Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Sa ovom bendom interesantna je priča.

Oni u principu nisu naročito svesni momci ni po pitanju gej prava ni po pitanju mondijalističkih shvatanja.

2001. snimili su SRAMNU pesmu ,,Govedina'' u kojoj se žale na to što treba da tolerišu Hrvate i gej parade.

Kasnije snimaju pesmu o ,,Pravoslavlju'' kao veri nesalomivoj.
Na jednom koncertu pevali su s publikom ,,Ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji''.

Međutim onda ih je B92 malo uzeo pod svoje. Momci su se urbanizovali (ne znamo da li svojom voljom ili ih je neko podmitio) pa malo menjaju ćurak i počinju da prave pesme i protiv desničarskog mejnstrima.

No ja im posle ove pesme http://www.youtube.com/watch?v=pAmFtqGRUtc
ništa ne verujem nit ću ikad biti njihov fan.
Korisnikov avatar
By ManToy
Ekipa je krajnje dizelaska, dakle seljacine. Ne znaju da repuju a matrice su im pravljene za splavove da se dopadne dizelasima i sponzorusama. Sernjaju o nekoj pravdi a oni jedino sto rade da ispravde nepravdu je... pa sernjaju i brane parkice.
Korisnikov avatar
By Burak
Volim Sindikat. Nisam neki zestoki fan, ali su mi momci ok.
I da još jednom naglasim da mi je debilno kada neko formira izbor koga će voljeti i slušati na osnovu toga da li je ta javna ličnost gay frendli or not - glupo i nezrelo!
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by burak-BL

I da još jednom naglasim da mi je debilno kada neko formira izbor koga će voljeti i slušati na osnovu toga da li je ta javna ličnost gay frendli or not - glupo i nezrelo!
Naravno
NAJZRELIJE i NAJMORALNIJE je da slušaš najgore homofobe i fašiste, a i dalje bi ljubio čizme koje te gaze (SM rules!), stope kojima hodaju jer te upravo ti njihovi drčni stavovi asociraju na onu krajnju, nebrušenu muževnost, od koje ti curi penica na pišu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ManToy

Ekipa je krajnje dizelaska, dakle seljacine. Ne znaju da repuju a matrice su im pravljene za splavove da se dopadne dizelasima i sponzorusama. Sernjaju o nekoj pravdi a oni jedino sto rade da ispravde nepravdu je... pa sernjaju i brane parkice.
Dok ti nit sernjas o pravdi niti branis parkove.

..

Sto se ekipe tice, poznajes li nekoga od njih?

..

Sto se matrica tice - svaka 'narodnjacka' je prozivka. Ne da se dopadne dizelasima i sponzorusama. Da se prozivaju isti.

..

Ovo mi je najbolji text:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SoeiEX4s ... re=related[/youtube]

Ovo najbolja prozivka 'splavova, dizelasa & microphone gangstera':

''

Ovo najbolja prozivka vlade:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mt7RtgeD ... re=related[/youtube]

Ovo najboji hiphop:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wr3Kx4T_ ... re=related[/youtube]

Ovo jedna od zanimljivijih pesama:

''

pS. Sto se 'govedine' tice, iako se ne slazem sa svim stvarima iz pesme, mislim da je odlicna, i da je trebalo imati hrabrosti prozivati vlast, i tada.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Loni
Originally posted by burak-BL

Naravno
NAJZRELIJE i NAJMORALNIJE je da slušaš najgore homofobe i fašiste, a i dalje bi ljubio čizme koje te gaze (SM rules!), stope kojima hodaju jer te upravo ti njihovi drčni stavovi asociraju na onu krajnju, nebrušenu muževnost, od koje ti curi penica na pišu.
Smanji doživljaj i ne lupetaj. :psiholog:
Korisnikov avatar
By deran
...si čuo mađarski rep...?

gori je od srpskog...:zvezdice:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ns.happy

ne volim nikog ko je belac a repuje. :uvce:
Jel to znachi i da ne volish nikog ko je belac a peva/svira dzez, rok? Chemu takve predrasude? Ima belih repera koje i sami crnci poshtuju, a generalno je trenutno gro najaktuelnije muzike najpopularnijih belih umetnika sa nekim korenom iz crnachke muzike.

@ Loni
Ovo shto si ti napisao Buraku, meni apsolutno nema razlike od dojucherashnje zabrane javnog izvodjenja i pushtanja muzike srpskih izvodjacha u medijima u Hrvatskoj.
Rep je specifichan muzichki pravac u kome se tekstovi uglavnom sastoje od iznoshenja nekog lichnog stava. Slaganje ili ne slaganje sa nekim od tih stavova ne treba biti i nije arshin za kvalitet toga shto se izvodi. Pogotovo nije i ne treba biti arshin za nechije muziciranje to ko je, odakle je ili shta podrzava ili protiv chega je umetnik.

Beogradski sindikat mahom chine ljudi koji potichu iz radnichke klase i upravo su u toj "Govedini" javno isprozivali dostya pojava u drushtvu koje i inache iritiraju vecinski deo pripadnika staleza iz koga potichu. Zbog toga pesma i jeste napravila toliki odjek u medijima, i mogla se chuti na svakom koraku kada se pojavila.
By dukkehjem
Sto se tice prozivanja vlade, relano i nije neki fazon, tj. ne treba da budes ni previse opasan, hrabar, blesav ili sta god da prozivas vladu, a satira je umrla kada je postalo moguce otvoreno prozivati (negde sa Domanovicem verovatno)...
Anyway, ne znam zasto sam o ovome poceo... valjda zbog komentara u vezi sa prozivanjem vlade, po meni to uopste nije nista posebno.

Generalno ih ne gotivim, ko voli nek izvoli, ne volim njihov nacionalizam, povremeni sovinizam niti raniju homofobiju i ksenofobiju.

A inace ne volim ni rep.

Tekstova dobrih imaju, pre je bolje ipak reci ok tekstova, s tim sto su kolumne onog jednog lika na primer mnogo bolje od njegovih pesama.

Nezgodno je kada je neko zarobljen u okviru odredjenog fazona, pa onda tu mnogo, mnogo opstih mesta ima, a i par puta sam naletao na mnogo izlizane/ocekivane rime koje su mi parale usi.
Jednom sam uz brata odslusao citav novi (ovaj najnoviji) album,
pa, hmm, posle dve pesme - postaju predvidljivi. Ni to mi se ne dopada.

Ne bih sad da bacam hejt (da se izrazim u skladu sa fazonom teme lol), ali ih ne volem. Ko voli nek izvoli.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:barf:

Meni su oni fuj u svakom pogledu, ali skroz fuj
Korisnikov avatar
By KiWi
Imam ortake koji se lože na njihov "rad".

Uopšte mi nije jasno na šta se konkretno lože, jer meni ne prija ni muzika, ni glas, ni sadržaj tekstova ... A posebno ne što se autori kroz pesme prodaju za decu asfalta, a paralelno završavaju fakultete i rade kao advokati ... To je kao kada bi Indira Radić pevala kako je tužna siromašna i krezuba, a zapravo leži na lovi, ima veštake i kez joj je od uva do uva ... Jednostavno, ne kupuje mi se proizvod koji nude.
Korisnikov avatar
By gorilica
^
I deca sa asfalta imaju snove o boljem zivotu, a shkolovanje je sasvim legitiman nachin da se do njega i dodje. Odvoji poreklo i ambicije. Uostalom, termin "deca sa asfalta" je jako shirok pojam.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by gorilica
Originally posted by ns.happy

ne volim nikog ko je belac a repuje. :uvce:
Jel to znachi i da ne volish nikog ko je belac a peva/svira dzez, rok?
otprilike. jazz i rap je crnacka muzika, i oni to rade najbolje. svako moze da se pridruzi i proba, ali oni to jednostavno rade najbolje. kao i hip-hop. meni je to kao oni mali koreanci koji su pevali neku narodnu pesmu o titu (ima na yt) - ne ide brate.
ali ok, ja imam specifican odnos prema muzici.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni kao nekome tko na srbiju gleda iz hrvatske beogradski sindikat djeluje vrlo autenticno. slazem se s gorilicinim opisom.

mislim da fine tetke imaju burzujski kompleks vise vrijednosti u odnosu na svijet iz njihovih pjesama, pa zato ne vole beogradski sindikat. jebiga, nema vise recitiranja preverta. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nikad nisam voleo ni rep ni repere, a ni retardi iz BG sindikata nisu izuzetak.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Popeye

meni kao nekome tko na srbiju gleda iz hrvatske beogradski sindikat djeluje vrlo autenticno. slazem se s gorilicinim opisom.

mislim da fine tetke imaju burzujski kompleks vise vrijednosti u odnosu na svijet iz njihovih pjesama, pa zato ne vole beogradski sindikat. jebiga, nema vise recitiranja preverta. :D
Promeni dubrin. Izgleda da se sočivo zamaglilo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Loni

2001. snimili su SRAMNU pesmu ,,Govedina'' u kojoj se žale na to što treba da tolerišu Hrvate i gej parade.
To je prva i poslednja abominacija muzike koju sam cuo od njih i od tada se nadam da ce nestati. Ali, avaj!
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by KiWi

ti imas patoloski odnos prema svom srpstvu.
Korisnikov avatar
By KiWi

ti imas patoloski odnos prema svom srpstvu.
Ne sviđa ti se kad ga slavimo ... ne sviđa ti se kad ga kudimo ... Zašto uopšte posećuješ ovaj forum ako srpstvo u bilo kojoj konotaciji smatraš nepoželjnim.

Inače, ono iz uvodnog posta je sve samo ne srpstvo. To je rep američkih crnaca prilagođen domaćoj raji, čak su neretko i tekstovi prevođeni i prepevani na srpski. To što umesto Obame pominju Borisa ne čini ovaj vid iskazivanja bunta sprskijim ...
Korisnikov avatar
By svejedno

Inače, ono iz uvodnog posta je sve samo ne srpstvo. To je rep američkih crnaca prilagođen domaćoj raji, čak su neretko i tekstovi prevođeni i prepevani na srpski. To što umesto Obame pominju Borisa ne čini ovaj vid iskazivanja bunta sprskijim ...

Jok, brate.

Evo - licno poznajem deo ekipe - btw, jesu 'deca sa ulice' i zavrsavaju fakultete - svaka cast za to.

..

Rep americkih crnaca?

Jel znas ti nesto o rapu? Davno je to preraslo 'americke crnce'.

Ja odrastao na tome. Treba obratiti paznju na britansku skolu hiphopa - mnogi kazu da je najkvalitetnija, ja se slazem.

..

Textovi - ne, nisu prepevani. lol. Zakljucio bi to kada bi barem saslusao jedan.

Odlicni su textovi - sasvim nebitno da li pominju Borisa ili Kostunicu ili Nikolica ili cak i Obamu.

Momci imaju sta da kazu - i umeju to da kazu.

Obratio bih ti paznju na ovu pesmu ponovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mt7RtgeD ... r_embedded[/youtube]

..

Ti, dakle, zelis srpski nacin iskazivanja bunta? Neki predlog?

Posto ne verujem da ces bas sam da uzmes da se bunis.

Karleusa da peva protiv vlade?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by svejedno

Karleusa da peva protiv vlade?
hahahaahahahahahahaha!!! :smeh: :smeh:

"Padni Vladoo nocas u triii iz hobijaaa
oj, sudjena ti je vlado dozvotna robijaaa
Anarhija i tiii i jaaaa"
Korisnikov avatar
By svejedno
@jedinstvenikukuruz

Cjo'ecje... koja Marina... Zavrsis text, ja iscimam Karleusu - naplatimo 30 000 evra, i snimamo pesmu o anarhiji sa Karleusom.

Mojih je 30% ako dodjem do nje.

..

Jbg, kapitalizam ,)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!