Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran
bogohuljenje-pored ŠIRLI,barbre,DASTI springfild,da ne spominjem žak brela i francuski original...:povez:
Korisnikov avatar
By Dzi
Uuuu, like :)

Ali moram priznati da mi se vise dopala verzija pesme by Cyndi Lauper :love:

''
By Ulix
To je zato što ti potpuno slepo voliš tu stariju gospođu i onda ne primećuješ koliko ona nema glasa i, što je još gore, ne zna da peva ni sa ta tri tona koja proizvodi. :sudija:

Ta pesma ima i odličnu domaću verziju. :pervert:

''
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma po strani sto je volim, ali bas je pjesma izazvala emocije kod mene :)

Necu domace verzije :D
By Ulix
Na engleskom su svoje verzije uradile i Dee Dee Bridgewater i Nina Simone i Shirley Bassey, ali meni ta pesma na engleskom ne zvuči jednako dobro kao na francuskom ili, recimo, italijanskom.
Korisnikov avatar
By Seaman
Tu se slazem, na francuskom sve zvuci mnogo bolje, mada volim i italijanski jezik.

Npr La vie en rose je neprevazidjena :) Moja himna
Korisnikov avatar
By sofia
Nina je pevala i na francuskom

''

volim i Jacques Brel-a, posebno kad Lambiel odkliza, nema niceg neznijeg

''

sto se Madonne tice, slozicu se sa deranom- bogohuljenje!
Korisnikov avatar
By bas bleu
jack l rules when it comes to jacques brel. recommendation - amsterdam & jackie :love:

''
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by deran

bogohuljenje-pored ŠIRLI,barbre,DASTI springfild,da ne spominjem žak brela i francuski original... :povez:
svi su bolji od Madone
Korisnikov avatar
By Waldorf
Što ja volim ovu pesmu.. u svim skoro verzijama. :love:
Moje najomiljenije (Michael Ball) nema na tjubu, pa kačim Patriciu Kaas.

''
Korisnikov avatar
By walt333
If you go away odnosno ne me quitte pas je moja omiljena pesma. Imam je u 63 razlicitih verzija (cak i na kineskom)i svirace se na mojoj sahrani. Medjutim Madonina verzija je zaista jedna od najslabijih koju sam ikad cuo (iako sam Madonin fan).

Smatram da njena verzija nije losa zbog njenih slabih glasovnih mogucnosti vec zato sto se Madonna neprosto vide ne trudi. Evo Marlene Dietrich (koja glas nije imala) je odlicno izvela pesmu jer je unela emociju i originalnu izvedbu. Ali dobro Marlene Dietrich je ipak mama a Madonna je samo njena ucenica:)

''

a evo i Dasti

''
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Dante

Hajde, hajde, uvucite zubiće, Madona je uvek bila poznata po hrabrosti.
Pa bila je hrabra kada je otpevala Don't Cry for Me Argentina, ali se potrudila i napravila prelepu verziju te pesme, jednu od najlepsih.

A za ovu pesmu imam utisak da je ustala iz kreveta, sisla u studio i otpevala je eto onako radi reda u fazonu ja sam Madonna boli me picka.
By Guion Nerville
Meni je jedno od najlepsih izvodjenje Mayse Matarazzo (iz filma La ley del deseo od Almodovara):

''
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ova pesma je generalno bezveze, donekle mi se dopala samo verzija od ove Dasti Springfild, ali je i ona morala da u*ere sa onim francuskim "n me kite pa" :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Kiborg

Ova pesma je generalno bezveze, donekle mi se dopala samo verzija od ove Dasti Springfild, ali je i ona morala da u*ere sa onim francuskim "n me kite pa" :lol:
sto je inace prvobitna - originalna verzija, samo za tvoju informaciju
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šta će joj sada to?!

Odavno je dokazala da nema baš velike vokalne sposobnosti.

Njena karijera je dovoljno stabilna, da joj nisu potrebni takvi glupi ispadi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Svima vama zelim da vam na svadbi umjesto svadbenog marsa bude bas ova verzija koju je uradila Madonna.

:lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Seaman

Svima vama zelim da vam na svadbi umjesto svadbenog marsa bude bas ova verzija koju je uradila Madonna.

:lol:
ja bih pristao da na tvom i mom vencanju bude muzika po tvom izboru
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!