Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Prodaja ulaznica je u toku, po promotivnoj ceni od 4990 dinara.. Ne ide im baš :)
Jeste li vi naručili vaše? Planirate li na Exit? Ovo će ujedno biti i tema posvećena najavama izvođača za predstojeći Exit :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislim da sam se exita nakon ove godine u potpunosti zasitio :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kad pre?
Stalno pricate o tom Egzitu, na kraju cete me naterati i da ga posetim... :drama:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Orlando the Lady

Kad pre?
Stalno pricate o tom Egzitu, na kraju cete me naterati i da ga posetim... :drama:
To je nesto kao Gucha, ali za nas koji volimo da se foliramo da smo strasno jebeno urbani.

Nisam narucila karte, nema jos ni najava za bendove, i naravno - sledeca godina bice najskuplja do sada... A idem, ako me nesto bude zanimalo. Ne volim da se stvaram tamo samo zato sto eto...
Iskreno, iz godine u godinu kvalitet festivala rapidno opada, a festivali slicnog koncepta nicu...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah? na Exitu...

''

''
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jos prvi dan sam narucila karte. XD idem i bas me briga i ko dolazi, i da li dolazi, koliko ce biti posecem. volem exit... zivim za ta 4 dana da se buuuukvalno odmorim od cele godine XD
jos malo pa ce karte moci da se podignu.. jeeeeeeeeej :yay:

jos 21na nedelja :D ako sam dobro izracunala XD
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahaha, Tamanoir, par drugara i drugarica i ja, smo kupili karte takođe... Nadamo se dobrim imenima :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to vise ni ne lici na ono sto je bilo. necu vise da idem.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nisam jos kupio kartu no razmisljam se ukoliko bude neko primamljiv
Korisnikov avatar
By DoctorWho
kad ce ulaznice izaci u prodaju, ja sam nepoverljiv u Vaucere...?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja mislim da će tek Aprila ili Maja... u suštini, onda kada mi budemo mogli da dignemo naše sa vaučerima, ti ćeš moći da kupiš u Gigstix-u svoju...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
pa mi sad pocetkom marta mozemo da podignemo karte. :D

ima da je stavim u celofan, da se prasina ne uhvati, i da je zaheftam za zid, da je ne bih izgubila... tj. taj najlon da zaheftam. tj. ma da...to XD
By Swanheart
ako odem, bice to cisto "poslovno"
nije exit vise kao sto je bio
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@hlaefdige i @Swanheart

U pravu ste, nije Exit to što je bio... nikada ne može ni biti jer je svake godine drugačiji... ponekad bolji, ponekad ne toliko dobar... ali kako za koga... ja svake godine nađem gomilu izvođača koje želim da čujem i kul mi je kad god da odem... voleo bih da mogu svake da idem..

@Crazy_Bee

Ja neću da žurim sa dizanjem moje karte :P Sigurnija mi kod njih... Ukrašće mi je neko ili ću je izgubiti :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
"I još nešto jako važno: u ponedeljak, 22. februara, najavićemo neka prilično velika imena. Šta vi treba da uradite? Da tvitujete i tvitovima da pokušate da pogodite koja su to imena. Kada to uradite, pošaljite nam link za svoj tvit na answerme@exitfest.org.Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Prvih troje koji pogode imena izvođača koji će u ponedeljak biti najavljeni, dobijaju ulaznice za Exit 2010!"

Izvor

Ko voli nek' izvoli....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa da...kapiram ja to...exit je poceo kao jedna ideja...naravno da to vise nije...ni prilike nisu kao sto su bile onda...niti je to vise nova stvar...deset godina...malolije....sada je to nesto drugo...nesto sto mene vise ne zanima...ne znaci da je lose...samo.....kada je pocelo, mirisalo je na revoluciju nekako.....sada ne....
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by hlaefdige

kada je pocelo, mirisalo je na revoluciju nekako.....sada ne....
doveli su svet kod nas
nesto sto nije postojalo
a onda se kao i sve pretvorilo u kes
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa dobro...to je valjda normalno nekako....mislim.....napravili su veliku stvar...alal im pare, stvarno....

samo to je sada za neku drugu publiku...ne tvrdim ni da je dobro ni lose....just is.
Korisnikov avatar
By castor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ljubicastvena jel to provereno ili zajebavas moje srce?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ako su lagali mene i ja lažem vas.
info sa lastfm-a.
najavljen i mika i oni drkojebi chemical brothers i sebastiAn i takoneki.. relativno nebitni.
ali royksopp!!!
ja ću se ranit'.

al' ako antenat dovedu, dajbože, tek ću se onda ranit.
Korisnikov avatar
By castor
svidja mi se tvoje raspolozenje :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
još će bolje biti ako uspem otići. a neću prežaliti ako ne odem. drži fige, castorelli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!