Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Jedan od najboljih svetskih pevača i šoumena, Robbie Williams, mogao bi, ako pregovori ugovore plodom, da bude glavna zvezda drugog "Ušće festa“ 2011. u Beogradu.

Naime, čelni čovek "Music star production-a“ i organizator "Ušće festa“, estradni menadžer Raka Marić koji nam je u prestonicu prvi put doveo „Roling stounse“, već dve godine pregovara da u Beograd dovede slavnog pevača.

Koncert Robija Vilijamsa je skup, ali, ukoliko nam Beograd i Srbija pomognu, verujem da će on biti hedlajner "Ušće festa“ iduće godine - rekao je u ponedeljak za naš list Raka Marić, koji upravo završava letovanje u Crnoj Gori.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ja sam ga slusala u Budimpesti pre par godina, isla sa drugaricom.. Inace ga ne slusam, znam svega par pesama, ali lik je showman nevidjeni! Verovatno bih isla opet da ga cujem uzivo, bez problema..
Korisnikov avatar
By erkondisn
eto, samo da ga Take That ne povuku ponovno, nesto se suska da im se vraca ipak (nestalo mu para) :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bio mi je zanimljiv, ali od kada je počeo da liže pičke, smrad trulih riba osetim uvek kada mu čujem glas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Hvala Morgan! Pomazes mi da smrsam, zbog tebe preskacem veceru :lol: :awesome:
Korisnikov avatar
By walt333
Novi gej spot Robija Vilijamsa u stilu Planine Broukbek :pop:
''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mogu mu želju trpjet'. :zev2:

Radije bih išla na koncert Suzan Bojl.
Korisnikov avatar
By Paparazzi
divno. ako dodje... tamo sam pa makar posle toga ne izlazio godinu dana.
ahhh robi :sanjaljubaf: :drkanje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!