Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Zanima me, da li se neko interesuje za bubnjeve..? koji su dobri, kako se krecu cene.. ja gledam neke, ali nisam sigurna, posto se ne razumem..
Da li volite njihov zvuk i kako vam se cini?
Ja bih eto da se oprobam u tome :)
By Simor
Izvinjavam se na offtopicu - ja se mnogo palim na cice sa električnim gitarama. Kod momaka mi nije bitno koji instrument sviraju. :djavo:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Simor

Izvinjavam se na offtopicu - ja se mnogo palim na cice sa električnim gitarama. Kod momaka mi nije bitno koji instrument sviraju. :djavo:
hahahahh, da dobro izgledaju... ali izgleda da ovde nema bas mnogo ljudi koji se interesuju za bubnjeve :)
Korisnikov avatar
By endorfin
Samo napred! Ima dobrih bubnjarki i kod nas!
Cene 200e za neku kantu, pa nadalje... da kazemo da bi neka iole pristojna varijanta izasla na nekih 500e...
Za pocetak ne bi bila losa varijanta da odes nekoliko puta samo u neki studijo i zakupis par termina i tamo lepo probas da vidis kako ti ide. Druga varijanta bi bila da kupis za pocetak samo dobos i kontru (i palice, naravski :} ) .

Bubanj je jako tezak za sviranje, ali to, naravno, ne bi trebalo nikoga da obeshrabri!
Samo napred!
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, to mi je i drugarica rekla da odem na par casova, da vidim kako to meni ide...
Ja sam mislila da kupim neki za 50 000, deluje mi ok :)
Da, i ja mislim da je dosta tezak za sviranje, ali mi se dopada... :)
Korisnikov avatar
By endorfin
Pazi, za 50 tisuca mozes naci fin bubanj! Ne moras cak ni da uzimas casove, jednostavno nadjes nekog muzicara da ti (ili muzicarku :p ) da ti malo istestira sluh , a posebno osecaj za ritam, onda probas bubnjeve u studiju i... ako ide, sto da ne kupis... Posle tu dolazi mnooogo vedzbanja, ali isplati se :} Ne znam, bar je meni osecaj kad mozes da sviras sa nekim nenadjebiv :}
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Momak ili devojka, bubnjevi su dosta komplikovan instrument.
Nije ti neophodan neki istancan sluh, ali bez dobre koordinacije ruku i osecaja za ritam ide malo teze.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Wilhelmina

.
Nije ti neophodan neki istancan sluh
Apsolutno netacno! Potreban je koliko i za druge instrumente, a moras i da budes izuzetno skocentrisan i fizicki spreman, jer koristis i ruke i noge. Moji favoriti su Yamaha, Tama i Pearl...pre svega Yamaha :trep:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by endorfin

Pazi, za 50 tisuca mozes naci fin bubanj! Ne moras cak ni da uzimas casove, jednostavno nadjes nekog muzicara da ti (ili muzicarku :p ) da ti malo istestira sluh , a posebno osecaj za ritam, onda probas bubnjeve u studiju i... ako ide, sto da ne kupis... Posle tu dolazi mnooogo vedzbanja, ali isplati se :} Ne znam, bar je meni osecaj kad mozes da sviras sa nekim nenadjebiv :}
:wow: svidja mi se... pa planiram da to sprovedem, tacnije prvo da vidim imam li dara za to, ali trud svuda treba :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Darling
Originally posted by Wilhelmina

.
Nije ti neophodan neki istancan sluh
Apsolutno netacno! Potreban je koliko i za druge instrumente, a moras i da budes izuzetno skocentrisan i fizicki spreman, jer koristis i ruke i noge. Moji favoriti su Yamaha, Tama i Pearl...pre svega Yamaha :trep:
I ja verujem da je potreban sluh, za koordinaciju ruku i nogu takodje...Gledala sam na nekom sajtu.. e sada, pre sam vise za to da se kupi novo...
ne znam kolika je ta uloga, kada su u pitanju bubnjevi..
Korisnikov avatar
By Dmaki
jaaaooo...
ja gotivim bubnjeve :)
cini mi se da u grupi Zana devojka svira bubnjeve...
ako nisam pomesala...
anyway,mnogo dobro to i zvuci i izgleda :)
tako da ... rock it !
:)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Black Lady

Zanima me, da li se neko interesuje za bubnjeve..? koji su dobri, kako se krecu cene.. ja gledam neke, ali nisam sigurna, posto se ne razumem..
Iako volim videti žene za gitarom, a momke za mikrofonom...bubnjevi su za celo seksi instrument...osobito ako ih kogod svira kao Dave Lombardo :bale:

Ako ti već trebaju informacije o bubnjevima, na face-u ti prosledim novosađanku/prijateljicu/bubnjarku pa je priupitaj?!
By J...
Da li je ovo tema o bubnjevima ili o devojkama koje sviraju bubnjeve? :smirk:

OK su bubnjevi, imala sam nekog komsiju koji je cesto vezbao u svom stanu pa mi je bilo zanimljivo da ga slusam. Samo ne znam koliko je zanimljivo onima koji zive s njim. :giggle:
Korisnikov avatar
By endorfin
Kupis gume za bubanj, pa se odmah utisa :}
Ma, i polovni rade posao ako su dobro ocuvani, ako ne ide, uvek ih mozes prodati. Samo, prilikom kupovine, povedes nekog bubnjara sa sobom da ti kaze vredili to tih para!!! A to da li imas sluha, da se testirati za minut - dva... Eno, mala milena iz repetitora odlicno lupa!
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja volem bubnjeve, a volem i devojke, a devojke za bubnjevima su mi simpatichne....
svirati bubnjeve je teze nego sto izgleda, al moze da se nauchi ako puno vezbas;
moja drugarica ima bubnjeve, kupila je za 1000evra, mnogo dobre, al sigurno moze da se nadje i za jeftinije... naucila me par osnovnih stvari, ali ne znam dal bih znala sad to da odsviram jer je proslo mnogo vremena od tad,,, a njoj su bubnjevi Dosadili zamislite- pa joj tek tako sad stoji i skuplja prasinu...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jooooj.. Bubnjevi su moja ljubav davnašnja, nikad prežaljena. Godinama već "krećem da učim", ali sam lenja buba i pasivac i nikako da se nakanim da za bubanj i sednem - čak imam i gde. Tempom ćopave kornjače sam dogurala do tarabuke, palica i practice pad-a, a i na njima tri stvari umem da izlupkam... loše. :(

A nešto sam primetila što mi je skroz simpa i interesantno: svi momci bubnjari, kojih nažalost ima neuporedivo više, su ili kršni ili visoki ili s rukama-lopatama ili sva tri, dok su jedine dve cice koje znam (jednu 'vako, a jednu videla na nekoj svirci nedavno) sitne, najsitnije i mršavice... :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Armand
Originally posted by Black Lady

Iako volim videti žene za gitarom, a momke za mikrofonom...bubnjevi su za celo seksi instrument...osobito ako ih kogod svira kao Dave Lombardo :bale:

Ako ti već trebaju informacije o bubnjevima, na face-u ti prosledim novosađanku/prijateljicu/bubnjarku pa je priupitaj?!
Da :D moze moze, daj daj :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Da li je ovo tema o bubnjevima ili o devojkama koje sviraju bubnjeve? :smirk:

OK su bubnjevi, imala sam nekog komsiju koji je cesto vezbao u svom stanu pa mi je bilo zanimljivo da ga slusam. Samo ne znam koliko je zanimljivo onima koji zive s njim. :giggle:
O devojkama koje sviraju bubnjeve, a moze i pojedinacno tj o bubnjevima :)
Korisnikov avatar
By Blady
ja bas i nisam sitna a ni mrsava...
Ne razumem se, znaci totalno mi ej sve to nepoznato..
Zato bih volela da krenem sve polako i postepeno, jer verujem da za svaki instrument treba dosta vremena... :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahaha! Kako mi je drago sto ne zivim blizu Blacky :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahahaha!
Hajde da osnujemo bend :D

Ali obavezno se moramo zvati Veseli asluhisti ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by elektron84

Hahahahahahaha!
Hajde da osnujemo bend :D

Ali obavezno se moramo zvati Veseli asluhisti ;)
Ne znam ko bi te sprecio da budes pevacica :umireeeeem:
Ja bih, i hocu.. neka mi se jave zainteresovani :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!