Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
U pretrazi GS foruma sam našla topik koji se bavi Emicinim porocima. Ja sam htela jednu afirmativnu temu o dotičnoj, tako da izvolite. :)

Muzika (kantautorke) Amy Winehouse (1983.) je zanosna i nadahnjujuća. Ima veoma prijatan alt koji ekspoatiše na veoma uhougodan način. Pored Emice može da stoji R u kružiću, dok će pored raznoraznih gaga i spirsica stajati C. :P
Vizuelno mi je veoma dopadljiva, sve sa prenaglašenim kreonom, veštačkim trepavicama, maslinastozelenim očima, velikim nosem, frizurom koja evocira šezdesete. Čak joj dobro stoje i one grozne tetovaže i apa-drapa odevanje. :sweet:
Što se tiče nastupa, naročito je seksi kako jezikom dotiče gornju usnu.
Sva je, nekako, ekstremna sa stilom (ne mislim na priču o drogi i alkoholu!) i to mi se dopada. :hypno:

Njene omiljene pesme su mi:

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UdKCBqg2 ... re=related[/youtube]
''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Koliko god mi se ne svidja njen bunarski glas, njene pesme su odlicne

:up:

:love: @Rehab
Korisnikov avatar
By maka
Volim je. Ima glas koji mi jako prija. Pratim je od njenog prvog albuma na kom mi je omiljena stvar ''Valerie''.
Secam se kad se pojavila pesma ''Rehab'',koliko sam odlepila na tu stvar. ''My tears dry on their own'' volim, ''You know I'm no good''.

Sto se tice njenog spoljasnjeg izgleda meni je ona skroz kul. Volim autentične ljude,a ona to sigurno jeste.
Korisnikov avatar
By bern
Back to Black mi je omiljena! :klavir:
Korisnikov avatar
By ns.happy
''You know I'm no good'' :love: obozavam je do imbecilnosti. imam jedan cd sa sjajnim remiksima koje sam negde izgubio, hocu ruku da pojedem da ga nadjem...
Korisnikov avatar
By mirth
Lepa Emica + sexy Emica + lepo pevusi.. Volim.
Korisnikov avatar
By Mars
Volim muziku.

Nekako mi i ne ide bez njenog life style...
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by maka

Secam se kad se pojavila pesma ''Rehab'',koliko sam odlepila na tu stvar.
Ja videh spot na TV-u, reakcija je bila: :iskolacen: "Who the fuck is this?!" :wow: i od tada je slusam. Nesvakidasnja pojava, u svakom pogledu, mada bi mogla malo da se dovede u red, ne bi li potrajala...i muzicki i zivotno...
Korisnikov avatar
By zozefin st
back to black mi se bas svidja, nedavno sam cula na radiju, al nisam znala ko je peva...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oporavila se, ugradila silikone i postala fancy...
Verovatno će uskoro israti nešto.

Zanima me kako će to izgledati i zvučati.
Muzika joj je zanimljiva i kvalitetna, za promenu.

Van toga se ne palim na nju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Dirrty

Oporavila se, ugradila silikone i postala fancy...
Verovatno će uskoro israti nešto.

Zanima me kako će to izgledati i zvučati.
Muzika joj je zanimljiva i kvalitetna, za promenu.

Van toga se ne palim na nju.
Ako postaje fancy onda ce joj najverovatnije i muzika postati takva, tako da ce biti jos jedna obicna genericka mtv fufa sa istim takvim pesmama :sigh:

Steta, skoro svi postanu takvi kad se docepaju slave.
Korisnikov avatar
By gorilica
Hoce li ta zena da objavi neshto u skorije vreme, ili ce ostati kao few years wonder?:ugriz:
By Speculum Columbae
Veeeeeeeeeeeeeeliki fan. Pevacica koja se ubedljivo najvise pojavljuje na zadnjoj strani "24 sata", s tim sto je u pogresnoj rubrici (crna hronika je negde u sredini). Medjutim, uprkos njenim nesvesnim pokusajima da se samoubije u fizickom i profesionalnom smislu, potpuno je neunistiva. Genijalka koja peva svoj bluz i boli je uvo sta drugi misle o njenom intrigantnom ponasanju i (anti)stajlingu. I mrtva ucirana i naduvana ume da ubode tonove i eventualno tekst (ako je neko pridrzava na bini)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Divna je. :love:

Slusam je jos od pocetka. Muzika se izdvaja iz gomile MTV istih budalastina..

Samo da pozivi da izda jos nesto..:hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!