Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

16. novembra u prodaji ce se naci kompilacija hitova pod nazivom Greatest Hits... So Far!!! Na albumu ce se, u zavisnosti izdanja, naci i tri nove pesme. Prvi singl je Raise Your Glass i skrooooz je u P!nk fazonu. Singl je postavljena za digital download jos 7. oktobra a u cd izdanju se ocekuje pocetkom novembra. Spot je juce postavljen na njenom sajtu.

''
p.s. pocetkom sledece godine ili bar u prvoj polovini 2011 bi trebalo da izadje novi album :bouncy:
Korisnikov avatar
By V25
Meni se i pesma i spot jako dopadaju. Uvek sam voleo P!nk. Biće i četvrta nova pesma, takođe u zavisnosti od izdanja, prepev singla Adama Lamberta "Whataya want from me".
Korisnikov avatar
By constantine
jaooo biiig like za post.... obozavam jeeee

jel ima jos novih pesama??????

:opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo malopre bila na American Music Awards...

Ništa riskantno posle nekog strovaljivanja na sceni pre par meseci, nikakve sajle, Cirque du Soleil...

Valjda je trudna.
Korisnikov avatar
By Burak
volim i nju i njene pjesme! :carica:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Slušam je još od osnovne škole.
Prva pesma koju sam čuo od nje, bila je " Get The Party Started ". Svidela mi se na prvo slušanje i od tada ne prestajem da je slušam. Obožavam njenu harizmu, pesme, nastupe, spotove.

Odličan spot, odlična pesma.
Njen fazon skroz...
:)

:love:
Korisnikov avatar
By wizzy
Super je! Gledao sam nastup na AMA potpuno u njenom fazonu. Jedva cekam novi album, posto je ovo samo singl za kompilaciju naj hitova...:bouncy:
Korisnikov avatar
By Madonna
like :carica: also, whataya want from me mi je bolja u njenom izvodženju :sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!