Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Dee
Preuzeto sa http://www.bgsvetionik.com/kultura/ansa ... gradu.html

Internacionalni ansambl STOMP po prvi put će gostovati u Srbiji u oktobru, u okviru 41. Bemusa, a ulaznice se već sada mogu kupiti po promotivnoj ceni od 1.500 dinara.

STOMP, jedan od trenutno najatraktivnijih svetskih ansambala, predstaviće 15, 16. i 17. oktobra u Centru „Sava“ jedinstvenu kombinaciju perkusija, pokreta i vizuelne komedije.

Za temperamentne članove grupe STOMP sve može biti instrument. Sa akrobatskom preciznošću plastični bidoni postaju udaraljke i duvački instrumenti, kutija šibica ili kanta sa bojom imaju poseban zvuk, a razbacan pesak po sceni postaje koristan instrument u stvaranju njihove „virtuelne simfonije“.

I pored prividne improvizacije, u predstavi STOMP-a ništa nije slučajno – osmoro izvođača, njihova tela i „instrumenti“ stvaraju atraktivnu priču i spektakl.

http://www.stomponline.com/

Da li je neko bio? Ja bila veceras. FENOMENALNO!!!! Podelite utiske, ako ste se zadesili ovih dana u SC, a ako niste, sutra uvece vam svima toplo preporucujem da se zadesite.
Korisnikov avatar
By Delete
Ok, pohvalila si se da si bila, svidelo ti se, preporucila si i to je sasvim prihvatljivo, ali...

Imas li neke snimke, fotografije...nesto da nam ponudis osim kopiranog teksta iz nekih e-novina i propratnog teksta, koji je kraci od copy/paste dela?
By Dee
Slikanje nije bilo dozvoljeno aparatom, a moj telefon je nemocan u tom kontekstu, tako da...
Ali entuzijazam od sinoc me i dalje drzi... Tako da... pravac SC!!!! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!