Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by burak-BLNaravno
Volim Sindikat. Nisam neki zestoki fan, ali su mi momci ok.
I da još jednom naglasim da mi je debilno kada neko formira izbor koga će voljeti i slušati na osnovu toga da li je ta javna ličnost gay frendli or not - glupo i nezrelo!
Originally posted by ManToyDok ti nit sernjas o pravdi niti branis parkove.
Ekipa je krajnje dizelaska, dakle seljacine. Ne znaju da repuju a matrice su im pravljene za splavove da se dopadne dizelasima i sponzorusama. Sernjaju o nekoj pravdi a oni jedino sto rade da ispravde nepravdu je... pa sernjaju i brane parkice.
Originally posted by LoniSmanji doživljaj i ne lupetaj.
Originally posted by burak-BLNaravno
Volim Sindikat. Nisam neki zestoki fan, ali su mi momci ok.
I da još jednom naglasim da mi je debilno kada neko formira izbor koga će voljeti i slušati na osnovu toga da li je ta javna ličnost gay frendli or not - glupo i nezrelo!
NAJZRELIJE i NAJMORALNIJE je da slušaš najgore homofobe i fašiste, a i dalje bi ljubio čizme koje te gaze (SM rules!), stope kojima hodaju jer te upravo ti njihovi drčni stavovi asociraju na onu krajnju, nebrušenu muževnost, od koje ti curi penica na pišu.
Originally posted by Loniyeah!
upravo ti njihovi drčni stavovi asociraju na onu krajnju, nebrušenu muževnost, od koje ti curi penica na pišu.
Originally posted by ns.happyJel to znachi i da ne volish nikog ko je belac a peva/svira dzez, rok? Chemu takve predrasude? Ima belih repera koje i sami crnci poshtuju, a generalno je trenutno gro najaktuelnije muzike najpopularnijih belih umetnika sa nekim korenom iz crnachke muzike.
ne volim nikog ko je belac a repuje.![]()
Originally posted by gorilicaotprilike. jazz i rap je crnacka muzika, i oni to rade najbolje. svako moze da se pridruzi i proba, ali oni to jednostavno rade najbolje. kao i hip-hop. meni je to kao oni mali koreanci koji su pevali neku narodnu pesmu o titu (ima na yt) - ne ide brate.
Originally posted by ns.happyJel to znachi i da ne volish nikog ko je belac a peva/svira dzez, rok?
ne volim nikog ko je belac a repuje.![]()
Originally posted by PopeyePromeni dubrin. Izgleda da se sočivo zamaglilo.
meni kao nekome tko na srbiju gleda iz hrvatske beogradski sindikat djeluje vrlo autenticno. slazem se s gorilicinim opisom.
mislim da fine tetke imaju burzujski kompleks vise vrijednosti u odnosu na svijet iz njihovih pjesama, pa zato ne vole beogradski sindikat. jebiga, nema vise recitiranja preverta.![]()
Originally posted by LoniTo je prva i poslednja abominacija muzike koju sam cuo od njih i od tada se nadam da ce nestati. Ali, avaj!
2001. snimili su SRAMNU pesmu ,,Govedina'' u kojoj se žale na to što treba da tolerišu Hrvate i gej parade.
Originally posted by KiWiti imas patoloski odnos prema svom srpstvu.
meni kao nekome tko na srbiju gleda iz hrvatske beogradski sindikat djeluje vrlo autenticno. slazem se s gorilicinim opisom.
mislim da fine tetke imaju burzujski kompleks vise vrijednosti u odnosu na svijet iz njihovih pjesama, pa zato ne vole beogradski sindikat. jebiga, nema vise recitiranja preverta.![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfinrepa - pare,
''
dok obrce se repa, ti samo budi lepa, dok ne vidi se dno mog dubokog dzepa![]()
Originally posted by PopeyeNe sviđa ti se kad ga slavimo ... ne sviđa ti se kad ga kudimo ... Zašto uopšte posećuješ ovaj forum ako srpstvo u bilo kojoj konotaciji smatraš nepoželjnim.
Originally posted by KiWiti imas patoloski odnos prema svom srpstvu.
Originally posted by KiWi
Inače, ono iz uvodnog posta je sve samo ne srpstvo. To je rep američkih crnaca prilagođen domaćoj raji, čak su neretko i tekstovi prevođeni i prepevani na srpski. To što umesto Obame pominju Borisa ne čini ovaj vid iskazivanja bunta sprskijim ...
Originally posted by svejednohahahaahahahahahahaha!!!
Karleusa da peva protiv vlade?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!