Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Ne mogu cudom da se nacudim. U prolazu na Zelenom vencu klasicna muzika se cuje.
Prvo sam zacudjeno uzviknuo "Nadrealizam!", a onda sam shvatio da mozda i ide: guzva, prosjaci, preprodavci, znoj, zurba, dim, miris pekare, beba sto place, okrnjene stepenice, i neka klasicna muzika u pozadini, nedodirljiva i iz nepoznatog izvora.

Kako Vi reagujete?
Ko se setio da pusta muziku, i zbog cega?

Da li biste i Vi, kao Cakana, preko tv-a pustali samo Betovena i Baha? Ja bih, uz dodatak i drugih. :)

http://www.youtube.com/watch?v=YhtUEPhtUvs
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Sunce, podsetio si me da obavezno kupim "Otvorena vrata", da odgledam svaku epizodu po 3 puta svakog dana... :lol:

Eee, Sunce, mi smo u vekovnom zaostatku kad je muzicka umetnos' u pitanju... :dude:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sunce, jedna mala sugestija: pise ti "u prlazu" u nazivu teme... :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala sing & dunume! Da li si prolazio kroz prolaze na Zelenom vencu? Meni je svaki put iznenadjenje. I ne mislim da je glupa ideja.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nema te muzike koja može oplemeniti doživljaj prolaska kroz to zlo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, kada si prolazio? Moram priznati da u poslednje vreme nisam tako cesto koristio prolaz, a i kad jesam, nesto se ne secam da sam cuo bilo kakvu muziku... :nerd:

Ne mislim ni ja da je glupa. :nono:
By polarlicht4.1
Originally posted by sing&dunum
Sunce, podsetio si me da obavezno kupim "Otvorena vrata"
Ima da se kupi?! A ja to ne znam?! Gde? Gde? Gde? U kom formatu? Znam samo za onaj jadan TV rip koji cirkuliše svuda redom.

Originally posted by Dzelajza Rouz
Nema te muzike koja može oplemeniti doživljaj prolaska kroz to zlo.
Meni se onaj "Irreversible" javi čim kročim tamo. :zvezdice:
By Hans
Oni žele da nam pokažu kako je sada ovo jedna drugačija zemlja i kako Zeleni venac u skladu sa tim ima drugačiji identitet. Kao i cela zemlja. A taj identitet je prihvatljiv samo za neke...činjenica je da folk besni više no ikad, da je televizija trash, da su air max ponovo u modi...promenio se samo račun u banci onih koji su naučili da plivaju u tranziciji...sve to liči na prugu Valjevo-Loznica i izveštaje RTS iz devedesetih kako ta pruga uveliko saobraća...
Korisnikov avatar
By Sunce
A, kada si prolazio? Moram priznati da u poslednje vreme nisam tako cesto koristio prolaz, a i kad jesam, nesto se ne secam da sam cuo bilo kakvu muziku... :nerd:

Recimo, sinoc sam prosao. Pre toga mi se cinilo da umisljam: "Ma daj, mene neko zeza!". A posto nisam nocas bio sam, odmah sam proverio: "Jel cujes, i ti cujes?!" Kao da sam pao s Marsa!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by polarlicht4.1
Sunce, podsetio si me da obavezno kupim "Otvorena vrata"
Ima da se kupi?! A ja to ne znam?! Gde? Gde? Gde? U kom formatu? Znam samo za onaj jadan TV rip koji cirkuliše svuda redom.

Nemam jos uvek precizne informacije, ali mislim da znam kod koga mogu da se raspitam... :)

Javljam cim nesto saznam. :D
By Çâðê_DUP
e ja se bash odushevila pre neko jutro

/me like it :fancyklap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Recimo, sinoc sam prosao. Pre toga mi se cinilo da umisljam: "Ma daj, mene neko zeza!". A posto nisam nocas bio sam, odmah sam proverio: "Jel cujes, i ti cujes?!" Kao da sam pao s Marsa!

:lol: :lol: :lol:

Da, moguce da ti se tamo nesto desi, da imas neki "bliski kontakt"... :giggle:

Jedva cekam da proverim svoj slusni aparat u tom prolazu. :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zamisli scenu: Obrazovac i ja u prolazu na Zelenom vencu. Ja ga poljubim, i on progleda, procisti se i muzika se pojaca. Ispade da sam princeza koja mora da poljubi zabu, da bi od zabe postao princ.

Dakle, progledavanje i prociscenje Obrazovca.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja samo znam kad prodjem negde i naletim na te zvuke....sve mi okolo izgleda drugacije, lepse...

U par navrata, na nekim mestima...ta muzika ne da je legla, nego slobodno mogu da kazem da cu da pamtim te trenutke dok sam ziv, kao jedne od najlepsih u zivotu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Verujem ti.

Na Zelenom vencu, medjutim, muzika jos vise istice jadno stanje, pojacava efekat kontrastom.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:D :D :D

Onda, kada si kupio gacu u prolazu za se'set dinari! :lol:

:hug: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jel bi kompletan doživljaj bio lepši da čuješ grand?
Korisnikov avatar
By Mars
Moram malo da budem neskroman i da kazem da sam ja posebno vezan za to mesto, jer sam upravo tu kod jednog prodavca prvi put video sebe na naslovnim stranama novina.

:blush:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce
:lol: I tebi cu da ih poklonim! :sixto:

:)

Prihvatam ih samo uz vez lika Jelene Jankovic pozadi, i njenod reketa na prednjici... :durenje:

:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
Pa jel bi kompletan doživljaj bio lepši da čuješ grand?
To bi bilo analogno-slaganje, a ova situacija sa klasikom mi je kontrast. Kad prolazim tunelom, uz klasicnu muziku se rastuzim (muzika deluje da na sve gledam kao majka-opatica), a uz turbo folk bih verovatno bio besan i zgrozen.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars
Moram malo da budem neskroman i da kazem da sam ja posebno vezan za to mesto, jer sam upravo tu kod jednog prodavca prvi put video sebe na naslovnim stranama novina.

:blush:

:klap:

Nisam znao da si izasao na naslovnoj stranici... :wow:

St cu jos o tebi grandiozno saznati veceras... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sad ono...valjda zavisi na sta si senzibilniji - dal na kontrast dal na kompatibilnost...
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam znao da si izasao na naslovnoj stranici... :wow:
Da,da.

Ono Sablja kad je bila, pa Đura Mutavi, Pacov...ja. :smeh:

Zezam se nije tako bilo. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
"Zar na vesu da zavrsim!? Kad bolje razmislim, divna ideja!"

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Njoj bi bilo bolje da trenira malo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!