Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By castor
voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Korisnikov avatar
By ns.happy
Iza pseudonima sevdahBABY stoji umetnik koji istražuje upotrebu elemenata balkanske muzicke tradicije u kontekstu savremene elektronske muzike, od broken beat i 2step eksperimenata, sve do cistih klubskih ritmova i elektro-pop songova. On se ne boji mešanja te dve muzicke kulture, ne boji se optužbi za jeres ni od jedne ni od druge publike: ljubitelja folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, klupske kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i americki blues, ili brazilska tristessa.

Iskustvo u muzickoj produkciji:
• Milan Stankovic je kao sevdahBABY komponovao najveci deo soundtrack-a za slovenacki dugometražni film “Tu pa tam“, koji je 2004. godine režirao mladi slovenacki reditelj Mitja Okorn. Film je te godine u Sloveniji bio najgledaniji domaci film.
• Kao sevdahBABY objavio više digitalnih i CD izdanja
• Komponovao je i producirao muziku za preko 200 cetrdesetominutnih epizoda tv serija (hrvatska AVA produkcija) i pet TV reklama i studentskih filmova.

Prethodni nastupi:
Kao sevdahBABY DJ, Milan Stankovic je nastupao u brojnim klubovima u Beogradu (ukljucujuci i najpopularnije medu njima - “Plastik“, “Exile“, "Tube", itd.), Novom Sadu i Nišu. Nastupao je i na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu 2007. i 2009.

U pripremi je i sevdahBABY LIVE! bend u sledecem sastavu:

- Andreja Jovanovic – bubanj
- Djix – vokal
- Anette - vokal
- DJ Flip – laptop
- Milan Stankovic – vokal, gitara
sa brojnim gostima, na prvom mestu Lu Benijem (Lou Benny, a.k.a. DJ Ape) i Shobajom.

Zanimljivosti:
Milan Stankovic je diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i radio kao arhitekt i 3D artist punih pet godina.

Milan Stankovic objavljuje muziku i pod pseudonimom Brutt Van Daal.
By Hans
Ura za 'Tri poljupca' i onog decka sa shajkachom na snimku sa B92...a koliko vidim nosi je i u spotu...:hail:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Loša kopija madison avenue tripa. Uvek sam za retro tripove, koji imaju mrvicu originalnosti i kreirane od ljudi koji imaju barem minimum talenta. Ovo je strava i užas.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by ns.happy

Iza pseudonima sevdahBABY stoji umetnik koji istražuje upotrebu elemenata balkanske muzicke tradicije u kontekstu savremene elektronske muzike, od broken beat i 2step eksperimenata, sve do cistih klubskih ritmova i elektro-pop songova. On se ne boji mešanja te dve muzicke kulture, ne boji se optužbi za jeres ni od jedne ni od druge publike: ljubitelja folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, klupske kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i americki blues, ili brazilska tristessa.

Iskustvo u muzickoj produkciji:
• Milan Stankovic je kao sevdahBABY komponovao najveci deo soundtrack-a za slovenacki dugometražni film “Tu pa tam“, koji je 2004. godine režirao mladi slovenacki reditelj Mitja Okorn. Film je te godine u Sloveniji bio najgledaniji domaci film.
• Kao sevdahBABY objavio više digitalnih i CD izdanja
• Komponovao je i producirao muziku za preko 200 cetrdesetominutnih epizoda tv serija (hrvatska AVA produkcija) i pet TV reklama i studentskih filmova.

Prethodni nastupi:
Kao sevdahBABY DJ, Milan Stankovic je nastupao u brojnim klubovima u Beogradu (ukljucujuci i najpopularnije medu njima - “Plastik“, “Exile“, "Tube", itd.), Novom Sadu i Nišu. Nastupao je i na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu 2007. i 2009.

U pripremi je i sevdahBABY LIVE! bend u sledecem sastavu:

- Andreja Jovanovic – bubanj
- Djix – vokal
- Anette - vokal
- DJ Flip – laptop
- Milan Stankovic – vokal, gitara
sa brojnim gostima, na prvom mestu Lu Benijem (Lou Benny, a.k.a. DJ Ape) i Shobajom.

Zanimljivosti:
Milan Stankovic je diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i radio kao arhitekt i 3D artist punih pet godina.

Milan Stankovic objavljuje muziku i pod pseudonimom Brutt Van Daal.
Nastupao u Apartmanu zilion puta :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
novi album je postavljen na galamagalama.com za besplatan download... :D

''
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Postao sam apsolutno njihov fan od nedavno a njihova obrada pesme Koketa od Srdjana Jul-a je meni omiljeni klupski domaci hit trenutno i non stop je slusam

Takodje sam od skora zavoleo i "3 poljubca" i "ljubi me brzo, ljubi me brzo zuriiim" :carica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
to je sve od pre godinu dana ... nisi u toku lakisa..
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne samaraj se, pobogu.... to su samo pesme...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Tri poljupca hocu jaaa... :kolo:
Skroz su mi dobre pesme, nekako su ih oziveli. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Svidjaju mi se, slusam ih na zurkama :D
a i bili su u So za prvi maj
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!