Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Jasno valjda..

koje pesme ste gotivili kada su se pojavile, ali posle nekog perioda su vam se tako smucile da obavezno menjate program kad je cujete na tv-u, ili idete na next ako vam se zavrti na play listi?

milsim da bi lista pesama koje i ne ubacite na play listu bila ogromna, ali eto npr, mozete staviti i pesme koje su postale hitovi na svim mogucim top listama, a vama nikako nije jasno kako to bilo ko moze da gotivi...

i da krenem :kolo:

meni je prva asocija na sve ovo pesma od Celine Dion

''

i Whitney Houston

''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a to mi je hit, kad neko kaze "slusam stranu muziku" i kad ga pitas sta konkretno, ispadnu bas ove pesme :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo da bacim hejt: brajana adamsa treba zabraniti ustavom. [fini hejt]
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mrzim pesmu i film Titanik. -.-
Sve ove nove pesmice, koje se brzo svide...tipa Ke$ha.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars

Don't Speak.
Kako sam spazila temu, tako sam počela da je pevušim.

Mada, ne mogu da kažem da mi je nešto naročito dosadna. Štaviše, dugo je nisam čula, ali kapiram da je mnogima njena zarazna pevljivost iritantna, pa je ovo moje tiho i sitnosatno mrmljanje melodije zapravo bila pretpostavka da se pesma već našla u prva tri posta.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, ni meni, ali se ne naježim uopšte kad krene...
Korisnikov avatar
By Srklet
lou bega 'mambo no. 5'

hate that 'song'.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, sad sam se setila Scatmana. :lol:

Mislim, pokoj mu duši, ali toliko me je izluđivala ona njegova pesma, koju su klinci iz kraja prepevali, pa je išla 'vako: "Tri para čarapa, para čarapa! Tri para čarapa! Pa-parararam..." :drama:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ultraviolet

brajana adamsa treba zabraniti ustavom. [fini hejt]
predložiću plavi orkestar, crvenu jabuku, prljavo kazalište, neke pesme bijelog dugmeta, poput: tako ti je mala moja... i ne spavaj mala moja... oj rke koke rke koke, riblju čorbu, bajagu, i još neke agro rokere.

edit: NEKO TE IMA NOĆAS. *diglasesvakadlakanaglavi*

edit2: igra rokenrol cela jugoslavijaaa :kolo:

dobro, dosta za danas :giggle:
Korisnikov avatar
By erkondisn
prije par godina sam napravio cijelu tablicu :lol:

slusajte radio Antenu Zagreb i bas svaka je ta :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Burak
Keti Peri i sve njene gluposti, posebno Hot n Cold i I kissed a Girl
Korisnikov avatar
By Zonche!
world hold on

I kissed a girl

pass this on

Ima ih gomila...
By ~ Le Saint X ~
ima ih gomila...
zaista

ali npr
Sex Bomb

znaci,zaista mi postaje neugodno kada cujem tu pesmu
By Hans
Inna- Hot, Amazing i čitav taj rumunsko-moldavsko-poljski koncept krunisan Viva Poljska muzikom.

Lady Gaga- Telephone sa spotom od 9 minuta, onda Alejandro. Je l' čuo neko da ta žena ima i pesme tipa Dance in the dark, Speechless i I like it rough koje su triput bolje od istih??

Shakira- pesma za SP u Africi, onda i ova sad 'Loca' ako se tako zove

Potom David Guetta koji u svojim spotovima liči na neko kuče koje skakuće za ostalim zvezdama, a u pauzama dolazi u Beograd kao i Armand.

Ostale pesme koje su pomenuli forumaši. Odete na neku žurku i onda kreće remiks remiksa nekog od tih hitova. A domaće 'rok brega' hitove ne bih komentarisao. Skoro sam shvatio da od celog opusa Bijelog Dugmeta volim samo 'Za Esmu'. Ostalo mi je tako :down: .
Kod muzike kao što je turbo folk barem imate operisanost od monotonije jer je hiperprodukcija u pitanju, te stalno izlazi nešto novo i ne zna se ima li tome kraja.
By Kragi
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Jasno valjda..

koje pesme ste gotivili kada su se pojavile, ali posle nekog perioda su vam se tako smucile da obavezno menjate program kad je cujete na tv-u, ili idete na next ako vam se zavrti na play listi?

milsim da bi lista pesama koje i ne ubacite na play listu bila ogromna, ali eto npr, mozete staviti i pesme koje su postale hitovi na svim mogucim top listama, a vama nikako nije jasno kako to bilo ko moze da gotivi...

Insomnija i ti i ja :peva:
Korisnikov avatar
By Torry
neko te ima nocas
nekako s proleca
By dukkehjem
skoro sve od corbe, bijelog dugmeta, i sve sto se pustalo na ekskurzijama po osnovnoj i srednjoj... tipicne pesme hitici
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!