Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
[size=-4]Uradih seach po forumu, ali nisam primetila čak ni da ih neko spominje. Ako sam promašila temu izvinjavajte. [/size]

Nivo mog oduševljenja i obožavanja Horkestra može se prilično precizno meriti jačinom vrištanja, visinom skakanja i brojem bruseva sa roze srculencima kojim sam ih izbombardovala iz prvog reda. :groupie: Plašim se da me je broj ovogodišnjih nastupa prilično razmazio, te od Mixera kriziram i psujem letnju pauzu. Nadam se da ću na jesen ponovo moći uživo da se blamiram i zviždim u prste, ali do tada ostaje tjub, mp3 i povremeno stalkovanje pojedinih članova po beogradskim gubilištima vremena. :D
Evo par snimaka sa koncerta u Domu Omladine.

[size=-4]Apsolutni crowd-pleaser....[/size]
''

[size=-4]...i cover Obojenog pograma[/size]
''

:love:
Korisnikov avatar
By Srklet
love them. :peva: bio sam, doduse, samo na jednom koncertu, ali i to je vise nego dovoljno. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Bejah na jednom nastupu, nabolji momenat je kad se cela sala drala Jedem ti malter :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa zasto se onda tebi ne svidja? :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ovako su mu smor i nezanimljivi, ali uzivo verovatno naprave odlicnu atmosferu :sixto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!