio na televiziji u Un dos tres, dok je ispruzio prste i izbrojao njima do tri na pocetku, vec me je osvojio, the rest is history.

dududuledule duduledule ledoledodai

dududuledule ke mu veulve loko :vrcka: :dancing:

:lol:

:sweet:

E, tako je onda sa mnom isto bilo, chini mi se da sam u trenutku kada se pojavila pesma "Un dos tres" bio jos uvek u u pupoljku, kada je sehualna orijentacija u pitanju. :smeh:

Secam se da je neka drugarica poludela, a mene je mrzelo i da pogledam taj spot, a kada sam video, bilo je - pih... :roll:

:giggle:

A, onda se pojavi "Livin' la vida loca"... :bale:

:wundy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedino me je palio u Livin' La Vida Loca, sa potpuno kratkom kosom... inače se nisam palio na njega nikada.

Sada mi je mnogo privlačniji, verovatno zato što je stariji, grublji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!