Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By decko
hehe...odavno sam ja u brdo tema pisao o njoj i njenoj muzici :love: sad napokon jos neko :D

definitivno bi trebala ozbiljnije da se posveti tome i da snimi jos neki album, ne smetaju mi demo snimci koje postavlja na sajt ali je steta...

jedna od mojih omiljena, live nastup na Fashion Rock-u, dok je imala svoj bend Plastic Has Memory:

''

i ovaj demo jako volim:

''

ima prelep glas...
Korisnikov avatar
By decko
A za ove sto ne znaju, Milla ima jedan album izdat davne 1994.godine (davno pre nego sto je postala poznata kao glumica/model, prvenstveno je bila poznata samo kao pevacica) i par godina kasnije je jedan njen 'kolega i prijatelj' ukrao njene demo snimke i nakon sto ih je mixovao, bez njene dozvole ga izdao pod njenim imenom.

Slika

Milla ga je valjda tuzila ali cd se i dalje legalno prodaje bez obzira na to sto je dobila na sudu spor ali ona ne stoji iza toga i kaze da na stranu sto je njen glas na snimcima, to nisu njene pesme i nema nista s tim celim projektom.
A zadnjih par godina redovno na svom sajtu postavlja demo snime za free download i fenomenalni su.

A ovo je relativno skoro, mozda pre par meseci, bila specijalan gost na dva nastupa jedne grupe ili dj-a, nisam siguran, no, evo fotka:

Slika

:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam znala da je propevala...:kesa:
Korisnikov avatar
By Madonna
me neither
a lepo pjevusi
ce da preslusamo
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by decko
i par godina kasnije je jedan njen 'kolega i prijatelj' ukrao njene demo snimke i nakon sto ih je mixovao, bez njene dozvole ga izdao pod njenim imenom.

je l' to onaj album iz 98e godine? :hmm:
Korisnikov avatar
By decko
Da, to je "The Peopletree Sessions" album a rec je ustvari o demo trakama koje je snimila u studiju tog 'prijatelja' a on ih je ukrao i samo malo amaterski izmixovao. Pesme sa tog cd-a uopste ne lice na nju i ona sama je rekla da ne priznaje taj album i da su to sam ukradene matrice pesama koje verovatno nikad ne bi ni videle svetlo dana da on to nije uradio.
Korisnikov avatar
By horus.
koji jadnik... :iskolacen:

elem, ja imam "the divine comedy" iz 94-te i "holly fall" za koji kontam da je demo... :hmm:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mila je baš eklektična, a i nije neprijatna za čuti.
Korisnikov avatar
By KiWi
njene fotke u oklopu kao Jovanka Orleanka su neprevaziđenje ... najseksipilnija muškobanjasta žena ikada :D

P.S. Na ovim fotkama i klipovima uopšte ne izgleda muškobanjasto (???)
Korisnikov avatar
By horus.
daleko od neprijatne, divna je... :love:
Korisnikov avatar
By decko
Ja imam sve njene demo snimke a cak imam i taj cd iz 98e iako na njenom sajtu stoji njena poruka u kojoj se obraca fanovima i govori da ne bacaju novac na isti jer to nije ona a on zaradjuje :D

a obavezno skini sa sajta sve demo snimke, ima zaista prelepih pesama i jako dobrih.

evo jos dve sjajne pesme

''

''

(jedino sto mi smeta u ovoj jeste bono iz u2 koji je kvari pesmu)
Korisnikov avatar
By horus.
nisam ni znao da je okacila na svom sajtu pesme za download... :klap:

skinucu, pa pisem impresije za par dana... :novinar:

tnx... :hug:
Korisnikov avatar
By decko
opa...pa to su ove najnovije full frontal fotke :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
svidja mi se, cudno mi je da je vidim kao pevacicu ..................
Korisnikov avatar
By V25
Obožavam je. Presexy, prelepa i zanimljiva kao pojava. Takođe album "The Divine Comedy" mi je jedan od omiljenih albuma uopšte. Nije neka glumica, ali je volim u "Resident Evilu", "Ultravioletu" i "The Perfect Getaway-u". Divna je, kako god okreneš :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!